GIV 32 Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 ..yoo, dar unde se duce lumina daca stingi becul a aflat cineva?...altii decit cei la care le-am spus deja!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 nu stiu exact, dar stiu ca noaptea se ascunde in frigider, asa zicea o fetita la televizor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 nu stiu exact, dar stiu ca noaptea se ascunde in frigider, asa zicea o fetita la televizor... ...yeeee!..asta era! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 mmm care ii treaba pe aici ?? nici un brainiac prezent ??? sau tre sa se deschida terasa la diplo ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 mmm care ii treaba pe aici ?? nici un brainiac prezent ??? sau tre sa se deschida terasa la diplo ? ) ..da!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Fw: Test de logica Intuneric... gonesti cu masina cu o viteza constanta ... in stanga ta este o prapastie, in dreapta ta, paralel cu tine merge o autospeciala de pompieri cu aceeasi viteza ca tine. In fata ta galopeaza un elefant la fel de repede care este mai mare decat masina ta si nu poti sa-l depasesti. In spatele tau te urmareste un elicopter foarte aproape de sol. Elefantul si elicopterul isi mentin viteza. Ce faci, ca sa scapi din situatia asta?!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Aprind farurile la masina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bully Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Ha ..te trezesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 test . Avem un om mut, acesta vrea sa cumpere o perie de dinti. Cum se exprima? Incepe sa imite la vanzator ca se spala pe dinti, acesta il intelege si reusesc tranzactia. Avem un om orb, care vrea sa-si cumpere ochelari de soare, cum se va exprima? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 spune ca vrea ochelari de soare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bully Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 test . Avem un om mut, acesta vrea sa cumpere o perie de dinti. Cum se exprima? Incepe sa imite la vanzator ca se spala pe dinti, acesta il intelege si reusesc tranzactia. Avem un om orb, care vrea sa-si cumpere ochelari de soare, cum se va exprima? Ii spune vanzatorului ca vrea sa-si cumpere ochelari de soare????Ha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 de ce nu exista fete care sa se numeasca Trianca ?? ca doar avem Anca, avem Bianca, deci Trianca ar fi la rand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 de ce nu exista fete care sa se numeasca Trianca ??ca doar avem Anca, avem Bianca, deci Trianca ar fi la rand Primordiala ar fi Nulanca. Si-acu o-ntrebare de viteza a1a: care este principala deosebire intre Pitesti si Ploiesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 pai la Ploiesti poti sa te pitesti dar la Pitesti nu poti sa te ploiesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 pai la Ploiesti poti sa te pitestidar la Pitesti nu poti sa te ploiesti... neasteptat de bine. Urmatoarea intrebare, pentru 5 ruble si-un pachet de Bran: care este diferenta intre o gradina franceza si una engleza (tot gradina si aia engleza)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 raspuns de 3 ruble: regularitatea sau neregularitatea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 raspuns de 3 ruble:regularitatea sau neregularitatea Desi la prima vedere raspunsul dumneavostra nu are nicio legatura cu intrebare din concurs, analistii au concluzionat faptul ca ati incercat sa spuneti de fapt: traiasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 traiasca guagăl, gagăl, gulgă, gugăl... traiasca gugăl ca maicăl s-o dus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 si te bucuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 (editat) si te bucuri? ce insensibili suntetzi, eu de 3 zile plang Ma tu daca ai vandut capra ce urmeaza ? Ah, si ontopic, cine il face pe asta din maxim 3 incercari il declar geniu : http://www.addictinggames.com/theimpossiblequiz.html Editat Iunie 30, 2009 de swartelf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
natunael Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 (editat) NEDUMERIRE -In urma cu multi ani m-am casatorit din dragoste cu o vaduva care avea o fata de 18 ani. Tatal meu ,dupa casatorie m-a vizitat de mai multe ori ,ca pina la urma sa se indragosteasca de fica mea vitrega ,cu care in cele din urma sa se casatoreasca fara a-mi cere consimtamintul. Deci fiica mea vitreca mi-a devenit mama vitrega ,iar tatal meu a devenit ginerele meu.Sotia tatalui meu ,adica fiica mea vitrega ,care in acelasi timp este mamea mea vitrega ,a nascut un baiat ,care este nepotul meu ,fiindca eu sunt sotul mamei fiicei mele vitrege,dar acest baiat este si fratele meu . In acelasi timp, sotia mea a devenit bunica deoarece este mama sotiei tatalui meu ,iar eu sunt nepotul sotiei mele . Nu mult mai tirziu ,sotia mea a nascut un baiat ,care a devenit cumnat cu tatal meu ,fiind fratele vitreg cu sotia tatalui meu si in aceasta calitate este si unchiul meu . Copilul meu este fratele mamei mele vitrege ,iar prin mama mea vitrega ,sotia mea a devenit bunica si eu am devenit bunicul meu propriu . Avind in vedere cele de mai sus intreb :daca copilul meu ,care in aceelasi timp este unchiul meu ,cumnat cu tata si frate cu mama mea vitrega are drept la alocatia de stat ptr copii ??? Editat Septembrie 22, 2009 de natunael Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 NEDUMERIRE-In urma cu multi ani m-am casatorit din dragoste cu o vaduva care avea o fata de 18 ani. Tatal meu ,dupa casatorie m-a vizitat de mai multe ori ,ca pina la urma sa se indragosteasca de fica mea vitrega ,cu care in cele din urma sa se casatoreasca fara a-mi cere consimtamintul. Deci fiica mea vitreca mi-a devenit mama vitrega ,iar tatal meu a devenit ginerele meu.Sotia tatalui meu ,adica fiica mea vitrega ,care in acelasi timp este mamea mea vitrega ,a nascut un baiat ,care este nepotul meu ,fiindca eu sunt sotul mamei fiicei mele vitrege,dar acest baiat este si fratele meu . In acelasi timp, sotia mea a devenit bunica deoarece este mama sotiei tatalui meu ,iar eu sunt nepotul sotiei mele . Nu mult mai tirziu ,sotia mea a nascut un baiat ,care a devenit cumnat cu tatal meu ,fiind fratele vitreg cu sotia tatalui meu si in aceasta calitate este si unchiul meu . Copilul meu este fratele mamei mele vitrege ,iar prin mama mea vitrega ,sotia mea a devenit bunica si eu am devenit bunicul meu propriu . Avind in vedere cele de mai sus intreb :daca copilul meu ,care in aceelasi timp este unchiul meu ,cumnat cu tata si frate cu mama mea vitrega are drept la alocatia de stat ptr copii ??? pana in clasa a 12-ea da, dar cu aia trebuie sa plateasca pensia alimentara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_ Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Nu Âştiu dacă s-a mai postat (lene mare, deh!) dar DE CE UNUI ANIMAL AÂŞA DE MARE I SE SPUNE HIPOPOTAM ÂŞI NU HIPERPOTAM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 ...raspuns: s-ar simti jignit!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Decembrie 8, 2009 Share Postat Decembrie 8, 2009 nici un brainiac nu mai vine cu cujetari din putul gandiriii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate