mertan Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 (editat) HONDASAKI Editat August 21, 2008 de mertan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_me Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Buster Group: Super Membru Posts: 636------------------------------------------------------------------- 636 Foarte tare Joined: 7-October 04 From: Constanta Member No.: 3.278 Numar: CT-0X-XXX Club: Nici unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 HONDA power in your dreams Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Haha, bune astea cu power of dreams. @Niko: glumeam bre, chiar nu ma intereseaza cum trage concurenta fata de a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 (editat) dublu post Editat August 21, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Buster Group: Super Membru Posts: 636------------------------------------------------------------------- 636 Foarte tare Joined: 7-October 04 From: Constanta Member No.: 3.278 Numar: CT-0X-XXX Club: Nici unul ) mai are rost sa zic ca are un zx7r ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Si o Honda... Si dupa ce s-a dat cu Honda a scos Kawasaki la vanzare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Si o Honda... Si dupa ce s-a dat cu Honda a scos Kawasaki la vanzare ? O fi fost prea brutala pt el .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Stati putin... sa mi-l arati si mie pe ala care scoate fum din guma de pe fata. tu te-ai dat cu motoru sau ai vazut numai la televizor? stii ce insemana sa franezi fata astfel incat sa nu se mai invarta roata? te duci cu mecla de asfalt Wanna bet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_me Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Brutala .... chiar foarte !!! Dar ce atata ras pe voi ????!?!?! chiar aveti impresia ca motoarele voastre sunt net superioare ?!!?! Va inselati .. in primul rand motorul pe care il detin este un zx7rr .... te rog sa te informezi... iar de vandut..; o dau mai mult pt faptul ca este "batranica" .... cat despre puterea motorului 750rr eu nu as sari cu zambetul inainte chiar daca am de 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 JOKE = GLUMA bre cristiane... Ce va atacati atata? Nu mai stricati caterinca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 (editat) nu ei au impresia ca daca un motor are 100cc sau 200cc asta inseamna ca e mai brutala mai rapida mai tare mai fiabila zx7rr nu e un zx7r e un rr sunt 500 de bucati sau ceva pe acolo are carburatoare de 41mm fata de 38 de la zx7r are un close ratio gear box...in care prima treapata e cam 150... suspensie sport si far more tunning poate fi dusa pana la 170 de cai... fara modificari majore dati-mi mie un zx7rr modificat la 170 de cai si luati voi un 1000rr r1 zx10r gsxr 1000 de 200 de cai si mai vbim pe pista P.S cand am ajuns la 750 de postst nime na zis nimka Editat August 21, 2008 de sergiukawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 nu ei au impresia ca daca un motor are 100cc sau 200cc asta inseamna ca e mai brutala mai rapida mai tare mai fiabilazx7rr nu e un zx7r e un rr sunt 500 de bucati sau ceva pe acolo are carburatoare de 41mm fata de 38 de la zx7r are un close ratio gear box...in care prima treapata e cam 150... suspensie sport si far more tunning poate fi dusa pana la 170 de cai... fara modificari majore dati-mi mie un zx7rr modificat la 170 de cai si luati voi un 1000rr r1 zx10r gsxr 1000 de 200 de cai si mai vbim pe pista P.S cand am ajuns la 750 de postst nime na zis nimka Crezi ca pe pista e vorba doar de cai putere si atat??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 exact asta incerc sa le spun ei vad un zx7 de 200 de kile si gata...e grea da dace le spui ca e singurul 4 cilindri in linie care sa castige sbk o sa vina cu vrajeli ieftine si da un motor greu a castigat in dauna unor motoare mai usoare si mai puternice fiindca a fost gandita foarte bine am fost anul trecut la hungaroring si am vazut fara exagerare 5-6 zx7r pe pista o fi aia tampiti sa urce pe pista cu un motor greu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 am auzit ca ninja astea-s varza, asa-i? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 nu cu mult mai varza ca un fzr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 n-am vazut nici un topic cu "fiabilitatea fzr" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 asta fiindca nu are asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Si o Honda... Si dupa ce s-a dat cu Honda a scos Kawasaki la vanzare ? O fi fost prea brutala pt el .. Adevarul este ca dupa 4 ani de cand o am m-am speriat de ea si mi-am dat seama ca este prea brutala pentru mine, si ca nu stiu cam nimic despre motoretism.... Asta ca sa-ti raspund in aceeasi nota Ice Cube! Ma reprofilez ca si categorie: Naked. Este mult mai interesant pentru mine in acest moment. Daca se va construi un circuit in tara asta sunt primul care is mai cumpara si o sportiva. ZX7 cu plusurile si minusurile ei a fost o serie reusita... Pacat ca nu avem cum sa ne dam cu ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 nu cu mult mai varza ca un fzr sunt doar putin mai varza decat un fzr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 fzr? n-am auzit de asa ceva ceva grupare palestiniana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 da, aia care umbla cu deltaboxu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 aa stiu e motocicleta aia care se bate la suprematie cu celalalt monstru sacru al motociclismului...cbr 600 F(ef) da da alea is doua motoare bestiale trag de rup mai bine ca un gsxr 600 din cate am inteles fzr 600 cu exup cu 20 de valve parca rupe pamantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 tru si nici nu stai cu el in service tot timpul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 nici nu stai cu el in service ca si cu restul yamahelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate