crazy_mouse_87 Postat Iulie 9, 2008 Autor Share Postat Iulie 9, 2008 Am fost in WE, super vreme. Daca aveti intrebari nu ezitati ...... cum recomanzi sa fac transalpina din novaci spre sebes sau invers?! sunt hotarat sa merg wekendu asta care vine ....eu nu prea pot vineri, sambata nu vreti? in functie de cine mai merge ne hotaram... putem sa plecam si de sambata nu-i bai..nu-i graba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 cum recomanzi sa fac transalpinadin novaci spre sebes sau invers?! sunt hotarat sa merg wekendu asta care vine lasa bre gipsu la locul lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gigel V-Strom Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Eu voi pleca maine din Bucuresti , dupa ora 14.00. Cine nu poate merge maine , ne putem intalni sambata dimineata la Horezu sau Novaci. Mai multe detalii la tel 0723.799.244. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoMitelu Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 eu plec maine dimineata spre Brasov si ma intorc pe transfagarasan.... vine careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Eu încă is cu baia de ulei desfăcută deci pas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 si eu ma duc la mare....sper sap viit sa se stranga lumea cine merge 18-19-29 sau 19-20?? ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacman Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Mai zice cineva ceva de transalpina pentru weekendu asta 19/20? Parca m-ar interesa si pe mine daca s-ar mai strange lume... A mai facut cineva traseul si ar vrea sa mai mearga odata...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 (editat) Baieti, se organizeaza o excursie pe Transalpina! Cine doreste, gaseste detalii aici: Transaplina Enduro-tour 2008, 5-7 sept 2008 (primul weekend din septembrie) Baieti, se organizeaza o excursie pe Transalpina! Cine doreste, gaseste detalii aici: Transaplina Enduro-tour 2008, 5-7 sept 2008 (primul weekend din septembrie) Cine a fost de curand pe Transalpina (2008)? Ne recomanda cineva un loc bun de luat masa la Obarsia Lotrului? Asa ca pentru aprox 30 de motociclisti infometati Multumim anticipat! Editat Septembrie 3, 2008 de Dominator72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate