Fox32 Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Cumpar jambe sau furca cu diametrul exterior de 3.50 cm si interior 3. cm as vrea sa cumpar doar tevile cromate daca se poate. Multumuesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 ce moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 (editat) Cumpar jambe sau furca cu diametrul exterior de 3.50 cm si interior 3. cm as vrea sa cumpar doar tevile cromate daca se poate. Multumuesc anticipat! tevile cromate se cheama jambe? adica furca are diametrul exterior de 35mm si interiorul de 30mm? asta e macheta, nu? pocket bike nu prea are cum sa fie, nu? ce moto? un moto macheta, tu nu stii sa citesti? Editat Iulie 24, 2008 de bogdanawo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fox32 Postat Iulie 25, 2008 Autor Share Postat Iulie 25, 2008 tevile cromate se cheama jambe? adica furca are diametrul exterior de 35mm si interiorul de 30mm? asta e macheta, nu? pocket bike nu prea are cum sa fie, nu? un moto macheta, tu nu stii sa citesti? scuze m-am exprimat gresit...deci moto este un Daelim Roadwin si diametrul tevilor cromate ( nush unde am inteles ca se cheama jambe) este de 3.50 cel exterior, iar in interiorul tevii este de 3 cm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 scuze m-am exprimat gresit...deci moto este un Daelim Roadwin si diametrul tevilor cromate ( nush unde am inteles ca se cheama jambe) este de 3.50 cel exterior, iar in interiorul tevii este de 3 cm. Posteaza si tu la cumparari, aici este forumul de service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate