Reverse Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 asa spun si eu cand nu -mi iese din prima sau sunt prins pe picior gresit ah da , l-am gresit ..shame on me ... asa trebuia sa iasa , ptr o emisiune funny ... t-rex , nu hartist...harfist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 deci asta micu e hartist? define: "asta micu" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Pai logic ca nu eram io ala. Daca tu reusesti whellie sau stoppie cu un VN800 Drifter atunci imi scot basca in fata ta. Insa tu, desi nu ai nominalizat pe nimeni, ai spus 90%. Ceea ce e cam acelasi rahat cu 100%. So...m-ai jignit. Get it kiddo? Si stiu ce-ti poate pielea, mai ales cand e acoperita de o camasuta roz.... again , ai impresia ca stii ... nu mai are rost sa ne certam pe probleme procentuale sau vestimentatii ca ocupam degeaba spatiul pe forum sa se continue in spiritul forumului : " s-o omoram pe nenorocita , femeile n-au ce cauta la volan ...yeahhhhh" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 again , ai impresia ca stii ... nu mai are rost sa ne certam pe probleme procentuale sau vestimentatii ca ocupam degeaba spatiul pe forum sa se continue in spiritul forumului : " s-o omoram pe nenorocita , femeile n-au ce cauta la volan ...yeahhhhh" Ma...ca sa ma mentin in trend, 90% din ele nu au ce cauta la volan. In cazul prezentat aici nu prea are tanti aia nici o vina insa. Amicu cu Suzeta trebuia sa beleasca ochii. Punct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 S-o omoram si s-o violam!......wait Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 S-o omoram si s-o violam!......wait Nu o violam inainte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LittleHaya Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Nu o violam inainte? n-o violati ca ii place! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roockie Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Nu o violam inainte? poate baiatu' e necrofil ... ce treaba ai tu ?? )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Dupa cum va spuneam mai devrme "show-ul" de abia incepuse. Acum e in plina desfasurare. Oare la ce emisiune suntem? "Tradati in orgoliu" , "De 3 ori Raider" , "Din pasiune" , "Momeala" .... ???? Ma bucur ca ma distrez pe un topic de la "Accidente" ca de obicei aici se ridica parul pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Nu o violam inainte? Eu propun si inainte si dupa... iar intre reprize il lasam pe protagonist... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 pui de necrofil unde erai! S-o omoram si s-o violam!......wait Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 In cazul prezentat aici nu prea are tanti aia nici o vina insa. Amicu cu Suzeta trebuia sa beleasca ochii. Punct. Pai de nu ai zis mai nene de la inceput asa ??!! GATA !! S-A STRIGAT BINGO ! S-A FACUT PACE ! NU MAI POSTATI NIMIC ! Si asa era lista de asteptare prea mare pentru bataie a lu' Reverse .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Mergi la politie. Afla a cui e masina si cine e pizipoanca. descurca-te cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 pui de necrofil unde erai! ..imi pare rau... ...m-am confuzat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 io vreau sange si bataie ca de dimineata "...i-am dat un picior in..." acu voi o dati in vioale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 (editat) nu mai bine ne vedem noi toti la o bere? sau alte gheyisme d'astea... O poza cu reverse...sa stiti pe cine sa bateti. (ps. e cel din dreapta jos ) Editat Iunie 25, 2008 de pretzeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntIs0cI@L Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 io sunt curios unde lucreaza reverse sa ma duc sa imi zica in fata ca sunt sobolan de biblioteca....sa zambesc la el si sa plec acasa fericit )))))))))))))) auzi sobolani de biblioteca.....loooooooooooooooool......stai stai ....loooooooooooooooooooooooool nu ma pot abtine ))))))))))))))) da tre sa recunosc ca e curajos )))))))))) m-am amuzat copios ))))))))))))))))) o sa imi schimb semnatura in sobolan de biblioteca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 (editat) Hahahaha...am ras cam vreo 30 minute la ce s-a postat in ultimele pagini. Am invatat ceva nou : Oryon e necrofil, Reverse e acelasi ( bine macar ca nu e ca AK_Raptor ), pretzel se baga si el aiurea sa mai pupe o data in fund "Zeul" Reverse si multa multa caterinca. si v-am spus povestea asa si-am mai facut un post Editat Iunie 25, 2008 de Survolaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntIs0cI@L Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 eu unu rad si acum )))))))) sincer nu ma pot abtine.....rad cu lacrimi si se uita astia de langa mine foarte ciudat )) a degenerat grav acest topic .....da ma amuza inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 (editat) pretzel se baga si el aiurea sa mai pupe o data in fund "Zeul" Reverse mie mi se pare amuzant cum va flambati toti la caterinca lui reverse. Eu nu fac decat sa torn gaz pe foc pentru deliciul meu. E chiar interesant cum oameni de 25-30 de ani (uneori chiar mai mult) se coboare ca niste derbedei la amenintari de 2 lei pe forum. Daca tie (si altora) las impresia ca il pup in fund pe reverse, ei bine, e parerea voastra si aveti tot dreptul la ea. (plus ca dupa ne dam mesaje pe mess si radem...uite de exemplu cum radem acum de tine ) Si tu survolaj? Cum esti? Baiat destept, frumos si pertinent, nu? Editat Iunie 25, 2008 de pretzeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 mie mi se pare amuzant cum va flambati toti la caterinca lui reverse. Eu nu fac decat sa torn gaz pe foc pentru deliciul meu. E chiar interesant cum oameni de 25-30 de ani (uneori chiar mai mult) se coboare ca niste derbedei la amenintari de 2 lei pe forum. Daca tie (si altora) las impresia ca il pup in fund pe reverse, ei bine, e parerea voastra si aveti tot dreptul la ea. Si tu survolaj? Cum esti? Baiat destept, frumos si pertinent, nu? Cum m-a facut mama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 nu mai bine ne vedem noi toti la o bere? sau alte gheyisme d'astea... O poza cu reverse...sa stiti pe cine sa bateti. (ps. e cel din dreapta jos ) Merge si o bere la o adica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 (editat) Io n-am inteles nimik, daca zici ca cei de pe banda 2 au oprit sa o lase sa treaca iar tu te-ai oprit in fata ei, de ce trebuia aia sa dea inapoi ca sa poti tu sa-ti vezi de drum ? Era coloana de masini inaintea ta pe banda 1 ? Caz in care banuiesc ca puteai si tu sa opresti si s-o lasi p-aia sa treaca , cu atat mai mult cu cat aveai viteza mica si oricum trebuia sa astepti un pic pana se puneau coloanele in miscare... Eu asa fac!daca vaz ca la o intersectie chiar daca am prioritate sant masini care stau pe banda 2 sau 3 si eu pe banda 1 sau 2 opresc,normal ca nu am vizibilitate si nu stiu de ce au oprit aia.cum ai patit tu ,unu a dat drumul la o conserva de politicos ce este.Caz des intalnit,altadata fii si tu atent la fazele astea si eu cred ca asa trebuia sa faci si tu ,sa opresti nu sa te expui inutil desi recunosc ca ai prioritate dar vezi ce se intampla.Noroc ca nu aveai viteza si ai scapat doar cu atata.Cat despre nesimtirea soferitei,ce sa zic,daca oprea macar sa isi ceara scuze era altceva dar asa merita sa faci o plangere desi fara martori cred ca e mai greu.Succes si atentie inca o data la asemenea faze! Editat Iunie 25, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 (editat) Cum m-a facut mama Se stie! Uite mi-a confirmat si "zeul reverse" acum Merge si o bere la o adica. berea are proprietati magice de a solutiona, in 90%, orice conflict de pe forum Editat Iunie 25, 2008 de pretzeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 berea are proprietati magice de a solutiona, in 90%, orice conflict de pe forum Asta pana iti aduci aminte din nou si beat fiind o iei din nou la cearta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate