asklepios Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 NU!Mai nou pompa de benzina este actionata de cutia de viteze, habar nu ai! /index.php?...29340&st=70 ai spus si tu ceva sa nu taci! nici macar nu ai inteles ce am scris.asta daca ai citit ce am scris. Pai in general e mai bine sa turezi motorul in sarcina decat stand pe loc. Asa ca mai bine te plimbi putin decat sa-l turezi aiurea pe loc. Apa circula, normal, si la relanti.Calgonul ajuta la curatarea eventualelor depuneri de pe traseul interior al apei atat in motor cat si in radiator/radiatoare, depunerile nu trebuie neaparat sa fie de natura calcaroasa, pot si diversi oxizi metalici care apar indiferent de cat de stabil ar fi antigelul. ai dreptate! atunci calgonul nu e bun! el curata doar calcarul!trebuie ceva care sa indeparteze oxizii!probabil un detergent special care se gaseste pe la magazinele moto! ma gandesc ca va scrie pe el daca trebuie sa faci o tura cu motorul sau daca trebuie lasat doar sa actioneze la relanti ca am folosit ceva asemanator la masina.dar nu trebuia sa merg cu ea.probabil e alt sistem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate