bavareze Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 am intalnit acest drum, cred ca erau in medie peste 15 curbe la fiecare 500 metrii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grek Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 (editat) Poti sa dai ceva detalii? Unde e locul asta si cum se ajunge acolo......... Editat Iunie 23, 2008 de grek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 N-o fi in Grecia? N-o fi in Pelopones? N-o fi drumul spre Dimitsana?... Daca nu e, e o copie fidela. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Dupa felul numarului de inmatriculare as zice ca nu ii din Europa . Mai degraba SUA? Stiu ca la motociclete de acolo am vazut placute de genu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 nici nu scrie CAL (de la California) pe nr dar poate o fi vreun ratacitor american prin lume care a ajuns si pe drumurile patriei noastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 nici nu scrie CAL (de la California) pe nr dar poate o fi vreun ratacitor american prin lume care a ajuns si pe drumurile patriei noastre La aia ma uitam si eu. Acuma nu stiu cum is numerele americane la moto si de asta nu mam pronuntat cu "cal" ala. La masini scrie frumos statu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 bavareze o arde prin state ,deci drumul tre sa fie prin america , oricum cheia pana la brasov e mult mai misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavareze Postat Iunie 23, 2008 Autor Share Postat Iunie 23, 2008 era prin zona asta http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&...015299&z=16 din pacate nu pot identifica cu exactitate sectorul de drum. bavareze o arde prin state ,deci drumul tre sa fie prin america , oricum cheia pana la brasov e mult mai misto da, adevarat. imi place ca sunt mai multi copaci. si in california sunt munti cu copaci si paraiashe dar nu acolo unde am fost eu acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Ceva asemanator puteti gasi si in linkul de mai jos, de la Campina la Sotrile si Seciuri cu coborare la barajul Paltinul. Asfalt proaspat pe coborarea aia si asfalt acceptabil pana acolo. http://wikimapia.org/#lat=45.2085289&l...amp;m=a&v=2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate