adidas Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 Fani Akira Kurosawa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 17, 2014 Share Postat Mai 17, 2014 Horror mai usurel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Mai 18, 2014 Share Postat Mai 18, 2014 Fani Akira Kurosawa? Am avut o perioada in care am vazut citeva filme de ale lui dar nu-s fan. Cred ca nu-s eu destul de destept pentru anumiti regizori vestiti, Kurosawa sau Tarkovsky de exemplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Mai 18, 2014 Share Postat Mai 18, 2014 love it or hate it: |It's a disaster" http://www.imdb.com/title/tt1995341/?ref_=nv_sr_5 mie mi-a placut. mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 18, 2014 Share Postat Mai 18, 2014 Fani Akira Kurosawa? Nu chiar fan, dar hai să spunem "consumator" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 (editat) Bun.Exista si partea a 1-a.. Editat Mai 19, 2014 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 De la topicu' de carti am vazut aseara Of Mice and Men, varianta din '93. Si mi-am amintit ca Sinise a mai jucat si-n altceva in afara de seriale politienesti insipide. Am avut o perioada in care am vazut citeva filme de ale lui dar nu-s fan. Cred ca nu-s eu destul de destept pentru anumiti regizori vestiti, Kurosawa sau Tarkovsky de exemplu.Kurosawa am vazut doar o data, demult, da' Tarkovsky mi se pare o sbobaraie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 The Big C - Comedie neagra. Silicon Valley - Despre viata ca programator. Creator: Mike Judge (known For Office Space Office Space (1999) & Idiocracy (2006))Fargo - Bun. Cu Billy Bob Thornton. Acum am vazut ca s-a mai recomandat. Confirm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 De la topicu' de carti am vazut aseara Of Mice and Men, varianta din '93. Si mi-am amintit ca Sinise a mai jucat si-n altceva in afara de seriale politienesti insipide. Chiar e un actor interesant (peste Malkovich in filmul amintit) cu un regizor bun in spate, dar cand joaca fara asa un ajutor e o catastrofa (reindeer games, csi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Parca era un topic si de seriale, dar nu-l gasesc. "Keeping up Appearances" - 1990-1995, british. - merita vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 /index.php?/topic/703326-seriale-tv/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 (editat) Chiar e un actor interesant (peste Malkovich in filmul amintit) cu un regizor bun in spate, dar cand joaca fara asa un ajutor e o catastrofa (reindeer games, csi).Cind am vazut ca joaca in film aproape ca mi s-a taiat, am ajuns sa-l asociez cu CSI sau in ce joaca el. Altul... Ca tot a fost discutie acuma ceva vreme despre Black Hawk Down, am zis sa-l incerc si eu. Ce plm e cu filmul ala? E plictisitor in draci. De ce e verzuie imaginea? De ce e contrastul enervant de mare? Ce mesaj incearca sa transmita cu mizeria aia de imagine? Am adormip pe la minutul 30, mi se pare o porcarie. Cum de v-ati agitat atita pe el, nu stiu... Editat Mai 20, 2014 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Coloana sonora face toti banii la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Penny Dreadful, super misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 "Keeping up Appearances" - 1990-1995, british. - merita vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Penny Dreadful, super misto Subscriu...pacat ca au aparut doar 2 episoade... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Penny Dreadful, super misto Vampiri, Frankenstein, Jack Spintecatorul si mumii egiptene, totul in primul episod. Sux. Mai lipseau martienii, dar nu m-ar mira sa apara pe parcurs. Mai bine revad un episod din Bundy... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Vampiri, Frankenstein, Jack Spintecatorul si mumii egiptene, totul in primul episod. Sux. Mai lipseau martienii, dar nu m-ar mira sa apara pe parcurs. Mai bine revad un episod din Bundy... Bundy sau Seinffeld sunt clasici.. sunt baby sitter 12 ore pe zi, trebuie sa ma uit la ceva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Mai 24, 2014 Share Postat Mai 24, 2014 Inception + Matrix + Transformers = X-Men: Days of Future Past. S-a rupt prea mult de ideea originala. Merge vazut dar fara prea mari asteptari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Mai 24, 2014 Share Postat Mai 24, 2014 Asa verzui si cu contrast e si Men on fire, facut de fra'su lu Ridley. Deci e genetic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 24, 2014 Share Postat Mai 24, 2014 (editat) L-am vazut pina la sfirsit intre timp, e un snuff movie cu actori cunoscuti si ce LOL a fost cind am vazut la sfirsti Ridley Scott, habar n-aveam. Asa, ca trivia, am remarcat ca are 2 actori care au jucat in Trainspotting, McGregor si ala slabanog cu mutra ciudata, mi-e lene sa caut cum ii zice. Prometheus si deja am zis tot. Adevarul e ca in afara de Blade Runner nu stiu vreun alt film al lui decent dar pina si ala are detractorii lui. Editat Mai 24, 2014 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silv.cond Postat Mai 24, 2014 Share Postat Mai 24, 2014 man on fire* că e la singular. man= bărbat, men=bărbați. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Mai 24, 2014 Share Postat Mai 24, 2014 (editat) Adevarul e ca in afara de Blade Runner nu stiu vreun alt film al lui decent dar pina si ala are detractorii lui. + Alien si Legend. Am vazut noul RoboCop. Mi-a placut scenariul, mi-a placut faptul ca l-au adaptat la realitatea economica si politica si mi-a placut mai mult realismul si implicatiile tehnice unirii unor organe umane cu parti mecanice. Editat Mai 24, 2014 de Dan_06 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Mai 25, 2014 Share Postat Mai 25, 2014 (editat) Alien e cam rahat. Ma rog, adica chestie comerciala. Intre astea comericiale Aline totusi e ok.<br />\Black Hawk donw eu cred ca e chiar un film misto. Dincolo de comercial/propaganda, si dincolo de verzitura aia care nici eu nu stiu ce rol are (atmosfera?) dar mi-a placut oarecum e un film de razboi superficial dar bine facut. N-are nici o adincime psihologica, sau vreo dilema morala, are multe chestii de 2 lei, dar te scufunda in atmosfera... e ok. E un film cu pac pac si bum bum, dar cu citeva nivele mai sus la calitate fata de media filmelor de gen. Editat Mai 25, 2014 de vrajitorul din oz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 (editat) Vezi ala de care ziceam eu mai sus, merita. Pacat ca sunt doar 5 sezoane, eu abia l-am terminat. E funny rau. O sa recunosti multe personaje in el... din familie poate, din vecini, din cunoscuti. Exista torrent cu toate seriile, cauti pe piratebay. Editat Mai 26, 2014 de Mikulas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate