Vizitator stress_L&P Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 tocmai am auzit de la taica-miu ca ieri ar fi murit un motociclist pe bd. cosbuc in urma unui accident cu o masina in fata centrului de hematologie! stie careva ceva?? taica-miu nu stie ce motor era, doar ca era facut praf! tot ieri a murit si un mopedist la curba de la bac, pe coborare dinspre faleza superioara! un prieten de-al meu mi-a spus si a ramas socat cand l-a vazut pe jos primul lucru care i-a trecut prin cap cand l-a vazut langa piciorul lui a fost sa-i zica sa se ridice, dupa aia a constientizat ca era mort si ii curgea sange din cap... era un copil intre 16 si 17 ani din cate am inteles! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 D-zeu sa-l ierte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 DOAMNEEEEEEEE!!! Oare cati o sa mai moara??? ( ( ( ( ( ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grubb Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 Spuneam eu intr-un alt post ca mopedistii sunt inconstienti, ca nu poarta nici macar casca.... Dumnezeu sa-l ierte.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 Spuneam eu intr-un alt post ca mopedistii sunt inconstienti, ca nu poarta nici macar casca.... Dumnezeu sa-l ierte.... 212824[/snapback] Nu toti !!! eu unul port si casca si manusi TOT TIMPUL !!! poti sa intrebi !!! deci,UNII mopedisti !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grubb Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 Ok, nu am vrut sa generalizez.Ai dreptate UNII mopedisti nu poarta casca! De fapt,cred ca tu esti singurul care-l aud sa poarte....FOARTE BINE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Midnight_Caller Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 Well, ar trebui sa treci si tu pe la Arc din cand in cand Sunt destui cu scutere care poarta, iar eu unul am moped, si port casca si cand nu e cald afara port si geaca de piele... Oricum fara blugi grosi si casca nu ma sui pe moped, cat o fi el de vechi si de slow Nu vreau sa para ca un indemn la riposta, dar cuvantul UNII ar fi trebuit sa figureze de la inceput acolo Oricum, D-zeu sa-l ierte pe cel cu moped De motociclist se aude ceva ? Motobrand, sper ca nu e Marius sau Fanu' !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cartush Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 In Galati? Despre cine e vorba? Stie cineva mai multe? Inca nu pot sa cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grubb Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 Well, ar trebui sa treci si tu pe la Arc din cand in cand Sunt destui cu scutere care poarta, iar eu unul am moped, si port casca si cand nu e cald afara port si geaca de piele... Oricum fara blugi grosi si casca nu ma sui pe moped, cat o fi el de vechi si de slow Nu vreau sa para ca un indemn la riposta, dar cuvantul UNII ar fi trebuit sa figureze de la inceput acolo Oricum, D-zeu sa-l ierte pe cel cu moped De motociclist se aude ceva ? Motobrand, sper ca nu e Marius sau Fanu' !!! 212850[/snapback] Stiu ca porti casca.Am citit unul din posturile tale mai vechi si am vazut si poza cu casca. Imi cer scuze ca nu am scris direct UNII mopedisti. Mea culpa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 30, 2005 Share Postat Iulie 30, 2005 Pacat de ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iulie 31, 2005 Share Postat Iulie 31, 2005 Se pare ca scuteristul a dat intradevar, coltzul. Dar partea cu motociclistul de pe bd. cosbuc in fata centrului de hematologie nu e adevarata! E vorba de deja clasicul accident cu o masina care a intors fara sa se asigure!!! Motociclistul e in viatza!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Sunt destui cu scutere care poarta, iar eu unul am moped, si port casca si cand nu e cald afara port si geaca de piele... Oricum fara blugi grosi si casca nu ma sui pe moped, cat o fi el de vechi si de slow 212850[/snapback] Ma bucur ca sunt si oameni ca voi. La noi la Craiova sincera sa fiu nu stiu daca am vazut 2 pe scutere care sa aiba cel putin casca. Incepusem sa ma intreb daca e o lege ceva care interzice purtatul castii pe scuter. Unde mai pui ca incep si motoristii sa mearga fara casca, ca deh, e vara, caldura mare... pana la colt merge si fara!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 hhhhahahahahhhh! nu e vorba ca poarta sau nu casca, nu intelegeti? e alegerea fiecaruia! e dreptul fiecaruia de a face ceea ce crede el! sa fiu eu sanatos ca de cate ori n-am mers in pielea goala si fara casca pe caldurile astea... oho! da' aveam cizme ca ma frig la tobe la jawa cand pun picioarele jos ca e prea inalta pt. mine! brandule, care e ala de pe cosbuc mai pana la urma??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Nu toti !!!eu unul port si casca si manusi TOT TIMPUL !!! poti sa intrebi !!! deci,UNII mopedisti !!! 212833[/snapback] TU VORBESHTI SERIOS!!! 95 la suta dintre cei cu scutere shi mopeduri shi ciclomotoare nu poarta nici casca nici manushi!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grubb Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Vb serios, sa sti.Avea un topic despre ce casca si-a cumparat.Deci e pe bune treaba!Foarte bine ca mai sunt cativa care poarta casca macar.(bonus points pentru manusi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grubb Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Pardon, l-am confundat cu Midnight_Caller...deci vezi...sunt mai multi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 hhhhahahahahhhh! nu e vorba ca poarta sau nu casca, nu intelegeti? e alegerea fiecaruia! e dreptul fiecaruia de a face ceea ce crede el! sa fiu eu sanatos ca de cate ori n-am mers in pielea goala si fara casca pe caldurile astea... oho! da' aveam cizme ca ma frig la tobe la jawa cand pun picioarele jos ca e prea inalta pt. mine! brandule, care e ala de pe cosbuc mai pana la urma??? 213990[/snapback] Parca n-ai fi galatzean... E vorba de BEN (Bejan)! S-a ales cu moto varza iar el s-a julit destul de rau se pare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 aha! si e in spital, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 TU VORBESHTI SERIOS!!! 95 la suta dintre cei cu scutere shi mopeduri shi ciclomotoare nu poarta nici casca nici manushi!!!! 213992[/snapback] FOARTE SERIOS P.S.Intreaba-l p Jazy de pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 Condoleantze familiei shi prietenilor scuteristului. Dumnezeu sa-l ierte. Insanatoshire grabnica motociclistului. PS: Oftopicilor, un coleg a murit shi altul este in spital. Putzin respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate