RaceTuning Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 (editat) ...ma refeream la faptul ca probabil tot de la unu ca tine care spune ca zx6 2007 nu trage peste 14500 rot/min fara sa probeze a plecat si chestia cum ca, kawa nu ar fi fiabile...get it! Iar eu iti spun ca rage si peste 14500,probat de mine si vb de moto stock...mai informeaza te inainte sa aberezi pe aici"helllau amice". P.S. NU MAI ARE NIMENI ZX 6 2007 SA SI SPUNA PAREREA? NU TE CRED PT CA NU SE POATE!!! ....tu daca chiar vezi o sec sau 2 acul in 15000 chiar crezi ca ai atatea ture si la motor .....chiar la ce motor ai vazut tu ca pana acuma n-ai zis nimik concret inafara de combatut gratuit? Cauta pe net care este limita maxima de turatie la un motor 4T cu tachetzi actionati de arcuri(normali, nepneumatici) si apoi mai vorbim k ? Editat August 31, 2008 de RaceTuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 numai eu am voie sa ma iau de sergiu, pe mine ma respecta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 numai eu am voie sa ma iau de sergiu, pe mine ma respecta! de ce? ca vrei sa iti iei zx10r? sa iti zica bogdan cum merge, ca s-a dat azi cu unu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 31, 2008 Autor Share Postat August 31, 2008 nu de asta fiindca e fost posesor de zxr 750 si spre deosebire de altii ia ramas la inima si inca vorbeste cu drag despre ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 (editat) Dumnezele,lumea motociclismului se invarte in jurul acelei tinichele de zxr 750... E o legenda atat de vie incat Ducati au promis ca vor face pt prima oara un 750cc 4 in linie, ca sa aiba si ei un competitor demn de vaca verde.. Editat Septembrie 1, 2008 de insider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 mie imi place la nebunie vaca aia verde, are charm...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 mie imi place la nebunie vaca aia verde, are charm...... Da, dar tu nu repeti asta in fiecare post,ca pe un fel de 'signature' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 mda, e si asta o chestie..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIM Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 NU TE CRED PT CA NU SE POATE!!!....tu daca chiar vezi o sec sau 2 acul in 15000 chiar crezi ca ai atatea ture si la motor .....chiar la ce motor ai vazut tu ca pana acuma n-ai zis nimik concret inafara de combatut gratuit? Cauta pe net care este limita maxima de turatie la un motor 4T cu tachetzi actionati de arcuri(normali, nepneumatici) si apoi mai vorbim k ? ...tie ori iti place sa o ti pe a ta asa gratuit,ori o faci pe...,u vb de zx6 2007 ca trage la 15000 si nu o sec... asa se intampla cand te bagi in seama pe un forum.ro se gaseste cate unu care e plin de teorie sa te faca sa ti bagi @@@@ incearca frate urca te pe motor (2007) si vei inchide singur gura aia a ta mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 2, 2008 Autor Share Postat Septembrie 2, 2008 Dumnezele,lumea motociclismului se invarte in jurul acelei tinichele de zxr 750... E o legenda atat de vie incat Ducati au promis ca vor face pt prima oara un 750cc 4 in linie, ca sa aiba si ei un competitor demn de vaca verde.. lumea motociclismului de 750 da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 ...tie ori iti place sa o ti pe a ta asa gratuit,ori o faci pe...,u vb de zx6 2007 ca trage la 15000 si nu o sec... asa se intampla cand te bagi in seama pe un forum.ro se gaseste cate unu care e plin de teorie sa te faca sa ti bagi @@@@ incearca frate urca te pe motor (2007) si vei inchide singur gura aia a ta mare. Pai deocamdata tu ai dovedit ca vorbesti numai din povesti: mai sus intrebai cum e ZX6R din 2007 si inainte de asta incercai sa ma convingi de chestia cu peste 15k....si acuma imi spui ca la asta din 2007 e asa.... deci da-i pace ....s-au te-ai dat cumva intre timp cu "6-eru" ?, adica ieri PS: vad ca esti total confuz iara si din nou....nu vb de ZX6R din 07, 08, 09 sau mai stiu io ce ozn-uri o sa apara ; vb de YAMAHA YZF-R6 din 2001, asa ca sa intelegi si tu o data ti-am mai zis NU COMENTA AFIRMATII PE CARE NU LE-AM ZIS SI NU RASTALMACII CA NU ESTI ZIARIST !!!!!!! (macar p-aci pe forum) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
auto_rms Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Pai deocamdata tu ai dovedit ca vorbesti numai din povesti: mai sus intrebai cum e ZX6R din 2007 si inainte de asta incercai sa ma convingi de chestia cu peste 15k....si acuma imi spui ca la asta din 2007 e asa....deci da-i pace ....s-au te-ai dat cumva intre timp cu "6-eru" ?, adica ieri PS: vad ca esti total confuz iara si din nou....nu vb de ZX6R din 07, 08, 09 sau mai stiu io ce ozn-uri o sa apara ; vb de YAMAHA YZF-R6 din 2001, asa ca sa intelegi si tu o data ti-am mai zis NU COMENTA AFIRMATII PE CARE NU LE-AM ZIS SI NU RASTALMACII CA NU ESTI ZIARIST !!!!!!! (macar p-aci pe forum) am eu un zx6 2007 .....si sincer am avut si 2 r6 2004 2005 ....intradevar e kawa an mai nou dar e incomparabil mai frumos si mai stabil si mai orice ...asta e parerea mea ..... fiecare are dreptul la o parere nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIM Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Pai deocamdata tu ai dovedit ca vorbesti numai din povesti: mai sus intrebai cum e ZX6R din 2007 si inainte de asta incercai sa ma convingi de chestia cu peste 15k....si acuma imi spui ca la asta din 2007 e asa....deci da-i pace ....s-au te-ai dat cumva intre timp cu "6-eru" ?, adica ieri PS: vad ca esti total confuz iara si din nou....nu vb de ZX6R din 07, 08, 09 sau mai stiu io ce ozn-uri o sa apara ; vb de YAMAHA YZF-R6 din 2001, asa ca sa intelegi si tu o data ti-am mai zis NU COMENTA AFIRMATII PE CARE NU LE-AM ZIS SI NU RASTALMACII CA NU ESTI ZIARIST !!!!!!! (macar p-aci pe forum) Bai agariciule,deja incepi sa intreci masura,atotcunoscatorule,eu nu m-am luat de tine pana nu i-ai dat replica lui VladSpeed parca (pe la pg4)unde el afirma:"zx6 din 2007 ajunge undeva la 20k rot/min...e ceva totusi"si tu ca un cunoscator ce esti care habar n-are decat in poze cum arata zx6 raspunzi:"N-ajunge in 20mii veac, daca trece de 14400 ii mare lucru, toate sunt limitate din electronica.....la 15000 li se taie scanteia si gata........poate daca in a 3-a blana ii dai 1 si lasi brusc ambreiaju urca la 20mii " asa ca nu mi spune tu mie ca vb de nush ce r6,r1...ca numa k-k mananci. Mai citeam undeva ceva scris de tine cu diferenta de km intre ce indica bordul si cat e in realitate "la 345 in bord e 304 real"bai baiatule mai lasa teoria si incerca si tu inainte sa vb aiurea,iar dc nu ai cum at taci draq din gura mai "30cp". P.S.ai grija cu caterinca asta {cu ozn-urilem,etc}nu profita ca esti la tine in casutza in spatele monitorului si poti scrie si jigni cum vrei tu ca nu se stie,masoara-ti cuvintele si limiteaza-te la discutie fara alte mistouri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 (editat) Bai agariciule,deja incepi sa intreci masura,atotcunoscatorule,eu nu m-am luat de tine pana nu i-ai dat replica lui VladSpeed parca (pe la pg4)unde el afirma:"zx6 din 2007 ajunge undeva la 20k rot/min...e ceva totusi"si tu ca un cunoscator ce esti care habar n-are decat in poze cum arata zx6 raspunzi:"N-ajunge in 20mii veac, daca trece de 14400 ii mare lucru, toate sunt limitate din electronica.....la 15000 li se taie scanteia si gata........poate daca in a 3-a blana ii dai 1 si lasi brusc ambreiaju urca la 20mii "asa ca nu mi spune tu mie ca vb de nush ce r6,r1...ca numa k-k mananci. Mai citeam undeva ceva scris de tine cu diferenta de km intre ce indica bordul si cat e in realitate "la 345 in bord e 304 real"bai baiatule mai lasa teoria si incerca si tu inainte sa vb aiurea,iar dc nu ai cum at taci draq din gura mai "30cp". P.S.ai grija cu caterinca asta {cu ozn-urilem,etc}nu profita ca esti la tine in casutza in spatele monitorului si poti scrie si jigni cum vrei tu ca nu se stie,masoara-ti cuvintele si limiteaza-te la discutie fara alte mistouri . Eu totusi la R6 ma refeream.....hai sa nu ne mai certam, ca fie ca avem 30 de cai fie ca avem 200 totzi suntem doar o scanteie care se stinge la cel mai mic sht in curba.....deci mare jmeker esti Si fara alte acuze si amenintzari pe viitor ca nu suntem la piatza si n-avem nik de castigat....te rog frumos! PS: Kawasaki e tot japoneza deci...... Editat Septembrie 2, 2008 de RaceTuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Am citit doar pana la pagina 13, dar o sa citesc tot, sunt fan kawasaki Catez pe un amic de-al meu: "O sa gasesti la un momendat piese de CBR-u si la alimentara, chestia e sa stii unde sa cauti" ... Am o groaza de amici cu o groaza de CBR-uri ... cu probleme si problemutze ... unde mai pui ca e HONDA, mama motocicletelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIM Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Eu totusi la R6 ma refeream.....hai sa nu ne mai certam, ca fie ca avem 30 de cai fie ca avem 200 totzi suntem doar o scanteie care se stinge la cel mai mic sht in curba.....deci mare jmeker esti Si fara alte acuze si amenintzari pe viitor ca nu suntem la piatza si n-avem nik de castigat....te rog frumos! PS: Kawasaki e tot japoneza deci...... Ma bucur ca am ajuns la un consens. Ca ultima remarca, ai dat reply la un comment legat de zx6 2007,de aici a plecat totul,si chiar daca te refereai la r6 afla ca are 18000 rot /min maxim ,iar rosu incepe de la 16.500 rot/min si kawa are rosu tot la 16.500 rot/min,dar 20.000 rot/min maxim pe ceas. Cand ti-am zis "30cp" nu ma refeream ca n-ai cu ce sau ca oi fi eu mai "smecher", ci doar ca vb mai mult din teorie!(te-ai simtit degeaba lezat). P.S.uite 2 poze NUMAI BINE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Ma bucur ca am ajuns la un consens.Ca ultima remarca, ai dat reply la un comment legat de zx6 2007,de aici a plecat totul,si chiar daca te refereai la r6 afla ca are 18000 rot /min maxim ,iar rosu incepe de la 16.500 rot/min si kawa are rosu tot la 16.500 rot/min,dar 20.000 rot/min maxim pe ceas. Cand ti-am zis "30cp" nu ma refeream ca n-ai cu ce sau ca oi fi eu mai "smecher", ci doar ca vb mai mult din teorie!(te-ai simtit degeaba lezat). P.S.uite 2 poze NUMAI BINE ! Faine poze! Da.....faza era ca am turat R6 pe loc(bineinteles cu indemnarea proprietarului ca vedea ca mi-e frica sa nu sara v-un piston prin chiulasa ) si totusi peste 16k nu trecea(cica la 16500 ar fi Pmax).....probabil avea nevoie si de RAM Air; Sunt niste arcuri din aliaje tot metalice dar mai speciale care permit motorului sa se apropie de 18k dar nu stiu daca s-au pus pe vitezanele de serie..... Probabil si zx6-r de anu asta are asa ceva, cei de la Kawasaki Heavy Industries sunt recunoscutzi SI ca fiind printre primii metalurgisti din Japonia ...si la ce pret de fabrica are nici nu n-as mira (9300$ modelul 2008) http://kawasaki.com/Products/Detail.aspx?id=266 Totusi de la 17-18 k in sus am inteles ca mai bine se alege varianta constructiva cu tachetzi pneumatici.....parere auzita de la cei din motogp si F1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 In 2006, Yamaha advertised the R6 as capable to running at up to 17,500+ rpm. This is 2000 rpm higher than the previous R6 model and it is the highest redline of a widely distributed production four-stroke engine – the Honda CBR250RR had a reputed redline of 19,000. Such a high speed is near to levels known only in Formula One engines, where valve springs stress problems lead to the adoption of pneumatic return at more than 19,000 rpm.[2] But it was widely reported that the 2006 YZF-R6's motor did not have this redline level and was closer to around 16,200 rpm, because of a tachometer error of about 9%. In February 2006, Yamaha admitted the bike's true redline was more than 1,000 rpm lower than advertised,[3] and offered to buy back any R6 if the customer was unhappy. [4] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) Prezentare ZX-10 Editat Septembrie 4, 2008 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Persoanele care au scris cu markerul pe acel Kawasaki au fost blestemate pentru profanare . Nici in prezent cadavrele lor nu au fost gasite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Persoanele care au scris cu markerul pe acel Kawasaki au fost blestemate pentru profanare . Nici in prezent cadavrele lor nu au fost gasite. Pariu ca is la sergiu in frigider ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Prezentare ZX-10 Tare prezentarea , mobra de mobra, banuiam eu ca sunt facute cu "cutii de Aro" ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Pariu ca is la sergiu in frigider ? NU,fara pariu, ca nu am chef sa pierd bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Asta chiar a fost tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate