tiptil Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 nu cu mult mai varza ca un fzr sunt doar putin mai varza decat un fzr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 fzr? n-am auzit de asa ceva ceva grupare palestiniana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 da, aia care umbla cu deltaboxu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 aa stiu e motocicleta aia care se bate la suprematie cu celalalt monstru sacru al motociclismului...cbr 600 F(ef) da da alea is doua motoare bestiale trag de rup mai bine ca un gsxr 600 din cate am inteles fzr 600 cu exup cu 20 de valve parca rupe pamantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 tru si nici nu stai cu el in service tot timpul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 nici nu stai cu el in service ca si cu restul yamahelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 service e un cuvant inventat de astia cu ninja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 pt aia cu yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 astia cu yamaha repara ninja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 dupa ce le repara pe ale lor se uita si la ninja cu invidie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 se uita cu invidie in timp ce au mana bagata pana la cot in motorul de ninja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 da si acolo isi prind urechile hai amu mai scrie ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 (editat) poate fi dusa pana la 170 de cai fara modificari majore................................................................................ dati-mi mie un zx7rr modificat la 170 de cai si luati voi un 1000rr r1 zx10r gsxr 1000 de 200 de cai si mai vbim pe pista. Hai, man, ca si mie-mi place mult motoreta aia, da' mai las-o dreaku...... Editat August 21, 2008 de Taz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 isi prind urechile in piesele sparte din motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 taz daca iti place nu o lasi dracu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 (editat) taz daca iti place nu o lasi dracu Gata, n-o mai las... v v v @Tiptil: Isi prind urechile in piesele sparte tot de ei, ca nu prea le au cu mecanica. NA. Editat August 21, 2008 de Taz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 decat iamaha mai bine honda...si cu asta am zis totul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Adevarul este ca dupa 4 ani de cand o am m-am speriat de ea si mi-am dat seama ca este prea brutala pentru mine, si ca nu stiu cam nimic despre motoretism.... Asta ca sa-ti raspund in aceeasi nota Ice Cube!Ma reprofilez ca si categorie: Naked. Este mult mai interesant pentru mine in acest moment. Daca se va construi un circuit in tara asta sunt primul care is mai cumpara si o sportiva. ZX7 cu plusurile si minusurile ei a fost o serie reusita... Pacat ca nu avem cum sa ne dam cu ele. Hey, chill out man, nici nu stiam despre cine a zis.. am zis-o in gluma ca sa intretin topicul cu Kawasaki Supremu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Daca Honda are ca editie speciala Repsol Replica, Kawasaki ataca prin John Hopkins Replica http://www.motoflash.ro/stiri/modele-noi/k...hn_hopkins.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Arata demential ZX10R ala (atat imi permite 'experienta' si cunostintele in domeniu, sa afirm) Unde-i sergiukawa sa ne zica el de acest RR de la Kawasaki... Oare face fata ZX10RR ,pe pista, unui ZX7RR? Mi-e teama sa si intreb asa blasfemie... @insider...controleazate...iti retrag astia chilia...zx7 e tabu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 22, 2008 Autor Share Postat August 22, 2008 ala e un zx10 pe care scrie john hopkins io vreau un zx7rr pe care sa scrie akira yanagawa si nu cred ca e mai bun pe circuit decat un zx7rr.... poate daca ar fi un zx10 rr atunci cu siguranta da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 A mai plesnit unu /index.php?...p;#entry1414375 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 22, 2008 Autor Share Postat August 22, 2008 saracutza...cand am sa mai aud ca la unu io puscat motoru undeva in lume il voi posta aici sa vada toata suflarea moto din romania ca kawasaki e proaste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Anca chiar se da cu motoreta.. nu ca altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 22, 2008 Autor Share Postat August 22, 2008 saracutza zxr 400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate