Kata San Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 In 2006, Yamaha advertised the R6 as capable to running at up to 17,500+ rpm. This is 2000 rpm higher than the previous R6 model and it is the highest redline of a widely distributed production four-stroke engine – the Honda CBR250RR had a reputed redline of 19,000. Such a high speed is near to levels known only in Formula One engines, where valve springs stress problems lead to the adoption of pneumatic return at more than 19,000 rpm.[2] But it was widely reported that the 2006 YZF-R6's motor did not have this redline level and was closer to around 16,200 rpm, because of a tachometer error of about 9%. In February 2006, Yamaha admitted the bike's true redline was more than 1,000 rpm lower than advertised,[3] and offered to buy back any R6 if the customer was unhappy. [4] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) Prezentare ZX-10 Editat Septembrie 4, 2008 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Persoanele care au scris cu markerul pe acel Kawasaki au fost blestemate pentru profanare . Nici in prezent cadavrele lor nu au fost gasite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Persoanele care au scris cu markerul pe acel Kawasaki au fost blestemate pentru profanare . Nici in prezent cadavrele lor nu au fost gasite. Pariu ca is la sergiu in frigider ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Prezentare ZX-10 Tare prezentarea , mobra de mobra, banuiam eu ca sunt facute cu "cutii de Aro" ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Pariu ca is la sergiu in frigider ? NU,fara pariu, ca nu am chef sa pierd bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Asta chiar a fost tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 7, 2008 Autor Share Postat Septembrie 7, 2008 pijama nici dupa atata vreme nu ma cunosti? atata timp cat mobra nu era un zx7r nu ma deranjeaza atat de tare nontheless mi-ar placea il vad rece pe ala care a scris pe zx10 http://homepage.ntlworld.com/webzxr/zxr750...pperclutch.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 pijama nici dupa atata vreme nu ma cunosti?atata timp cat mobra nu era un zx7r nu ma deranjeaza atat de tare nontheless mi-ar placea il vad rece pe ala care a scris pe zx10 http://homepage.ntlworld.com/webzxr/zxr750...pperclutch.html Eu chiar n-am stiut ca am avut asa-zis ambreiaj anti-hopping pe zxr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 sorry if you insist... What do Hondas and tampons have in common? Every pussy has one. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 10, 2008 Autor Share Postat Septembrie 10, 2008 honda e honda motociclete pentru fetite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 honda e hondamotociclete pentru fetite mai pussy du-te si joaca-te sotron...bine ca ai tu motor de barbati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 10, 2008 Autor Share Postat Septembrie 10, 2008 oo gsxr traiesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Ati comparat atatea rezultate dar ati uitat complet de Clasa regina unde El Doctore le da clasa. Imi permit sa va aduc aminte clasamentul 1 Valentino ROSSI ITA Fiat Yamaha Team 262 2 Casey STONER AUS Ducati Marlboro Team 187 3 Dani PEDROSA SPA Repsol Honda Team 185 4 Jorge LORENZO SPA Fiat Yamaha Team 140 5 Andrea DOVIZIOSO ITA JiR Team Scot MotoGP 118 6 Chris VERMEULEN AUS Rizla Suzuki MotoGP 110 7 Colin EDWARDS USA Tech 3 Yamaha 108 8 Shinya NAKANO JPN San Carlo Honda Gresini 87 9 Loris CAPIROSSI ITA Rizla Suzuki MotoGP 86 10 James TOSELAND GBR Tech 3 Yamaha 85 11 Nicky HAYDEN USA Repsol Honda Team 84 12 Toni ELIAS SPA Alice Team 82 13 Alex DE ANGELIS RSM San Carlo Honda Gresini 49 14 Marco MELANDRI ITA Ducati Marlboro Team 48 15 Sylvain GUINTOLI FRA Alice Team 47 16 Randy DE PUNIET FRA LCR Honda MotoGP 40 17 John HOPKINS USA Kawasaki Racing Team 39 18 Anthony WEST AUS Kawasaki Racing Team 36 19 Ben SPIES USA Rizla Suzuki MotoGP 10 20 Jamie HACKING USA Kawasaki Racing Team 5 21 Tadayuki OKADA JPN Repsol Honda Team 2 si la final va spun. Nu conteaza ce motoare castiga competitiile. Pana la urma motorul fara pilot nu face nimic. Noi conducem altceva si ar trebui sa ne oprim din vise. Fiecare isi iubeste motorul si fiecare producator este tare pt categoria sa de clienti. Daca ar exista unii slabi sau putit fiabili ar disparea de pe piata. Pe piata este loc pentru toti. Sa le purtam intre "picioare" sanatosi, fara incidente. Va urez asfalt uscat, cat a mai ramas din sezon ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 15, 2008 Autor Share Postat Septembrie 15, 2008 am uitat de clasa regina fiindca alea nu is motociclete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 bai acu 2 saptamani am fost pe la nemti , nu erau foarte multe vtezane pe strazi , dr alea care erau , erau ori kawasaki , ori yamaha , altceva nu am vazut .. multe enduro etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 bai acu 2 saptamani am fost pe la nemti , nu erau foarte multe vtezane pe strazi , dr alea care erau , erau ori kawasaki , ori yamaha , altceva nu am vazut .. multe enduro etc e normal.... honda era pe autostrada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 15, 2008 Autor Share Postat Septembrie 15, 2008 mda nemti si hondele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 e normal.... honda era pe autostrada. Azi dimineata,ma trezeste un trancanit, ma uit pe geam, ce sa vezi, 3-4 cricuri si doua surubelnite fugeau dupa un F3. Honda, greu de prins in service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 15, 2008 Autor Share Postat Septembrie 15, 2008 imposibil doar e honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Azi dimineata,ma trezeste un trancanit, ma uit pe geam, ce sa vezi, 3-4 cricuri si doua surubelnite fugeau dupa un F3. Honda, greu de prins in service. si mai multe Kawa dupa cricuri\surubelnite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 15, 2008 Autor Share Postat Septembrie 15, 2008 ce o vrut sa zica maqq asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 cum se face ca eu am pus 28 de ron benzina la un durm de 140 km si un zx750r a pus 50 de lei? de mentionat ca amandoi am mers lafel. 160-240. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate