SDS Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 dap, eu. ce cauti bre acasa?, ..........parca plecasei prin lume,....ti s-a facut dor de garaj? Mesaj completat nu se mai baga careva la un Veliko in weekend?,....... plecat sambata ......intors duminica .......= o plimbarica, o mancarica, o piscinica, ..................cazare cu rezervare aici ......sa nu va inghesuiti Mesaj completat Azi ... se coace cineva pe asfaltul de la Academie ? as fi venit, dar am o durere de dovlecel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 Sa fie ASTA un subiect bun pentru joi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 vine cineva azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 vine cineva azi? De la scuteristi vin cativa .. printre care si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Pustiu si aseara ! Doar militie si badegarzi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Ce uoameni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Si aveam un chef de vorba ... major ! Dar nu cu militzieni ... Mesaj completat 2day ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 Deci ies FZ-isti la plimbare ori ba ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Deci, vine cineva azi la academie ? poate la 6 nu la 7 ca e tarziu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 deci Transalpina ? Mesaj completat deci Transalpina ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 Da . EU. M-am anuntat acolo pe topic ,dar doar pt o zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 Eu ma bag pentru 2 , 2nd day cheia and then home! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bombardeus Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Hai ca iar a venit vremea buna. Ce ziceti ne vedem joi 28.04.2011 pe la 18:30-19? Poate de data asta se tine intalnirea sa va cunosc si eu. Asfalt uscat, Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Ia sa videm.... mai misca vreunul p`aci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 (editat) Ia sa videm.... mai misca vreunul p`aci? da ... noi /index.php?/topic/143185-intalniri-b-suzuki-gs-500/page__view__findpost__p__2852811 ne vedem acolo Editat Mai 18, 2011 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 da ... noi /index.php?/topic/143185-intalniri-b-suzuki-gs-500/page__view__findpost__p__2852811 ne vedem acolo Cine sunteti voi si ce vreti? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Niste scuteristi, ne dam si noi pe langa zei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 e dead forumul ...thread-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 (editat) Ca sa nu mai zica Inima de Tinichea Metal, ca nu e activitate pe topicul asta, eu imi anunt posibila prezenta la intalnrea joi aici, nu pe topicul scuteristilor gs-istilor 500. Editat Iulie 5, 2011 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Ca sa nu mai zica Inima de Tinichea Metal, ca nu e activitate pe topicul asta, eu imi anunt posibila prezenta la intalnrea joi aici, nu pe topicul scuteristilor gs-istilor 500. scuteristi...feritiva de lupi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Deci unde ne vedem ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Academie. Cred ca la ora 19, dar nu is sigur. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 De la birou am fugit direct spre Academie! Ptiu, drace! Acum imi dau seama ca nu ma pot prezenta cu motocicleta asa... trebuie uns lantul, spalata, data cu balsam si parfumata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 In cazul asta, o sa imi ung si eu lantul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Mai are careva Fazer, FZ6, FZ1, FZS pe aici? Ne mai intalnim si noi sa stam la taclale si apoi sa bagam un mic din ala aprig? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate