vane Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 ...In alta ordine de idei, la 6 sunt la Academie. Sigur la 6 ? Mie mi-ar conveni ora, ca ajung si prin alte parti mai repede ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 (editat) Ne stanseram ceva si azi, bine ca a tinut vremea cu noi, dupa care o parte dintre noi am mers la terasa de la bazinul de inot de pe Mr. Coravu unde am luat o masa romantica la lumina unei lumanari de la bar( de, surprize-surprize, pana de curent), dar in cele din urma a venit si curentul si micii cu cartofi prajiti, per total a fost brici. Mesaj completat Bai care mai merge pana la urma la DACORUM BIKEFEST, eventual duminica ptr. ca sambata se cam anunta ploaie, , Editat Septembrie 17, 2009 de SDS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 (editat) Pai ce facem, mutam intalnirea de joi acolo? Eu o sa merg la Dacorum, cum e soare, hop, fuguta la ei. As da o fuga si maine seara, poate plec mai devreme de la munca si e ceva interesant pe acolo. Editat Septembrie 17, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Pai ce facem, mutam intalnirea de joi acolo? Pai n-ar fi rau, ca la Academie nu ai unde sa bei si tu un suc, sa mananci ceva si mai stai si in picioare Mesaj completat Eu o sa merg la Dacorum, cum e soare, hop, fuguta la ei. As da o fuga si maine seara, poate plec mai devreme de la munca si e ceva interesant pe acolo. Ne mai auzim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Pai n-ar fi rau, ca la Academie nu ai unde sa bei si tu un suc, sa mananci ceva si mai stai si in picioare Si vorba aia, e aer curat, liniste mai vezi un scuterist, mai una-alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 mai vezi un scuterist, mai una-alta. bai iar te legi de ceilalti "participanti la trafic" ? numai ce-au trecut cateva luni de cand umblai cu "cerbul" prin bucuresti, mai mare pozna am fost plecat din Buc si n-am putut veni Joi. Maine plec la Bacau pe la 6 dimineata, vad ca n-a raspuns nimeni la apel. Zircoane, ce zici coane, stie racheta sa ne arate ce poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 22, 2009 Autor Share Postat Septembrie 22, 2009 Buey, jnebun?!?!? Cum sa o vopsesti frate, daca o ai in vanzare, o sa vina toti "cunoscatorii" si cand or sa o vada proaspat vopsita o sa te ia la rost, ca ai cazut cu ea, si d'asta ai vopsit-o In alta ordine de idei, la 6 sunt la Academie. Doamne cum poate sa iasa.............negru cameleon si in soare este rosie !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 (editat) bai iar te legi de ceilalti "participanti la trafic" ? numai ce-au trecut cateva luni de cand umblai cu "cerbul" prin bucuresti, mai mare poznaam fost plecat din Buc si n-am putut veni Joi. Maine plec la Bacau pe la 6 dimineata, vad ca n-a raspuns nimeni la apel. Zircoane, ce zici coane, stie racheta sa ne arate ce poate? Racheta stie multe, pilotul e cam speriat sa nu o dea pe jos. Acum imi comand protectiile de carbon pentru cadru si bascula iar la iarna imi aduc carene de fibra, in asa fel incat sa pot face cursul cu Victor in primavara Editat Septembrie 22, 2009 de Zircon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 Atentiune, atentiune ! Joia care vine se anuntza participanti de seama ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 Atentiune, atentiune ! Joia care vine se anuntza participanti de seama ... Vine Rossi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 23, 2009 Autor Share Postat Septembrie 23, 2009 Vine Rossi? Nu, mai mult decta atat, EU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Vine Rossi? C'mon ! La ce ti-ar folosi sa vina italianul asta ? Daca, in schimb, vine un Fz-rist cu experienta si la condus si la preparat motoare, nu-i mai bine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Daca, in schimb, vine un Fz-rist cu experienta si la condus si la preparat motoare, nu-i mai bine ? Pai eu vin in fiecare joi, nu inteleg care-i noutatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Pai eu vin in fiecare joi, nu inteleg care-i noutatea. Perfect de acord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Vine cineva aproape la fel de valoros ca voi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Vine cineva aproape la fel de valoros ca voi !!! In afara de Rossi, Spies si Stoner, nu cred ca se mai apropie cineva de valoarea noastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 23, 2009 Autor Share Postat Septembrie 23, 2009 Vine cineva aproape la fel de valoros ca voi !!! Tariceanu asta este, gata l am prins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Uite squidu' ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Azi, care ne onoreaza cu prezenta??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Azi, care ne onoreaza cu prezenta??????? scuteristii .... bine-nteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 scuteristii .... bine-nteles Ai gresit nenea Mihai, General Scuteristii ( GS-istii) ,.............. oricum, sunteti bine veniti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 24, 2009 Autor Share Postat Septembrie 24, 2009 si eu !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Nu cred ca ajung azi. Have fun, dudes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Vane si (posibil) GG, RK si CC (noutatile ... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Daca noutatile astea nu is de genul feminin, tot degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate