Sari la conținut

Fiabilitatea Kawasaki

Sergiu 30
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 569
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

['RaceTuning' date=Oct 13 2008, 06:53 PM' post='1517796]

.....cica 99% ninja .....pai nu cred ca sunt 99 modele ninja la tine in oras

procentul se poate si din 0,5 nu doar din 100...

Hai ma, fii serios, adica la reparat inafara de ninja ii vine si sa zicem o juma de Honda dupa cum ai zis tu? :unsure:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator brad_pit_lit79

99% din kawasaki din service sunt ninja

choperele kawa sunt ok

asta am vrut sa spun

racetuning nu m-am exprimat eu prea bine dar parca tu esti cam prea retardel

Editat de brad_pit_lit79
Link spre comentariu

am scris cu totul altceva decat ce ai inteles omule...probabil n-o sa intelegi niciodata...

Dute ma?!!??......:( :disappointed:

99% din kawasaki din service sunt ninja

choperele kawa sunt ok

asta am vrut sa spun

racetuning nu m-am exprimat eu prea bine dar parca tu esti cam prea retardel

Da mai "pita de brad" de parca tu ai vazut la viata ta v-un ninja.....la cum te exprimi cred ca nici nu stii ce-i aia motocicleta :( ....cica el service moto :D :P

Mai bine dute si repara-ti tu honda ta "RS 125 ninja erer" :(

Editat de RaceTuning
Link spre comentariu

Cu parere de rau mai , ... " Brad pit " cred ca esti unul dintre acei "mecanici sau patroni" de mahala, probabil in timpul liberi esti director de statistica , " 99% " - un argument solid din partea ta doar ca il repeti .... repeti ... repeti .(a sarit acu ?). Mie unul mi se pare ca esti un om cam dubios... barbati sunt niste oameni cu caracter si personalitate , la tine lipseste din moment ce incerci sa-ti regasesti personalitatea in personaju' brad.Daca nu iti gasesti linistea nu incerca aici deoarece ocupi paginile fara rost.

P.S.: mult noroc in viata ! :disappointed:

Link spre comentariu

si inca ceva

eu sunt FAN kawasaki..unul adevarat

Ba dupa posturi, pari un rahat adevarat copile. De cand ai moto si cate ai avut pana acum adevaratu p..lui mele? Pe bune, nu inflorii din experienta google care te influenteaza in posturile tale infantile! Rog adminu` sa-l baneze pe cretinu` asta ca ne-am saturat multi de vrajelile lui de wannabe a real biker bla-bla... Varsa-ti frustrarile altundeva, unii ne mai si dam , nu doar vorbim despre dat si o facem de multi ani fata de altii. Si pe strazi, nu pe taste.

Link spre comentariu

Ba dupa posturi, pari un rahat adevarat copile. De cand ai moto si cate ai avut pana acum adevaratu p..lui mele? Pe bune, nu inflorii din experienta google care te influenteaza in posturile tale infantile! Rog adminu` sa-l baneze pe cretinu` asta ca ne-am saturat multi de vrajelile lui de wannabe a real biker bla-bla... Varsa-ti frustrarile altundeva, unii ne mai si dam , nu doar vorbim despre dat si o facem de multi ani fata de altii. Si pe strazi, nu pe taste.

:disappointed:

Link spre comentariu

Vizitator brad_pit_lit79
Dute ma?!!??...... :disappointed:

Da mai "pita de brad" de parca tu ai vazut la viata ta v-un ninja.....la cum te exprimi cred ca nici nu stii ce-i aia motocicleta :( ....cica el service moto :( :D

Mai bine dute si repara-ti tu honda ta "RS 125 ninja erer"

:( .

Link spre comentariu

Cu parere de rau mai , ... " Brad pit " cred ca esti unul dintre acei "mecanici sau patroni" de mahala, probabil in timpul liberi esti director de statistica , " 99% " - un argument solid din partea ta doar ca il repeti .... repeti ... repeti .(a sarit acu ?). Mie unul mi se pare ca esti un om cam dubios... barbati sunt niste oameni cu caracter si personalitate , la tine lipseste din moment ce incerci sa-ti regasesti personalitatea in personaju' brad.Daca nu iti gasesti linistea nu incerca aici deoarece ocupi paginile fara rost.

P.S.: mult noroc in viata ! :disappointed:

Eu cred ca pe brad asta l-a lasat prietena pentru un biker cu Kawasaki,si, neavand ce sa faca, se refuleaza pe forum. Oricum e de inteles . Pitt, hai pe bune,zi-ne : Cum e sa ai 29 ani(ai 79 in profil deci,probabil anul avortului mamei tale) si sa te minti singur? E clar. Lumea stie. Daca aveai service si Honda Rs sareai cu poze si,eventual, date tehnice,probleme ale ninja-urilor. Ai putea sa incerci sa te reintegrezi in societatea cat mai esti tanar si receptiv. E pacat de tine.

Editat de disabled_Cata
Link spre comentariu

Eu cred ca pe brad asta l-a lasat prietena pentru un biker cu Kawasaki,si, neavand ce sa faca, se refuleaza pe forum. Oricum e de inteles . Pitt, hai pe bune,zi-ne : Cum e sa ai 29 ani(ai 79 in profil deci,probabil anul avortului mamei tale) si sa te minti singur? E clar. Lumea stie. Daca aveai service si Honda Rs sareai cu poze si,eventual, date tehnice,probleme ale ninja-urilor. Ai putea sa incerci sa te reintegrezi in societatea cat mai esti tanar si receptiv. E pacat de tine.

Dai pace vezi ca acuma se crede Pruteanu.....poate in curand o sa fie ca si el daca tot incearca :)

PS: Daca nu-si schimba la profil faza cu "Honda RS 125" e cel mai tare :)

Editat de RaceTuning
Link spre comentariu

Vizitator brad_pit_lit79
Eu cred ca pe brad asta l-a lasat prietena pentru un biker cu Kawasaki,si, neavand ce sa faca, se refuleaza pe forum

exact, m-ai ghicit :) acum sarut-o pe prietena ta sergiukawa !!!

Dai pace vezi ca acuma se crede Pruteanu.....poate in curand o sa fie ca si el daca tot incearca :)

e mai usor sa fii analfabet :)

Editat de brad_pit_lit79
Link spre comentariu

ciudat, ba, io stiam ca l-a parasit pentru unul cu ij, ca pit asta isi baga la scuter numai ulei de doi timpi de la motul si nu ii mai ramaneau bani sa-i mai ia prietenei cate un cico, in timp ce ala cu ij baga si ulei ars, nu era o problema...

Link spre comentariu

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Vizitator stress_L&P
Dai pace vezi ca acuma se crede Pruteanu.....poate in curand o sa fie ca si el daca tot incearca :smoke:

PS: Daca nu-si schimba la profil faza cu "Honda RS 125" e cel mai tare :D

vezi ma ca intr-adevar exista honda rs, 125 si 250 :D un search mic pe google si te luminezi!

Link spre comentariu

am citit intr-un post cateva pagini mai jos...sincer...ti se pare ca motocicleta din poza atasata are nevoie de prelata cand iesi cu ea? am avut si kawasaki...si in afara de consumabile nu am schimbat nimic...tin sa iti reamintesc ca atunci cand zici GSX-R 1000 K1 zici racheta si nicidecum o motocicleta cu prelata cum s-a precizat...

post-15835-1229341320_thumb.jpg

Link spre comentariu