Bears Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Am nevoie de un meserias care sa stie sa mi le faca...tot kitul pt frana fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Am nevoie de un meserias care sa stie sa mi le faca...tot kitul pt frana fata. sa iti faca furtune ... nu cred ca se risca nimeni la asa ceva, mai degraba cauta pe la dezmembrari sau cumpara altele after-market si ai rezolvat problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator lznicu Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Am nevoie de un meserias care sa stie sa mi le faca...tot kitul pt frana fata. Nu te juca domnule cu franele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Am nevoie de un meserias care sa stie sa mi le faca...tot kitul pt frana fata. Razna face...suna-i. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 Si eu am probleme cu furtunul de frana fata...e fisurat..unde gasesc sa cumpar asa ceva? (sunt la inceput si nu cunosc inca magazine/service-uri) Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 ce dracu va e lene mah sa cautati magazine aici la sectiunea dedicata ca nu cred sa fiti intr-atat de tembeli sa nu va duca capul nici macar atata?.... Piese de schimb mare cacaat niste furtune de frana, le cumperi si ai terminat balciul, poti sa ti le schimbi si tu daca nu ai 2 maini stangi.... Razna face...suna-i. ce (mai) face razna?... furtune de frana. bun. bine ca nu am murit prost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zx10 Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 La Razna Motors se pot confectiona furtune frana. Conducta este teflon armat cu otel iar capetele se sertizeaza. Conducta se face pe motocicleta. Conductele si capetele sunt Fren tubo, (www.frentubo.it) Italia.Adresa este Sos Pipera nr 44(in incinta compil Pipera) . tel 0722 910 570 sau 021 232 50 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bears Postat Iulie 9, 2008 Autor Share Postat Iulie 9, 2008 (editat) @zx10 merci mult pentru sfat. Am fost la baieti care mi-au refacut circuitul...totul in mai putin de 1 ora Editat Iulie 9, 2008 de Bears Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 @zx10 merci mult pentru sfat.Am fost la baieti care mi-au refacut circuitul...totul in mai putin de 1 ora Si cat te-a costat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bears Postat Iulie 9, 2008 Autor Share Postat Iulie 9, 2008 100eur...manopera+piese(au incaput 1,2m de cablu...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate