mihaela_motors Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 maine o plimbarica pana la velico. ..plecarea in jur de ora 10... cine doreste e bine venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 maine o plimbarica pana la velico. ..plecarea in jur de ora 10... cine doreste e bine venit http://www.accuweather.com/world-forecast-...2&hbhhour=6 Adica pleci pe ploaie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Unde vine Velico asta?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 De la Ruse in sud 100 de km. Denumirea completa e Veliko Tarnovo, cauta pe forum impresii ca au mai fost excursii pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 maine o plimbarica pana la velico. ..plecarea in jur de ora 10... cine doreste e bine venit Propun sa mergem impreuna duminica la Plevna unde e si cursa de viteza. Deja suntem un grup care pleaca si o sa avem parte si de vreme frumoasa. Va fi soare si la Buc. si la Sofia si la Plevna. Imi cer scuze ca am dat buzna in topicul tau. Am facut-o cu speranta ca te alaturi noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_motors Postat Iulie 25, 2008 Autor Share Postat Iulie 25, 2008 http://www.accuweather.com/world-forecast-...2&hbhhour=6Adica pleci pe ploaie? ufff....eu stiam ca nu ploua maine in buc..sa speram ca nu va ploua Propun sa mergem impreuna duminica la Plevna unde e si cursa de viteza. Deja suntem un grup care pleaca si o sa avem parte si de vreme frumoasa. Va fi soare si la Buc. si la Sofia si la Plevna. Imi cer scuze ca am dat buzna in topicul tau. Am facut-o cu speranta ca te alaturi noua. no problem...nu stiu daca putem merge duminica..vedem..daca e ceva anunt pana una alta propunerea mea ramane valabila pentru veliko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Astept telefon daca vrei sa mergi cu noi. Pana acum suntem 4 motoare si o masina. Nr. meu este 0745652800. Plecam duminica dimineata pe la 8:30, pe la 12 - 13 incepe cursa, plecam de acolo pe la 16 si ajungem in Buc. pe lumina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_motors Postat Iulie 25, 2008 Autor Share Postat Iulie 25, 2008 (editat) Astept telefon daca vrei sa mergi cu noi. Pana acum suntem 4 motoare si o masina.Nr. meu este 0745652800. Plecam duminica dimineata pe la 8:30, pe la 12 - 13 incepe cursa, plecam de acolo pe la 16 si ajungem in Buc. pe lumina. sorry dar eu duminica am examen ( ....m-am saturat pana peste cap de ele dar e ultimul ..pff....asa e viata de student...si la medicina oricum ne mai auzim daca e si ptr alte plimbari ...distractie palcuta nu iese nimeni la plimbare?? Editat Iulie 25, 2008 de mihaela_motors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 sorry dar eu duminica am examen ( ....m-am saturat pana peste cap de ele dar e ultimul ..pff....asa e viata de student...si la medicina oricum ne mai auzim daca e si ptr alte plimbari ...distractie palcuta nu iese nimeni la plimbare?? eu ies dar nu stiu incotro sa o apuc. ma gandeam la nesebar dar merge si veliko. voi la cat plecati si de unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_motors Postat Iulie 26, 2008 Autor Share Postat Iulie 26, 2008 sorry dar noi nu am mai plecat...ca nu mai anuntase nimeni ca ar veni...ramane pe alta data:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 am fost la 2 mai la o ciorba de peste. m-a plouat vreo 15 min dar lejer. plec si maine dar nu stiu incotro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinarici Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 maine o plimbarica pana la velico. ..plecarea in jur de ora 10... cine doreste e bine venit imi dai si mie un semn incotro pleci? 0766 604 600 multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_motors Postat Iulie 30, 2008 Autor Share Postat Iulie 30, 2008 imi dai si mie un semn incotro pleci?0766 604 600 multumesc poate wee asta iesim pe undeva...te anunt:) poate wee asta iesim pe undeva...te anunt:) propuneti si voi destinatii si daca reusim venim si noi azi un cico in bikers...in jur de 8:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maa Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 poate wee asta iesim pe undeva...te anunt:) propuneti si voi destinatii si daca reusim venim si noi azi un cico in bikers...in jur de 8:30 specifica, ma, care bikers, ca sunt doua: ursu si otopeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate