Ravenitza Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 (editat) nu sunt foarte sigura de cum am aranjat poza in pagina...insa altfel nu imi imaginez... va arat originalul si dupa... Editat Februarie 15, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 o redimensionare...ok stiu go and have fun !! ce crezi ca pe mine ma mai prinzi dupa ce imi iau motor? poate doar sa va arat ce am vizitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 Sa ne amintim de vara,de mare....Pozele sunt facute cu HP Photosmart 945 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 Sa ne amintim de vara,de mare....Pozele sunt facute cu HP Photosmart 945 uf.Ai luat o rigla si ai masurat ca sa pui perfect orizontul la mijloc,nu-i asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 rasucesti cutitul de dor...f frumoase pozele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 Intr-un moment de tarie de caracter! geniaaal @Dan_06: am intalnit cazuri in care era orizontul perfect la mijloc, da era o furtuna ciudata la mare, si nu iti dadeai exact seama care sunt norii si care e apa, indiferent cum tineai poza...geniala fotografie(b&w ), asa ca, se poate...mie mi-a placut aia cu pomul ala, desi pacat ca nu a prins in totalitate copacul, astfel, tulpina sa pice in dreapta pozei....acolo, orizontu nu e pe mijloc, apropo oricum, e destul sa ma ia doru de mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 geniaaal @Dan_06: am intalnit cazuri in care era orizontul perfect la mijloc, da era o furtuna ciudata la mare, si nu iti dadeai exact seama care sunt norii si care e apa, indiferent cum tineai poza...geniala fotografie(b&w ), asa ca, se poate...mie mi-a placut aia cu pomul ala, desi pacat ca nu a prins in totalitate copacul, astfel, tulpina sa pice in dreapta pozei....acolo, orizontu nu e pe mijloc, apropo oricum, e destul sa ma ia doru de mare Acum depinde poza aia care ai vazut-o tu e facuta intentionat cu orizontul la mijloc.Nu am zis ca nu trebuie sa fie niciodata la mijloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 Pare ca razele ies din ochiul drept. Pe stangul nu ma asteptam sa-l vad. Prin ce locuri sunt facute pozele de la mare? o iesire rosie din tiparul peisajelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kruger Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 Intr-un moment de tarie de caracter! Jawohl Herr Kaleun...volle fahrt voraus...rohr ein los !! zwei los !! neue tieffe drei null Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-DINU Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 muschii mei ! vine primavara !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 wallower daca iti spun ca nici macar nu credeam ca o sa placa la lume, ma crezi?! nu-mi vine sa cred ca place! merci stege: wallower nu e admin dar mi se pare corect ce a spus? de ce ataci?...l-a rugat sa isi completeze profilul, oricum si moderatorii au rugat intr-un topic distinct asta. -DINU: ce-mi place verdele hmmm una noua: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 eu sunt amator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 (editat) amator? inafara de poza cu floricica roz, restul au iesit foarte frumos! prima si ultima sunt preferatele mele. Editat Februarie 18, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 @Dana I:pozele de la mare sunt facute intre Mamaia si Constanta,la intrare in Mamaia (plaja hotel Parc).Din aceiasi serie mai am una amuzana pe care o intitulez astfel:Moise trecand Marea Moarta si una cu niste popi la scaldat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 Salutare! Vincent ... negativul este scanat la studioul foto unde si developez. Problema e ca nu-s tot timpul multumita de rezultatul de pe cd In peisajul cu muntii (- dealuri ) ma asteptam sa deranjeze cam multa lumina din partea dreapta. E facuta la putin timp dupa rasarit, tot de pe Cozia. Despre profunzime, as putea spune ca inca nu o constientizez in fotografie, in general. Iti apreciez parerea si as fi incantata daca mi-ai spune si ce consideri gresit in celelalte poze. Voi pune mai putine intr-un post. raven30hell, intr-adevar fotografia cu apusul incalzeste. La fel mi se pare ca face si cea floricica roz, a lui Cataaa. Era si mai bine(dupa parerea mea) daca in cadru nu intra marginea aceea maro sau cana galbena. La fotografia cu holul, imi place efectul pe care l-ai folosit. Intr-un hol de spital .. chiar te poti simti transparent. Cristi T - Imi plac culorile din a doua poza,din cele puse ieri si era bine daca puteai sa mai "tai" din apa, ca orizontul sa fie cam la o treime din verticala. Mi-ar fi placut sa surpind si eu momentul cu preotii in mare pentru ca e prima data cand aud de asta. ps: daca am exagerat comentariile, sorry. Mi-ar place sa discutam mai in detaliu fotografiile care nu-s puse la misto. Ce ziceti de propunerea mea? Plimbari placute! (ca-i frumos afara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 alte poze din arhiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 Cu Soarele-n palme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 wow foarte frumoasa si artistica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 da, chiar superba poza.... ca tot a venit vorba, uite una facuta de RaveGSXR la fest la Targoviste, eu fiind si protagonist si regizor ce e drept, cam neclara, dar mie mi-a placut ideea aparatu, bata-l vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
equilibrium Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Din aceiasi serie cu vara,mare,soare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate