gabi_tro Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Sunt incepator si vreau un Kawasaki Zxr 400. Am auzit ca e destul de buna pt incepatori, nu e nici foarte scumpa, toate bune si frumoase, dar am auzit si ca nu prea s ar gasi piese pt ea e adevarat? K nici sa o iau si sa stau cu ea pe bara daca nu gasesc o piesa cand se strica nu mi covine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Cine ti-a zis ca nu se gasesc piese? 'Baietii' ? Se gasesc piese, motoreta e frumoasa si e si buna pentru un incepator! Succes la achizitionare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_tro Postat Iulie 18, 2008 Autor Share Postat Iulie 18, 2008 multumesc, chiar poate imi dai un sfat unde sa caut, in afara de bike shop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Daca e model de Japonia..rar gasesti piese...si oricum daca gasesti astepti o gramada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_tro Postat Iulie 18, 2008 Autor Share Postat Iulie 18, 2008 sa inteleg ca sunt doua modele, sau mai multe? ca toata lumea vorbeste de model Japonia :-?? si m ar mai fi interesat care sunt diferentele de la modelul din 96 fata de cel din 2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 din cate stiue eu sunt vreo 3 modele...japonia ( 180 km/h pe bord ) , europa (240 km/h pe bord ) si mai e de SUA (bordul in mile ) ... piese gasesti , dar sa stii ca sunt destul de scumpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_tro Postat Iulie 18, 2008 Autor Share Postat Iulie 18, 2008 merci mult, vad ca esti fan. e buna pt incepator? sau ma tavalaesc cu ea in fiecare zi ah si poate mi spui si cate kg are daca vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 consumabile mai gasesti, dar nu pe toate gardurile. Carene plastice si alte nebunii din astea, doar din dezmenbrari. Piese de motor de cadru noi noute....i-ati gandul; cel putin eu nu stiu de unde. Insa pana acum nu am vazut nici un ZXR din asta de 400 care sa nu fi fost desfacut de zeci de ori, care sa mai aiba toate suruburile la fel, imperechiate, care sa fi fost desfacut frumos fara sa se cunoasca rau urme pe capetele suruburilor, etc.... Sunt motociclete ce au trecut cu precadere prin mainile incepatorilor, si se vad semnele pe ele. Nu zic ca nu sunt motociclete ok in tara asta care dupa atatia ani sa fie pastrate in stare foarte buna... spun doar ca eu unul nu am intalnit un astfel de model care sa indeplineasca lucrurile de mai sus! Bafta la achizitie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) Piese de motor de cadru noi noute....i-ati gandul; cel putin eu nu stiu de unde. La Germanica oricind...in cel mai rau caz astepti 3-4 zile lucratoare pt ce nu au pe stoc. Editat Iulie 18, 2008 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 merci mult, vad ca esti fan. e buna pt incepator? sau ma tavalaesc cu ea in fiecare zi ah si poate mi spui si cate kg are daca vrei greutate la plin : 186.0 kg De cazut cu ea n-o sa cazi in fiecare zi ( nu cred ca exista asa ceva ) dar de trantit , scapat , cazut tot o sa se intample. Toti scapa motocicleta sau cad cu ea mai devreme sau mai tarziu PS: si eu tot zx4r am vrut ca prima motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_tro Postat Iulie 18, 2008 Autor Share Postat Iulie 18, 2008 greutate la plin : 186.0 kg De cazut cu ea n-o sa cazi in fiecare zi ( nu cred ca exista asa ceva ) dar de trantit , scapat , cazut tot o sa se intample. Toti scapa motocicleta sau cad cu ea mai devreme sau mai tarziu PS: si eu tot zx4r am vrut ca prima motocicleta. si? ai pus o jos ? si, ai pus o jos ? ah si inca ceva care sunt diferentele intre una din 94 si una din 97 sa zicem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) http://www.bikez.com cred ca gasesti aici raspunsurile de care ai nevoie Editat Iulie 18, 2008 de VladSpeed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_tro Postat Iulie 21, 2008 Autor Share Postat Iulie 21, 2008 n am gasit nimic la adresa aia despre zxr 4 gresala mea ..n am cautat unde trebuia ..tare siteul piese, accesorii pt ea unde ar trebui sa caut ? de fapt ma intereseaza un capac monopost..daca aveti idee de unde as putea sa achizitionez asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopster Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 piese, accesorii pt ea unde ar trebui sa caut ?de fapt ma intereseaza un capac monopost..daca aveti idee de unde as putea sa achizitionez asa ceva bobocule, nici n-ai urcat inca pe motor (ba chiar am impresia ca nici n-ai cumparat-o inca!!!) sa vezi ce si cum si ai si inceput cu modificarile?!?!? primul pas ar trebui sa fie, in opinia mea, echipamentul complet, revizia motocicletei, si crash padurile, in exact aceasta ordine...mai apoi, poate sa vina si capacul monopost nu mi-o lua in nume de rau! bafta la motor si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_tro Postat Iulie 21, 2008 Autor Share Postat Iulie 21, 2008 nici n as avea cum sa o iau asa, sa fii convins ca astea sunt si prioritatile mele, doar ca de restul m am ocupat si le astept, intreb si eu ce nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beculetz Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 la zx4r nu e capac monopost, ca la hayabusa sau altele .. ca sa-l faci monopost se schimba toata carena codita + suau. am vazut prin poze si ii cam schimba aspectul motocicletei, incepe sa arate codita ca o yamaha fzr d-aia veche(1988-90). mie personal mi se pare ca o urateste si e prea mare bataia de cap sa schimbi toata coada. l-as ruga pe Luc_zxr ne dea si noua un link sau sa ne zica ce-i Germanica aia de care a zis, ca as cauta si eu ceva piese pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian Preda Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Sal,mi-am cumparat si eu un zxr400 din 99( cup edition) ca prim motor,pot spune ca e foarte K pentru un incepator ca mine,desi am doar vreo 55-56 de kg si 170cmc ma descurc foarte bine cu ea,am avut probleme doar cand am vrut sa dau in spate,imi este f greu(are 185 kg) in rest e super,nu e nervoasa,dupa 8000 de ture dabia incepe cu adev sa traga,intr-un cuvant e foarte usor de condus daca sti sa te stapanesti,am iesit cu ea o singura data pe bucuresti pitesti,mi-a fost cam frik dar am ajuns la 170 cu ea,mai mult nu m-am riscat,pentru inceput e si asa mult Cat despre"chestii"utile,eu am cautat pe louis si am gasit:placute de frana,discuri de frana,kit de lant,filtre si tot felul de maruntisuri pentru zxr400,pentru toate modele de zxr(3 la numar),iar piese direct de la Kawa motors comanda si iti ajung in circa 2 saptamani.Cam atat am spus si eu,numai bine si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Am eo un zxr de vanzare....din `95...43000 km ....arata cam ...de incepator...esteticu e cam...aiurea....dar motoru merge brici....monospost...se gaseste...am gasit sa`mi iau...dar din anglia...si nu avea comanda directa in romania...trebuia sa trimit in germania apoi in romania....prea complicat prea multi bani ...uite nr meu daca vrei sa vb. 0767 101 169 Ovidiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Ciprian, iti dau eu un filtru de aer sport K&N la 2 mil. E sh, dar dupa cum stii filtrul sport are lifetime warranty. Adica il speli, il dau cu zmacolina si e ca nou. 200 ron la baiatu Ca fapt divers, dezmembrez un ZXR 400 L 1996. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobo_zxr Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Inca un fapd divers ar fi ca si eu dezmembrez zxr 400 96 ne acidentat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 CA fapt divers, zxr de 400 are injectie de cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 CA fapt divers, zxr de 400 are injectie de cand? Nu te mai fa de ras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
best_biker09 Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 CA fapt divers, zxr de 400 are injectie de cand? nu a avut injectie niciodata.... numa` carbelitoare...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate