OLY Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 Salut, din nou! Merci pentru primire, Vincent! Cele doua poze pe verticala sunt facute pe Cozia, asa cum bine ai remarcat. Cea care ti-a placut e facuta in bucatarie . Pentru toate am folosit un zenit ttl, cu un obiectiv de 58mm, nimic deosebit. Despre film ... se prea poate sa fi fost fuji de 200(ISO). Nu mai tin minte daca la cana am avut de 400, parca nu. Iar profilul ... e completat cat de cat; macar in partea ca n-am motocicleta si ca sunt din iasi. In rest, numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Februarie 6, 2007 Share Postat Februarie 6, 2007 Salut 'OLY', daca ai postat aici numai sa faci atent ca vrei sa vinzi o motocicleta , nu e deloc frumos din partea ta gestul asta. Este loc special pentru asa ceva si unu care vrea sa cumpere o motocicleta si cauta asa ceva, fi sigur ca nu cauta la topicul "Pasionati de Foto". Totusi mult noroc la vinzare! draga wallower, nu am texte din astea ! am pus un post , am atasat o fotografie dupa care am sters textul si am scos atasamentul, sa nu fiu atacat pt ce am scris si aratat. Pentru ca nu sunt moderator nu puteam insa sa desfiintez postul si asa s-a nascut punctul ala ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Februarie 6, 2007 Share Postat Februarie 6, 2007 nimic intersant decat 3 zile de decembrie 13dec2003 16dec2003 17dec2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Februarie 6, 2007 Share Postat Februarie 6, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 mie imi place a doua...pt acele crengute...dar in rest...nik special Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 era un proiect de al meu voriam sa fac in fiecare zi o poza din acelasi unghi la aceeasi ora. Alte poze din arhiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawkeye Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 (editat) cateva foto de documentare locatie si frame-uri dintr-un filmulet Editat Februarie 7, 2007 de hawkeye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 hawkeye: foarte interesante pozele! hmm cum in ultima vreme nu am mai avut timp de poze...ma joc cu cele vechi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 Dragut efectul de picatura, raven30hell! Cu ce editor de imagini lucrezi? (citisem intr-un post de mai demult ca nu photoshop). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 ms! da intradevar nu folosesc photoshop...lucrez de ceva timp cu PhotoImpact...mi se pare mai usor...si acum deja l-am invatat foarte bine, deja lucrez cu efectele mele, nu cele date de ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 alte poze din arhiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 Ultimile escapade...prin Poaiana Bv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 mai ce dor mi-e de munte... btw: poate sa imi faca si mie cineva rost de serial/code/key de la Photoimpact 12?? am cautat si nu gasesc...pls!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 (editat) gata am gasit si in sfarsit pot sa lucrez iar la poze...am cateva idei. acu sa pun asa cateva de primavara, cu niste floricele aduse de mama acasa nu e arta, dar sunt frumoase si dragalase si un portret Editat Februarie 12, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Primavara... eu inca duc dorul iernii. Imi amintesc insa de martie de anul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 gata am gasit si in sfarsit pot sa lucrez iar la poze...am cateva idei. acu sa pun asa cateva de primavara, cu niste floricele aduse de mama acasa nu e arta, dar sunt frumoase si dragalase si un portret Cine e fata din portret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 prietena mea cea mai buna...are prieten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 are un frate, poate ii convine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 asa rasuciti cutitul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 e hai k nu esti singurul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 bai nu sunteti sanatosi marfa aia cu trenurile de mai sus, portretele lui raven, si mai sunt cateva din cele de la brasov va descurcati...bv...eu inca astept sa imi cada in cap o lada cu bani sa imi iau alt aparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate