alexandru1771 Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 DIN 200 DE POZE AM SELECTAT CATEVA... JUDAS! pt CLUJ -NAPOCA esti pe primul loc nu al doilea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 mai baga ceva poze cand ai timp SUPER !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 Excelent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D@rkAng3L Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 a fost super.bravo baieti.tot respectu.sa speram ca si la anu va fi la fel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut_cj Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 Inca de la plecare am avut parte de ceva "actiune", 2 domni din Targu Mures zaceau pe marginea drumului avand o problema mecanica, care a fost rapid rezolvata cu o fuga pana la piese auto:) Odata ajunsi ne-am instalat rapid corturile si ne-am pus la un pahar de vorba Piru cu junioru Cursele cu motoarele de epoca Mandria patriei Mobra 50S Mobra vs Bestia Rosie JPG] Si daca tot a fost intrunirea motoarelor de epoca am avut printre noi o veterana, un Nsu din 38 O poza cu noi, Terror of Road-Campia Turzii Asfalt uscat si sa ne vedem la urmatoarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 foarte frumos...ma bucur sa vad asa eveniment, si atat de multe mobre aratoase(la liniuta aia numai metromuri erau ) super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Iulie 20, 2008 Autor Share Postat Iulie 20, 2008 partea a doua.... http://www.youtube.com/watch?v=9q0DZCRVE24 http://www.youtube.com/watch?v=5jeV3hEGnig&feature=user http://www.youtube.com/watch?v=LUorl4yb5Qk&feature=user sant mandru ca sant ardelean!: amicii mei! amici din mehedinti! dimineata inainte de cafea......... dupa cafea parca ..... inca ceva motoare ....... stima si pespect pt domnul acesta cu jawa.... asfalt uscat si scanteie la bujii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 deci super tare faptu ca s-a golit bulevardul ca lumea sa admire demonstratiile....super ca mai au loc asa actiuni si pe la noi prin tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusdetesan Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 cateva poze, n-am avut timp de facut poze, am fost prins in organizare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpion_girl Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 Frumoasa intrunirea...Felicitari organizatorilor...desi nu am primit insigna ca amintire:(...Frumos si peisaju si si oamenii dar in rest crek toata lumea s-a simti bine. Ca si fapt divers..si eu am vneit am zis ca numa trec cu prietenul ,sambata si cum era atmosfera placuta...am mers pana in Cluj,ne-am cumparat saci de dormit si am ramas si peste noapte(cort am gasit la prieteni). Numai bine si la cat mai multe si reusite intruniri. PS:Va asteptam si pe la Hunedoara la intrunire..prin august..prin 22...dar mai multe detalii pe saptamana viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusdetesan Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 Frumoasa intrunirea...Felicitari organizatorilor...desi nu am primit insigna ca amintire:(...Frumos si peisaju si si oameniidar in rest crek toata lumea s-a simti bine. Ca si fapt divers..si eu am vneit am zis ca numa trec cu prietenul ,sambata si cum era atmosfera placuta...am mers pana in Cluj,ne-am cumparat saci de dormit si am ramas si peste noapte(cort am gasit la prieteni). Numai bine si la cat mai multe si reusite intruniri. PS:Va asteptam si pe la Hunedoara la intrunire..prin august..prin 22...dar mai multe detalii pe saptamana viitoare. Multumim pt aprecieri, saci de dormit gaseati si in Turda, la Kaufland. Insingnele s-au terminat pt ca au fost multi oameni la intrunire, nu ne-am asteptat. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpion_girl Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 Da stiu..dar ne-am decis tarziu sa ramanem si am zis ca gasim in mall-urimai mari. S-a vazut ca au fost multi oameni contrar criticilor aduse.Oricum peste 1000 bine,pt cunostintele altora. Orice ati fi facut critici se gasesc pe toate gardurile.Aste este..Unii poate cu dreptate..altii numa sa se afle in treaba...Asta e lumea Eu m-am simtit foarte bine,cat despre restu...tre sa sti sa te distrezi si sa apreciezi lucrurile bune si sa te bucuri de ele...ca s-asa viata e grea Felicitari inca odata si numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut_cj Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 Imi cer scuze dar nu stiu de ce primele poze nu s-au postat dar o sa le pun acum in continuare Domnii cu Jawa La 15 minute dupa ce am ajuns Piru cu junioru Motoarele de epoca... Diverse....... S-auzim numai de bine si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amaly Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 si zalaul a facut cateva poze http://www.flickr.com/photos/27595546@N04/page11/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 mai multe poze!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Iulie 20, 2008 Autor Share Postat Iulie 20, 2008 mai multe poze!!! poze ... poze.... da cu filmele ce facem?in centrul orasului cu 80....90...? am glumit...! da nu se stie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 partea a doua.... http://www.youtube.com/watch?v=9q0DZCRVE24 http://www.youtube.com/watch?v=5jeV3hEGnig&feature=user http://www.youtube.com/watch?v=LUorl4yb5Qk&feature=user sant mandru ca sant ardelean!: amicii mei! amici din mehedinti! dimineata inainte de cafea......... dupa cafea parca ..... inca ceva motoare ....... stima si pespect pt domnul acesta cu jawa.... asfalt uscat si scanteie la bujii! Foarte tare Frate ! Multumiri si sper sa ne revedem! Numai de bine si chiar da ca inceputul nu a fost chiar extraordinar....simbata a fost distractie si antren ! Desigur se poate si mai bine ! Asa ca la Treaba ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dozzer_bike Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 si zalaul a facut cateva pozehttp://www.flickr.com/photos/27595546@N04/page11/ super tari pozele....da sa mai dai si la altii aparatul...ca nu esti in nici o poza!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 Cum am mai spus si in alta parte Salajul s-a simtit minunat si va uram succes si la anu'.Felicitari organizatorilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 felicitari organizatoriilor si sper la anu' sa fie in aceeasi data intrunirea k sa serbez ziua la voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 si de la severineni cateva poze P.S.: minusuri - lipsa dusurilor .... PAREREA MEA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 si de la severineni cateva poze P.S.: minusuri - lipsa dusurilor .... PAREREA MEA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ladyhawk Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Ceva poze si de la Hunedoreni: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Mi-as fi dorit sa fiu si eu acolo..,felicitari organizatorilor si deopotriva participantilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Fainuta intrunirea... cand esti cu prietenii oriunde ai fii te simti bine... Minusuri cam multicele la unele capitole(toalete, dusuri), dar in schimb distractie cat cuprinde. Mancarea cam scumpa, dar super delicioasa... inca ma mai gandesc la guiasu ala Revin cu poze... Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate