moshulik Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Imi trebuie cam un litru de acid de baterie, preferabil gata preparat, de 1.28 densitate. A curs acidul din baterie, deci trebuie completat cu acid, cu apa distilata se completeaza doar cand scade nivelul din motive de functionare. Unde se gaseste de cumparat ? Cui i-a mai trebuit, unde a gasit ? la ce magazin sau benzinarie ? prin peco-urile astea mari, de marca, nu au, nefiind o consumabila prea cautata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator lznicu Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 (editat) Imi trebuie cam un litru de acid de baterie, preferabil gata preparat, de 1.28 densitate. A curs acidul din baterie, deci trebuie completat cu acid, cu apa distilata se completeaza doar cand scade nivelul din motive de functionare. Unde se gaseste de cumparat ? Cui i-a mai trebuit, unde a gasit ? la ce magazin sau benzinarie ? prin peco-urile astea mari, de marca, nu au, nefiind o consumabila prea cautata. De regula gasesti la magazine de piese auto Dacia, e gata preparat (1.28 densitate), cam 5 ron litrul. Editat Iulie 8, 2008 de lznicu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cheyenne Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Sigur gasesti pe strada care duce la poligonul Ilioara. Sunt cateva magazine de piese auto, cel mai apropiat de statia de metrou are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 cam la orice Petrom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 de cumparat nu prea cred k ai sa gasesti acid de baterie sau cum il mai stiu unii (elecrolit) dar in cazul in care nivelul din baterie scade se completeaza cu apa distilata... numai la formatarea bateriei se pune acid aceste sfaturi sunt valabile numai pt bateriile care NU sunt cu gel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 (editat) Gasesti electrolit la service-ul care era langa Apaca (vis-a-vis de Politehnica), pe Iuliu Maniu. Din cate am inteles s-au mutat de acolo si nu stiu noua locatie. Baga o intrebare la Thomas si te va indruma. Editat Iulie 8, 2008 de BAlanuS-u' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Poti sa pui doar apa distilata, apoi o pui la incarcat. O sa vezi cum din apa se face acid... Dioxidul de sulf este deja depus pe placile de plumb.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Lichid electrolit Producator: IRYS PROD-CHIM SRL Sergent Pene Dumitru 1 sector 3 0744 344.554 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 daca ai drum in Vitan la targ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate