DKW Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 xs400.com, acolo gasesti cam orice informatie despre XS400, idei si metode de rezolvare pentru diverse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xelas19 Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 Am nevoie de flansele dintre carburator si motor, are cineva de vanzare ? ma poate ajuta cineva ? Yamaha xs 400 2A2 fabricatie 1982 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 Cele originale ce au patit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xelas19 Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 Cele originale ce au patit? Sunt foarte crapate si trag aer fals, nu as vrea sa le carpesc, prefer sa iau altele mai ales ca astea sunt si gatuite (limitata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 Nu promit, dar s-ar putea sa mai am o pereche in stare ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xelas19 Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 Nu promit, dar s-ar putea sa mai am o pereche in stare ok. Sper sa fie cu noroc! Astept cu nerabdare un raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Ianuarie 30, 2014 Share Postat Ianuarie 30, 2014 (editat) Le-am gasit, mai trebuie sa faci un drum pana la mine sa vezi daca sunt destul de ok. Astea sunt, nu sunt gaurite, nu trag aer fals. Daca exista doritori, pot sa dezmembrez un motor de XS400, model 2A2. Editat Ianuarie 30, 2014 de Dkw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xelas19 Postat Ianuarie 30, 2014 Share Postat Ianuarie 30, 2014 Le-am gasit, mai trebuie sa faci un drum pana la mine sa vezi daca sunt destul de ok. Astea sunt, nu sunt gaurite, nu trag aer fals. 30012014011.jpg30012014012.jpg Daca exista doritori, pot sa dezmembrez un motor de XS400, model 2A2. Maine pe seara este bine ? sau cel mai bine lasa mi un nr de tel te rog sa vorbim Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DRE Postat Ianuarie 30, 2014 Share Postat Ianuarie 30, 2014 Le-am gasit, mai trebuie sa faci un drum pana la mine sa vezi daca sunt destul de ok. Astea sunt, nu sunt gaurite, nu trag aer fals. 30012014011.jpg30012014012.jpg Daca exista doritori, pot sa dezmembrez un motor de XS400, model 2A2. salut,un pret pentru chiulasa te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Ianuarie 30, 2014 Share Postat Ianuarie 30, 2014 Vezi si tu cu cat se da pe ebay (un pret mediu) si e a ta, nu ma pricep la facut preturi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytyk Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 O noua achizitie , ebay.uk sa traiasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DRE Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 intre cadrul de xs si cel de special exista diferente?sau e acelasi cadru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 intre cadrul de xs si cel de special exista diferente?sau e acelasi cadru La Special difera prinderile motorului, nu are punctele de prindere din spate, cele de deasupra, cele din fata de jos au alta forma, prinderile scaritelor difera, saua de XS normal este pe balamale laterale, cea de Special e pe cleme si incuietoare dubla. In rest majoritatea pieselor sunt interschimbabile, inclusiv motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DRE Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 deci motorul merge de pe un cadru pe altul direct bolt on ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 deci motorul merge de pe un cadru pe altul direct bolt on ? Da. Motorul in sine are toate punctele de prindere ca pentru XS-ul normal. O noua achizitie , ebay.uk sa traiasca Oho, bini di tat! @horhe, au sosit piesele, poate dai o fuga duminica pe la "garaj". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 poate va intereseaza http://www.tocmai.ro/yamaha-xs400-14629449.html http://mercador.ro/oferta/yamaha-xs-400-1985-ID1op4D.html#e363be1417 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 http://mercador.ro/oferta/yamaha-xs-400-1985-ID1op4D.html#e363be1417 Uite-l si aici /index.php?/topic/707506-dezmembrez-yamaha-xs-400-1985/, evacuarile au ajuns la mine. Vanzatorul este un tip serios, are preturi decente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horhe0811 Postat Martie 4, 2014 Share Postat Martie 4, 2014 DKW...am reusit sa fac modificarea la cadru uite cum a iesit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 A iesit cam bine. Dupa ce o sa mai termin din treburi o sa ma bag si eu sa schimb furca de pe XS-ul negru, eventual sa vad ce idei imi mai vin pe traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horhe0811 Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 (editat) da a iesit foarte bine...Stan le-a sudat e meserias omu. ...eu am terminat de modificat cam tot...le-am adus in bucuresti sa vad unde gasesc un loc sa le vopsesc ... Editat Martie 6, 2014 de horhe0811 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 Sezonul asta apucati sa iesiti cu ele? Nu ar strica o inalnire la metrou sa le prezentati...daca veniti anul asta dau un suc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horhe0811 Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 Mihaita suc sa bei tu tata....vezi dkw ne-a luat lumea de oameni seriosi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 Sezonul asta apucati sa iesiti cu ele? Aceste cuvinte ne duare... In alta ordine de idei XS-ul negru tre' sa primeasca ultmele "upgrade-uri" stilistice. Chpintaci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 Mihaita suc sa bei tu tata....vezi dkw ne-a luat lumea de oameni seriosi... dau un suc de struguri, fermentat (productie proprie) Aceste cuvinte ne duare... In alta ordine de idei XS-ul negru tre' sa primeasca ultmele "upgrade-uri" stilistice. n-ai pune si tu o poza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 n-ai pune si tu o poza! Surprize, surprize, dar fara Andeea Marin. P.S: piesele sunt pe drum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate