soso-bum Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 acu 1 ora...sighisoara...in fata benzinariei mol...un r1 auriu cu numere de sibiu rupt militienii faceau masuratori......dupa cum arata motoru .....motociclistul nu poate fi bine daca stie cineva mai multe vreau sa aflu si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Aoleu... numere de Sibiu ... Sper so eu sa fie de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 mai multe detalii nu mai stie nimeni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Aoleu... numere de Sibiu ... Sper so eu sa fie de bine! daca era cu alte numere, nu sperai sa fie bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiborodi Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 acu 1 ora...sighisoara...in fata benzinariei mol...un r1 auriu cu numere de sibiu rupt militienii faceau masuratori......dupa cum arata motoru .....motociclistul nu poate fi bine daca stie cineva mai multe vreau sa aflu si eu am trecut aseara pe acolo imediat dupa ce s-a intamplat , motorul era praf. roata fatza era bagat intre carene cu furca stramba etc...nu ne-a lasat militia sa oprim fiind chiar enervanti in zelul lor de a evacua zona. dandu-mi cu presupusul ma gandesc ca e o situatie de neacordare de prioritate a unei masini care iesea din benzinarie in DN. nu am reusit sa aflu mai multe , sper ca baiatul sa fie ok... asa....soso... am trecut iar pe langa locul tau cu noroc...concluzia mea e ca le datorezi celor de la drumuri un stalp de indicator fiindca e cam stramb ala pe care l-ai sters cu coastele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Probabil inca unul care nu a prins ideea cu mersul cu mare atentie si incet pe langa benzinarii. . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiborodi Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Probabil inca unul care nu a prins ideea cu mersul cu mare atentie si incet pe langa benzinarii. . . FFF. posibil.... nr de inmatriculare era stramb sau chiar rupt...SB 07 ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NightShadow Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 (editat) Este vorba de Mircea cu motocicleta CBR 600 F 3 auriu cu negru din Sighisoara. Din fericire el a scapat aproape nevatamat, acuza doar ceva dureri la coaste, insa motocicleta este dauna totala. Era costumat full. Cauzal accidentului?? Vechiul sablon. Neacordare de prioritate. Replica soferului: nu l-am vazut. Un Golf 2 care vroia sa intre la benzinarie i-a taiat calea, el circuland pe banda 1 regulamentar. (a se intelege inclusiv viteza) Multa sanatate si bafta la recuperarea pagubei. Editat Iulie 11, 2008 de NightShadow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Ar' uan sau F3?Accident sau nu?Raman pe OTV...praf! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NightShadow Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 (editat) Este un F3 dar greu se putea recunoaste modelul in halul in care arata de asta a crezut Sorin ca e R1. Si da a fost accident pentru ca epava este la mine in curte. Din fericire nu e cazul de RIP. Editat Iulie 11, 2008 de NightShadow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 daca un ar uan se aseamana la bascule si cadru cu F este ok,daca nu...si s-a uitat numai la cioburi de carene:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiborodi Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Ar' uan sau F3?Accident sau nu?Raman pe OTV...praf! imi asum responsabilitatea pt confuzia creata vis a vis de marca motorului. eu am trecut printre primii pe acolo si l-am sunat pe sorin spunandu-i gresit ca e vb de un r1. oricum din aspectul post accident, a fost greu de spus ce marca era. bine ca baiatul e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate