soriyn17 Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Salutare!mai am vreo 10 zile si termin scoala...dar am o mare problema... Nu stiu ce sa-mi iau... as vrea un scuter la 125 nou mai prostut......sau o apriliars125 sh:(( Si nu stiu ce sa aleg...mi-ar place sa am si eu ceva nou...dar..nush... DAK STIE CINEVA O APRILIA SH 125 DE VANZRE...DATI-MI SI MIE DETALII,PLZ!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Depinde cum stai cu monetaru...daca ai destui bani i-ati ceva frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biker_baby Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 salut!eu am avut scuter de 125 cmc nou nout dar l-0am vandut pt k vreau sa-mi iau un motor de1000cmc.Cu aprilia pot sa-ti spun doar k am un prieten care-si tine motorul mai mult p la service( aprilia RS 125).Sunt si destul d scumpe si se strica mai ceva ca daciile...alegerea iti apartine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat Iulie 21, 2005 Autor Share Postat Iulie 21, 2005 Depinde cum stai cu monetaru...daca ai destui bani i-ati ceva frumos 207030[/snapback] U CE INTELEGI PRIN FRUMOS...? EU NU VREAU SA DAU MAI MULT DE 2500 PE SCUTER!!! EU VREAU DOAR SA STIU DAK SE MERITA O APRILIA 125 SH SAU UN SCUTER MAI PROST.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 pai despre aprilia ti-a zis Bicker Baby...la mine in oras nu cunosc pe nimeni cu RS 125 sau sh deci nu pot sa-mi spun parerea...un gillera runner ca scuter ar fi bun...parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Cu 2500 eu zic ca iti poti lua o moto ok. Daca iei un scuter, s-ar putea sa iti doresti mai incolo cutie "manuala" ... eu vad asta la mine; cu toate ca scuterul e mult mai practic (cel putin in traficul urban). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 (editat) Pai la banii aia io-tzi recomand sa-tzi iei un motor... Ceva pana in 500 cmc, eventual "gatuit" la maxim 30 CP... Daca-tzi iei scuter, o sa vezi ca dupa max. 1 an n-o sa-tzi mai ajunga... Aprilia de 125 din cate shtiu eu, nu-s foarte fiabile.... Ce-tzi recomand eu: Honda VT 500 E sau C Kawasaki GPZ500 Kawasaki LTD 450 (parca asta era modelu') Honda XS400 Ii drept ca is motoare vechi, dar daca or fost intretzinute shi daca dupa ce-l cumperi il intretzii shi tu, o sa te duca mult shi bine... Bafta!!! DDC PS.: motoarele astea, in general, pe potzi gasi sub 2000 EUR.. .Restu' banilor sa-i foloseshti sa-tzi iei echipament (casti, haine, rucsac de rezervor, cutii de bagaje, etc)... DDC din nou Editat Iulie 21, 2005 de ddcristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat Iulie 21, 2005 Autor Share Postat Iulie 21, 2005 deci...voi vorbiti de moto la second hand,nu?k unu nou nu poate fi asea ieftin... deci pana la urma se merita un scuter mai prost nou...sau unu mai vechi mai bun... si...aprilia rs125 kredeti k e aiurea????sh desigur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 Probabil vrei sa il conduci cu A1 nu ? Eu, daca as avea banii si as fi pus sa aleg, cred ca as alege motocicleta. Nu prea are rost sa cumperi ceva nou, pentru ca daca dupa doar 2 ani il vinzi, pierzi mult prea mult din pretul pe care l-ai platit initial. Cu suma de care dispui, cred ca ai putea sa gasesti ceva dupa '95, sa iti poti face si Casco daca vrei; si ti-ar ramane si ceva bani pentru echipament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliBoss Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 Asai. Mai bineh iti iei un motor. Am si eu scuter si m-am saturat. VReau sa schimb si eu ceva viteze. Incearca si un zzr400. Aprilia e cam nasoala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 salut!eu am avut scuter de 125 cmc nou nout dar l-0am vandut pt k vreau sa-mi iau un motor de1000cmc.Cu aprilia pot sa-ti spun doar k am un prieten care-si tine motorul mai mult p la service( aprilia RS 125).Sunt si destul d scumpe si se strica mai ceva ca daciile...alegerea iti apartine! 207035[/snapback] shi tzii motorul de 1000 cmc in garaj pana faci varsta de la care ai voie sa-l conduci???? on topic: ia-tzi motor, nu se merita sa dai atatzia bani pe un scuter!!!! de aprilia nu shtiu ce sa-tzi spun, da studiaza shi tu forumul ca exista date shi comentarii referitoare la multe motoare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat Iulie 27, 2005 Autor Share Postat Iulie 27, 2005 okey...deci sa inteleg k un motor ar fi mai bun nu? dar stiu k la astea mai sport e mai inkomoda pozitia...dar cred k,compenseaza placerea de a o conduce... am condus azi un scuter:piaggio typhoon la 125 si a mers f bine...dar un scuter nu se compara cu un motor,totusi... mersi all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate