aditorpan Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 (editat) Traseu: Tg. Mures-Sibiu-Valea Sadului-Lacul Negovan-Valea Frumoasa-Valea Sebesului-Pasul Tartarau-Obarsia Lotrului-Transalpina, (unde am inoptat)-Pasul Udrele-Cheile Jietului-Sebes-Hunedoara-Alba Iulia-Tg. Mure- Reghin Participanti: subsemnatu bachus 21... el a facut cele mai tari dintre fotografii flory81 mmircea Poze mai multe aici: /index.php?...8307&st=320 Editat Iulie 14, 2008 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
partizan Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 (editat) naaaaaiiiiisss cand voi creste mare o sa-mi iau si eu un enduro, ca a doua moto. Editat Iulie 14, 2008 de partizan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 mai bine ti-ai lua enduro ca ... singura moto oricum, nu e mai bine in 4 decat singur prin munti? cat mai multe ture in afara asfaltului si ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Sal, Faina tura, va invidiez pentru locul de campare si vremea a fost excelenta. Superbe si pozele dar mi se pare ca au fost putin lucrate, imposibil sa fie culorile si contrastul ala in natura. Altfel, am o nelamurire cu traseul. Ati facut transalipna de la obarsia Lotrului spre Novaci si v-ati intors apoi ca sa faceti si cheile Jietului? Nu aveti o pozna cu traseul? Intreb doar ca sa "fur" idei de trasee noi, sper ca nu e bai! Fade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Sal, Faina tura, va invidiez pentru locul de campare si vremea a fost excelenta. Superbe si pozele dar mi se pare ca au fost putin lucrate, imposibil sa fie culorile si contrastul ala in natura. Altfel, am o nelamurire cu traseul. Ati facut transalipna de la obarsia Lotrului spre Novaci si v-ati intors apoi ca sa faceti si cheile Jietului? Nu aveti o pozna cu traseul? Intreb doar ca sa "fur" idei de trasee noi, sper ca nu e bai! Fade Filtru de polarizare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmircea Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Sal, Faina tura, va invidiez pentru locul de campare si vremea a fost excelenta. Superbe si pozele dar mi se pare ca au fost putin lucrate, imposibil sa fie culorile si contrastul ala in natura. Altfel, am o nelamurire cu traseul. Ati facut transalipna de la obarsia Lotrului spre Novaci si v-ati intors apoi ca sa faceti si cheile Jietului? Nu aveti o pozna cu traseul? Intreb doar ca sa "fur" idei de trasee noi, sper ca nu e bai! Fade Poza cu traseul poate posteaza Adi. Din ratiune de timp am urcat transalpina din Obarsia Lotrului pana la pasul Udrele si am facut... cale intoarsa. Din Obarsie, directia Petrosani prin Jiet... Camparea a fost la iesire in golul alpin. Cat despre poze, Bachus e maistrul ceremoniior si poate spune el cate ceva de filtre si tehnici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Aha, asa se explica. Eu nu le stiu ca am renuntat la ideea unei scule profi si mi-am luat compact. Sanatate si cat mai multe trasee faine! Fade Filtru de polarizare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainwash Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Aha, asa se explica. Eu nu le stiu ca am renuntat la ideea unei scule profi si mi-am luat compact.Sanatate si cat mai multe trasee faine! Fade Scuze ca ma bag ca... Filtrul de polarizare se poate pune si la compacte si e ok. Eu de exemplu ma uit la cer, gasesc pozitia filtrului prin rotire dupa care il pun in fata camerei. L-am cumparat acu 4 zile, dar pana atunci am folosit niste ochelari de soare cu polarizare (15 lei). Vezi ca de la Canon cam toate compactele au un inel ce sa da jos prin desfiletare si apasare pe un buton. Faci un tub adaptor si montezi filtrul. Cam toate filtrele de polarizare au si filtru UV, asa ca ai 2 in 1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Traseu:Tg. Mures-Sibiu-Valea Sadului-Lacul Negovan-Valea Frumoasa-Valea Sebesului-Pasul Tartarau-Obarsia Lotrului-Transalpina, (unde am inoptat)-Pasul Udrele-Cheile Jietului-Sebes-Hunedoara-Alba Iulia-Tg. Mure- Reghin Participanti: subsemnatu bachus 21... el a facut cele mai tari dintre fotografii flory81 mmircea Poze mai multe aici: /index.php?...8307&st=320 super drum pot sa bag si eu balena cu anvelope de asfalt? bafta adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florad Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 DOMNILOR ! BRAVO ! ati "comis-o" intr-un mare fel ; mi-a placut tare mult excursia voastra ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 super poze super zone....cate locuri frumoase in tara asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Traseu:Tg. Mures-Sibiu-Valea Sadului-Lacul Negovan-Valea Frumoasa-Valea Sebesului-Pasul Tartarau-Obarsia Lotrului-Transalpina, (unde am inoptat)-Pasul Udrele-Cheile Jietului-Sebes-Hunedoara-Alba Iulia-Tg. Mure- Reghin Participanti: subsemnatu bachus 21... el a facut cele mai tari dintre fotografii flory81 mmircea Poze mai multe aici: /index.php?...8307&st=320 super tare! bravo mah ce ciuda mi-a ca n-am putut sa vin cu voi... dara ma duc si eu ca e Raliul Sibiului pe acolo pe unde ati fost si voi:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Maaama ce rupti eram... From Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Maaama ce rupti eram...From Adi da dar a meritat cu varf si indesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick 85 Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Nu pot decat sa spun BRAVO baieti ca sunteti asa de hotarati. Tineti-o tot asa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 super drumpot sa bag si eu balena cu anvelope de asfalt? bafta adi am fost eu cu gs simplu. al meu a mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate