Many_TDi Postat Iulie 31, 2005 Share Postat Iulie 31, 2005 cam cati bani imi trebuie pt a cumpara un scooter Firstbike deluxe 125 cu toate taxele......PS:cu cati bani sa plec la mine de acas?????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iulie 31, 2005 Share Postat Iulie 31, 2005 Esti sigur ca vrei First Bike ? Mai bine citeste intai parerile de pe forum (daca nu ai facut-o deja); eu personal nu am experienta cu FB, nici pretul nu il am la indemana acum. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdiV Postat Iulie 31, 2005 Share Postat Iulie 31, 2005 Nu fa gresala aceasta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliBoss Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Bai eu am unu si merge bine. Du-te cu 53 mil si il iei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Many_TDi Postat August 1, 2005 Autor Share Postat August 1, 2005 mersi!!!inca o intrebare!!Il iau direc cu numerele rosii???si cam in cat timp imi vine dupa ce dau comanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 da de ce nu-tzi iei motor??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 da de ce nu-tzi iei motor??? 214032[/snapback] poate vrea un scuter de inceput..sau poate nu ii plac lucrurile vechi... vrea si omu' ceva nou:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 many tdi ..dak vrei scuter si nu vrei sa dai pe el mai mult de 60000000 nou...eu zic sa iti iei... si eu am vrut sa imi iau acelasi model...dar aku cred k o sa fac un salt un piq mai mare.la o aprilia rs125... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliBoss Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Scuteru vine fara nr rosii. In decurs de o saptamana vei primi carte de identitate si altele de la ei. Te vei duce dupa aia la RAR si de aici mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumiSpeed_Fight Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Nu-ti lua cacao ............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_Op Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 mie actele mi-au venit in 2 sapt! dar sa te duci repede la fisc sa il declari ca iti da amenda !mie mi-a dat 500 si ceva de mii nu mai sunt sigur! te duci la o chestie dasta de facut acte...copii...si iti pregatesc aia dosarele....te trimite doar la rar si sa [platesti cateva taxe....eu l-am inmatriculat in 2 sapt (cu nr in mana) oricum sunt multumit de el ,acum la inceput merge putin mai bine ca ala de 50 pe care l-am avut dar se aude super mistoo frate si nu i-am dat decat 5-6mii bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliBoss Postat August 7, 2005 Share Postat August 7, 2005 care l-am avut dar se aude super mistoo frate si nu i-am dat decat 5-6mii Nici nu o sa sara de 6500. Are o reductie pe teava de esapament care nu-i permite sa evacueze gazele bine. Practic joaca rol de limitator.Eu am comandat o teava si o fac asa cum vreau eu. Va salut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_Op Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 probabil ca nu sare de 6500 in mers dar pe loc l-am turat pana la 7000 si mai vroia dar nu i-am dat!! vezi si tu peloc cat se duce acul! asa ce viteza prinzi?nu ma intereseaza pa mine viteza dar asa ca chestie sallve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliBoss Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 Am umblat putin la teava si se duce la 100. Pe cric cica indica 10000ture\min. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_Op Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 10000? eu tre sa fac rodajul si nu i-am dat mult (o sing data pana la 7000) tu i-ai facut rodajul calumea? sa-mi zici si mie ce ai facut la toba... ziceai ca iti cumperi alta?sa fii atent sa fie compatibile sau nu stiu sigur dak conteaza....ai vazut ca mai intra o chestie in ea si scrie REEcat - nu stiou ce e salut mc pt succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Many_TDi Postat August 12, 2005 Autor Share Postat August 12, 2005 salut.AM gasit o oferta mai buna CRED un piaggio Zip 125 din 2004 cu 64 km la bord inscris in circulatie toate actele la zii.la 1500 e !!!!atata ca ii cam mic..................Ce sa fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat August 12, 2005 Share Postat August 12, 2005 zipul de 125 cati cai putere are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Many_TDi Postat August 14, 2005 Autor Share Postat August 14, 2005 13 cp asa scrie in talon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 i-ati frate first bike ca arata a scuter k-lumea. cat prinde first bike deluxe ala de 125??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat Noiembrie 20, 2005 Share Postat Noiembrie 20, 2005 13 cp asa scrie in talon Al meu cica are 12...nust...eu stiam ca zipu e mai slabutz in cai ca Skipperu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaos Postat Decembrie 4, 2005 Share Postat Decembrie 4, 2005 (editat) ba nu fa prostia de atzi lua first bike. Dak il fortezi oleaca intr-un an e gata......oricum banii si cheia e la tine;) Editat Decembrie 4, 2005 de chaos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate