puya123123 Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 nu stiu exact ce a fost,m-a sunat unchimiu ca sunt 2 motociclisti accidentati dintre care unu grav,au fost luati de salvare, nr moto era cu RKY .. revin cu detalii daca aflu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Pe Mihai Bravu vis-a-vis de statia de metrou, erau 3 masini de politie si o ambulanta. Am vazut doar un motor pe jos si un passat care se pare ca vroia sa faca stanga peste liniie de tramvai, si avea roatea stanga fara rupta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Turcu- Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 am trecut si eu pe acolo n-am inteles prea multe va zic exact ce am inteles .....unu cu masina de buzau parca nu i-a acordat prioritate a incercat sa-l evite (nu stiu daca a reusit) a fost proiectat in acel passat, am intrebat ce a patit "praf, i-a zburat si casca" imi pare rau dar ma grabeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 SMURD-ul a fost trimis la fata locului la ora 2135 ... Accidentul s-a intamplat pe M. Bravu 473 (Vacarestii Noi) in dreptul statiei de metrou M. Bravu. Bulevardul ala isi ia tributul DOAR acolo din 2 in 2 zile fara exceptie. In ultimele 2 saptamani s-au intamplat 6 accidente grave in acelasi loc. Momentan n-a murit nimeni si sper sa nu se intample lucrul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maa Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 SMURD-ul a fost trimis la fata locului la ora 2135 ... Accidentul s-a intamplat pe M. Bravu 473 (Vacarestii Noi) in dreptul statiei de metrou M. Bravu. Bulevardul ala isi ia tributul DOAR acolo din 2 in 2 zile fara exceptie. In ultimele 2 saptamani s-au intamplat 6 accidente grave in acelasi loc. Momentan n-a murit nimeni si sper sa nu se intample lucrul asta... da, nu stiu ce are locul ala. cand trec pe acolo, reduc la 40. intr-o seara am trecut pe acolo si era accident, acum vreo luna, doua. dupa aceea am mai vazut pe forum ca exact acolo au mai fost si altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 (editat) SMURD-ul a fost trimis la fata locului la ora 2135 ... Accidentul s-a intamplat pe M. Bravu 473 (Vacarestii Noi) in dreptul statiei de metrou M. Bravu. Bulevardul ala isi ia tributul DOAR acolo din 2 in 2 zile fara exceptie. In ultimele 2 saptamani s-au intamplat 6 accidente grave in acelasi loc. Momentan n-a murit nimeni si sper sa nu se intample lucrul asta... E normal, drumul e luminat prost, refugiile de tramvai sunt facute aiurea, etc. Romania. Cine nu stie poate avea surprize, e tentat sa accelereze. Editat Iulie 8, 2008 de nice_sun_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 NU ma vazut asa ceva frate cu refugiile alea de tramvai, daca nu le sti zbori peste ele, nu semnalizate, pe jumate de banda... increbili, numai in Romania se poate asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haurar Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Pe toate soselele cu linii de tramvai nou construite ar trebui bagate garduri metalice intre sine , dar de-alea groase , sa nu poata intoarce prostii cu masinile...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 RKY Sau EKY ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iulie 8, 2008 Autor Share Postat Iulie 8, 2008 RKY am inteles ca era un gsxf.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Turcu- Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 (editat) nu am fost atent la motor (nici nu prea le cunosc) oricum era un suzuki negru touring Editat Iulie 8, 2008 de Turcu- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate