stanalexro Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 (editat) ...asta-i bun!...hai sa-l luam in clubul nostru!...si il folosim ca mesaj pt toti cei care incurca traficul din arad si pt toti cei care ne ignora voit cind suntem in trafic cu motoarele!......brainiacul sef!.... http://www.youtube.com/watch?v=kTr9w9jnpZQ...feature=related ... si in continuare...o lectie data acestui "sef brainiac"...http://www.youtube.com/watch?v=awHpV9orY0Q...feature=related Editat Noiembrie 22, 2008 de stanalexro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 cu asa brainiac ajungem la tarcurile cu oi, ceea ce ar strica reputatia clubului asfalt uscat eu am toata colectia cu Acest Individ.... fragmentul asta e scos dintr-o discutie telefonica intre el si un ziarist a lui Dan voiculescu,..... insa am o gramada cu el.... e tare (prost) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AR 55 CBR Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 mda.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Nemuiritorule ! ... mai traiesti ? sau esti prin Scotland pe undeva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 ...sarbatori fericite si la multi ani "brainiacilor"!!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
natunael Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Am si eu o problema ptr cei cu mintea odihnita !!!!!!! Problema: Mama are cu 21 ani mai mult decit copilul sau si peste 6 ani copilul va fi de 5 ori mai tinar decit mama. Intrebare:Unde e tatal? Aceasta problema se poate rezolva matematic, nu e atit de dificila cum pare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 Tinand cont de varsta inaintata pe care ar aveao mama, tatal sigur este cu alta mai tanara... Sustin ceea ce am spus prin simpla formula matematica exemplificata mai sus...! Pardon ...mai jos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 Tinand cont de varsta inaintata pe care ar aveao mama, tatal sigur este cu alta mai tanara... Sustin ceea ce am spus prin simpla formula matematica exemplificata mai sus...! Pardon ...mai jos! ....phuaiii!..e buna rau blonda!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 ....phuaiii!..e buna rau blonda!.. Si eu ma calculat formula aia dar imi iese Kalashnikov Probabil e gresita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
natunael Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 Problema: Un melc se afla pe fundul unei fantani adanca de 30 de metri. El urca cate 3 metri in fiecare zi, dar noaptea aluneca inapoi cate 2 metri. Cat zile ii ia sa urce la suprafata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 Aici exista trei raspunsuri la alegere in fct de cum te uiti la problema si de starea de spirit: a\ 10 zile (daca citesti punctul si virgula) b\ 30 zile (daca citesti cum semneaza primarul documentele) c\ raspunsul de la problema anterioara... ( daca ai mintea relaxata si ai avut prea multe zile libere de sarbatori) P.S. Eu sunt inca in concediu...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cappuccino Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 Problema:Un melc se afla pe fundul unei fantani adanca de 30 de metri. El urca cate 3 metri in fiecare zi, dar noaptea aluneca inapoi cate 2 metri. Cat zile ii ia sa urce la suprafata? Si pentru toate celalalte exista MasterCard =)) ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Esti mai destept decat un copil de clasa a 5a? Iata o problema reala de > matematica pe care nu au rezolvat-o multi adulti. Daca vei deschide > Excel=ul vei vedea o list cu f putini care au rezolvat-o.... > > Intr-un autobuz sunt 7 fete. Fiecare are cate 7 rucsace. In fiecare rucsac > se afla 7 pisici mari. Fiecare pisica mare are cate 7 pisoi mici cu ea. > Intrebare: Cate picioare se gasesc in total in autobuz? (nu e niciun > raspuns "la misto" de genul "autobuzul nu are picioare", ci chiar e o > problema de pur calcul matematic) > > Daca veti gasi nr. corect de picioare, acel numar este parola care va > deschide fisierul (pe bune, nu e la misto.... am verificat eu si se > deschide). Dupa ce deschideti fisierul, puneti acolo numele celui care a > rezolvat corect problema, salvati fisierul si apo i t rimiteti-l mai departe > pentru altii. P.S. Problema e ca nu pot incarca fisierul de excel pe forum, dar daca e cineva interesat il trimit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Esti mai destept decat un copil de clasa a 5a? Iata o problema reala de> matematica pe care nu au rezolvat-o multi adulti. Daca vei deschide > Excel=ul vei vedea o list cu f putini care au rezolvat-o.... > > Intr-un autobuz sunt 7 fete. Fiecare are cate 7 rucsace. In fiecare rucsac > se afla 7 pisici mari. Fiecare pisica mare are cate 7 pisoi mici cu ea. > Intrebare: Cate picioare se gasesc in total in autobuz? (nu e niciun > raspuns "la misto" de genul "autobuzul nu are picioare", ci chiar e o > problema de pur calcul matematic) > > Daca veti gasi nr. corect de picioare, acel numar este parola care va > deschide fisierul (pe bune, nu e la misto.... am verificat eu si se > deschide). Dupa ce deschideti fisierul, puneti acolo numele celui care a > rezolvat corect problema, salvati fisierul si apo i t rimiteti-l mai departe > pentru altii. P.S. Problema e ca nu pot incarca fisierul de excel pe forum, dar daca e cineva interesat il trimit. Daca e pe bune problema si nu e la misto inseamna ca picioare inseamna tot ce e uman, deoarece pisicile au labute. Sau iau si labutele ca picoare? A, si una din cele 7 fete conduce autobuzul sau pun si picioarele soferului? Vreau tabelu...octavian.batinas@gmail.com P.S. Aia cu ''Esti mai destept decat un copil de clasa a 5a?'' sper ca nu-mi era mie adresata. Nu de alta dar ma distram pe tema problemelor de mai sus...la asemenea probleme tre sa dai in mintea copiilor sa privesti lucrurile foarte simplu si cele care noua ni se par nesemnificative, defapt sunt foarte importante...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
natunael Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 (editat) Aici exista trei raspunsuri la alegere in fct de cum te uiti la problema si de starea de spirit: a\ 10 zile (daca citesti punctul si virgula) b\ 30 zile (daca citesti cum semneaza primarul documentele) c\ raspunsul de la problema anterioara... ( daca ai mintea relaxata si ai avut prea multe zile libere de sarbatori) P.S. Eu sunt inca in concediu...! ........................................ Melcul iasa din fintina in 28 de zile !!!!!!! Editat Ianuarie 9, 2009 de natunael Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 sti ca tre sa dai si explicatia...! Banuiesc ca ar fi faptul ca atunci cand mai are 3 metri pana la iesire ii face intr-o singura zi...si asa pica ultimele 2 pana la 30... Am spus eu ca lucrurile sunt mai simple decat par si lucrurile nesimnificative nu le bagam in seama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 Esti mai destept decat un copil de clasa a 5a? Iata o problema reala de> matematica pe care nu au rezolvat-o multi adulti. Daca vei deschide > Excel=ul vei vedea o list cu f putini care au rezolvat-o.... > > Intr-un autobuz sunt 7 fete. Fiecare are cate 7 rucsace. In fiecare rucsac > se afla 7 pisici mari. Fiecare pisica mare are cate 7 pisoi mici cu ea. > Intrebare: Cate picioare se gasesc in total in autobuz? (nu e niciun > raspuns "la misto" de genul "autobuzul nu are picioare", ci chiar e o > problema de pur calcul matematic) > > Daca veti gasi nr. corect de picioare, acel numar este parola care va > deschide fisierul (pe bune, nu e la misto.... am verificat eu si se > deschide). Dupa ce deschideti fisierul, puneti acolo numele celui care a > rezolvat corect problema, salvati fisierul si apo i t rimiteti-l mai departe > pentru altii. P.S. Problema e ca nu pot incarca fisierul de excel pe forum, dar daca e cineva interesat il trimit. imi trimiti si mie fisieru ? m`ai facut curios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 Daca e pe bune problema si nu e la misto inseamna ca picioare inseamna tot ce e uman, deoarece pisicile au labute. Sau iau si labutele ca picoare? A, si una din cele 7 fete conduce autobuzul sau pun si picioarele soferului? Vreau tabelu...octavian.batinas@gmail.com P.S. Aia cu ''Esti mai destept decat un copil de clasa a 5a?'' sper ca nu-mi era mie adresata. Nu de alta dar ma distram pe tema problemelor de mai sus...la asemenea probleme tre sa dai in mintea copiilor sa privesti lucrurile foarte simplu si cele care noua ni se par nesemnificative, defapt sunt foarte importante...! nu era adresata nimanui, asa l am primit si eu de la cineva, am facut tot felul de calcule si nu am reusit sa deschid tabelul din excel am incercat tot felul de variante, cu sofer, fara sofer .. cica a fost intrebare la concursul ala unde era cred ca Virgil Iantu moderator o sa il trimit luni pt ca e pe calculatorul de la servici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
natunael Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 sti ca tre sa dai si explicatia...! Banuiesc ca ar fi faptul ca atunci cand mai are 3 metri pana la iesire ii face intr-o singura zi...si asa pica ultimele 2 pana la 30... Am spus eu ca lucrurile sunt mai simple decat par si lucrurile nesimnificative nu le bagam in seama... ................................................... Logic in 27 de zile urca 27 m !!!!!! Iar in a 28-a zi mai urca 3 m si a iesit din fintina !!!!!!!!! Am gasit aceasta intrebare pe un site !!!!! Si de atunci am o mica dilema !!!! AERUL DINTR-O ROATA cu cauciuc si cu camera IN TIMPUL MERSULUI SE INVIRTE ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 ...................................................Logic in 27 de zile urca 27 m !!!!!! Iar in a 28-a zi mai urca 3 m si a iesit din fintina !!!!!!!!! Am gasit aceasta intrebare pe un site !!!!! Si de atunci am o mica dilema !!!! AERUL DINTR-O ROATA cu cauciuc si cu camera IN TIMPUL MERSULUI SE INVIRTE ??? Se vede ca au fost foarte lungi sarbatorile... Esti mai destept decat un copil de clasa a 5a? Iata o problema reala de> matematica pe care nu au rezolvat-o multi adulti. Daca vei deschide > Excel=ul vei vedea o list cu f putini care au rezolvat-o.... > > Intr-un autobuz sunt 7 fete. Fiecare are cate 7 rucsace. In fiecare rucsac > se afla 7 pisici mari. Fiecare pisica mare are cate 7 pisoi mici cu ea. > Intrebare: Cate picioare se gasesc in total in autobuz? (nu e niciun > raspuns "la misto" de genul "autobuzul nu are picioare", ci chiar e o > problema de pur calcul matematic) > > Daca veti gasi nr. corect de picioare, acel numar este parola care va > deschide fisierul (pe bune, nu e la misto.... am verificat eu si se > deschide). Dupa ce deschideti fisierul, puneti acolo numele celui care a > rezolvat corect problema, salvati fisierul si apo i t rimiteti-l mai departe > pentru altii. P.S. Problema e ca nu pot incarca fisierul de excel pe forum, dar daca e cineva interesat il trimit. Nu puteai sa stai linistit cu problema asta... ! Ma scos din minti si tot nu am deparolat fisieru...cu soferi fara soferi cu schioape fara schioape...cu pisoi in burta la masa...are totusi si rezolvare sau am un fisier cu niste virusi superbi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Se vede ca au fost foarte lungi sarbatorile... Nu puteai sa stai linistit cu problema asta... ! Ma scos din minti si tot nu am deparolat fisieru...cu soferi fara soferi cu schioape fara schioape...cu pisoi in burta la masa...are totusi si rezolvare sau am un fisier cu niste virusi superbi ! nu stiu, eu nu am reusit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 No o reusit careva pana la urma? Nu pot dormii din cauza picioarelor acelor fete ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
instructoru' Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 Helooo... Va propun un alt test super tare care verifica varsta creierului ...daca este egala cu varsta corpului sau... este mai in varsta!!!...sau dupa caz...mai mica... deci...foarte simplu...accesati linkul de mai jos si urmati pasii.... 1. click pe "Start" 2. asteapta numaratoarea inversa: 3, 2, 1 3. sunt mai multe runde ... in fiecare runda apar intr-un cadran cateva cifre; ele dispar intr-o clipita; atentie maxima si retineti ordinea crescatoare a cifrelor si cum sunt ele asezate pe ecran; imediat ce cifrele dispar, apar in aceeasi pozitie ca si cifrele niste cerculete de marime egala; Ce trebuie sa faceti voi??? ... sa dati click pe cerculetele corespunzatoare numerelor in ordine crescatoare…va prindeti voi imediat !!!! 4. La sfarsit calculatorul va va da varsta creierului vostru... hai s-aveti noroc... eee nah...akm sa vad cat de "odihniti" sunteti... http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.html aaaaaa.....si apropo......sa nu uit.... rezolvarea la problema voastra de clasa a V-a vi-o spun eu...ca mi-s "odihnit" ( vezi ora postarii...) akm...intrebarea mea este urmatoarea: cu explicatii...sau fara sa va dau raspunsul....??? dar mai bine fac asa: va zic numarul de picioare totale din autobuz si va mai las un pic sa aflati cum am ajuns la acest nr... si stiu sigur ca e bun totalul pentru ca si eu am primit e-mail cu aceasta problema, chiar zilele trecute...si am rezolvat-o din prima DECI.......NR. TOTAL DE PICIOARE DIN AUTOBUZ ESTE 10.990(zecemiinouasutenouazeci) ...akm...ideea mea ar fi sa nu intrati cu acest numar in atasament pentru ca veti afla automat raspunsul...si nu cred ca ar fi fair play... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 (editat) http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.html Misto kestie ! Editat Ianuarie 17, 2009 de marele alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 Felicitari! Adevarul e ca eu nu am incercat sa o rezolv la ora la care ai facuto tu! Eu pierdeam din vedere pisicile mari, faceam 7 ori 7 si gata nu mai adaugam pisicile mari la un rucsac. BRAVO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate