vane Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 Cine a fost recent aici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 Eu, Metal Heart, mai multi...de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 Cine a fost recent aici ? Cam asta-i atmosfera in zilele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 Nu ne-am putea intalni acolo ? Pare ca lumea si cred ca n-o sa puna manele sau lautareasca ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 Tocmai asta era ideea, sa mai schimbam locatia, plus ca vremurile bune s-au cam dus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 Carciuma lui Romica Tzociu, la tine in Dristoria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Acolo sa te duci tu cu scuteristii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 20, 2009 Autor Share Postat Octombrie 20, 2009 joi o sa fie frumos afara asa ca o sa ne vedem tot la academie sa stabilim locatia pentru iarna. Si mai propun sa ne vedem si pe la ora 6, parerea mea, ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 joi o sa fie frumos afara asa ca o sa ne vedem tot la academie sa stabilim locatia pentru iarna. Si mai propun sa ne vedem si pe la ora 6, parerea mea, ce ziceti? Prezent, daca nu am parte surprize. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 joi o sa fie frumos afara asa ca o sa ne vedem tot la academie sa stabilim locatia pentru iarna. Si mai propun sa ne vedem si pe la ora 6, parerea mea, ce ziceti? E ok la 6, ca sa prindem si noi lumina. Acum nu stiu cati pot ajunge, din cauza muncii. Dar daca e vreme buna eu is acolo motorizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 No comment ... ne vedem joi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 21, 2009 Autor Share Postat Octombrie 21, 2009 Asa, daca vrei o motoreta buna ia ti YAMAHA, adica renunta la gs-uri. La 18 sunt acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Nu mai are gs-ul, are o Struto-camila . O sa vezi diseara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Mergem pe undeva diseara, sa stiu sa scot bani din timp, ca n-am foarte mult cash la mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Avem varianta sa gasim undeva sa vizionam meciul si sa stam de vorba, sau merge pe 1 mai la mici si carnaciori. Mesaj completat Program pentru joi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Program pentru joi? Eu vin, dau cu subsemnatul dar de mers nu mai merg nicaieri saptamana asta. Acasa ma asteapta ceva "pe tzeava".... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 28, 2009 Autor Share Postat Octombrie 28, 2009 (editat) si eu prezent !!!! la ora 18,00 sunt acolo Editat Octombrie 28, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 prezent si eu ... cu tot cu struto-camila-scuteras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Eu vin, dau cu subsemnatul dar de mers nu mai merg nicaieri saptamana asta. Acasa ma asteapta ceva "pe tzeava".... Cred ca si eu voi face la fel, ca a aparut ceva neprevazut in program si nu pot sa stau la beri si mici. Mesaj completat Rectificare, astazi nu pot ajunge deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoREA Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Cred ca si eu voi face la fel, ca a aparut ceva neprevazut in program si nu pot sa stau la beri si mici. Mesaj completat Rectificare, astazi nu pot ajunge deloc. ajungeam si eu azi, dar daca va dati la fund iar ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 ajungeam si eu azi, dar daca va dati la fund iar ... Nu ne dam la fund, nu e genul nostru I'm straight! In alta ordine de idei, daca ajungi diseara sper sa opresti motorul, sa-l pui pe cric, sa-ti dai casca jos, saluti lumea, mai o vorba, mai o glumitza... stii tu, usual stuff, nu ca data trecuta cand nici nu te-ai dat jos de pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Nu ne dam la fund, nu e genul nostru I'm straight!In alta ordine de idei, daca ajungi diseara sper sa opresti motorul, sa-l pui pe cric, sa-ti dai casca jos, saluti lumea, mai o vorba, mai o glumitza... stii tu, usual stuff, nu ca data trecuta cand nici nu te-ai dat jos de pe motor. Las-o bre, ca e fata ok. Mi-a povestit mie care o fost buba joia trecuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Nu ne dam la fund, nu e genul nostru I'm straight!In alta ordine de idei, daca ajungi diseara sper sa opresti motorul, sa-l pui pe cric, sa-ti dai casca jos, saluti lumea, mai o vorba, mai o glumitza... stii tu, usual stuff, nu ca data trecuta cand nici nu te-ai dat jos de pe motor. L-a vazut pe Ripperu si s-a speriat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Las-o bre, ca e fata ok. Mi-a povestit mie care o fost buba joia trecuta. Naivitati, utopii... Razbim noi cumva la lumina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Naivitati, utopii... Razbim noi cumva la lumina. Normal. Pentru ca bem bere, 4:30 e 4:31. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate