CobraArt Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 Inca citeva incercari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 ...nu ai auzit nici odata la o expozitie Photo sau Vernissage de "Passepartout". Poza inainte sa o pui intr-o rama vine lipita pe un carton expre pentru asa ceva conceput. La cartonul acesta se spune "Passepartout". Am auzit de passpatout,dar nu am vazut niciodata la o expozitie poze puse in rama si cu geam deasupra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 cu putina munca si un aparat mai performant....ar iesi mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 cel mai performant aparat este ochiul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 cel mai performant aparat este ochiul tau De fapt cel mai performant aparat este CREIERUL,ochiul este doar obiectivul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 poti sa ai cel mai laser aparat,daca obiectivul este defect,o sa iasa o mizerie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 Desi e greu de crezut intre arta si ridicol e un singur pas si unul foarte mic. De altfel nici intre talent si iluzie nu e mare distanta. In acelasi timp nu-i cale lunga nici intre a face ceva util/frumos si a pierde timpul. De altfel si autocontrolul este necesar chiar si aici. Cine vrea intelege ce am zis si unde am batut. Cu stima, un pasionat de fotografie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 cica I must enter a messege to post! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 this is new... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 Se pare ca cei care pozeaza copaci au sentimentul ca libertatea le este ingradita.(mi-a zis si mie un fotograf care a citit asta intr-un dictionar de poze) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 vreau si eu acel dictionar... cat priveste poza mea...nush daca asta a fost in mintea mea cand am facut-o...habar nu am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 (editat) vreau si eu acel dictionar... cat priveste poza mea...nush daca asta a fost in mintea mea cand am facut-o...habar nu am Imi pare rau habar nu am unde se gaseste acel dictionar. Nu e prima poza in care subiectii principali sunt copacii. Editat Ianuarie 17, 2007 de Dan_06 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 intradevar...dar pt mine acel copac inseamna natura...nu neaparat libertate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 poza nu e clara, pt k eu fac poze cu telefonu....nu am aparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 pt ca bani de aparat am, insa nu am de gand sa ii cheltui...eu ii strang pt motor...fiecare are o prioritate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 sa inteleg ca prioritatea ta e sticla de bere? atunci faci cinste draguta poza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 (editat) nici eu ... deci ne intalnim la un suc...poate ni se mai alatura cei de pe aici pasionati de foto. hmmm another one... Editat Ianuarie 17, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 In drum spre birou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 A fost soare duminica trecuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate