categoria"A" Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Cumpar modelul asta de IJ. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 ia legatura cu userul vass alexandru, el avea 2 de vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 am si eu ceva de genul.daca te intereseaza PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Iulie 26, 2008 Autor Share Postat Iulie 26, 2008 Ma intereseaza sa fie modelul asta cu schimbatorul pe rezervor. id mess: tot_trei@yahoo.com Frate, sunt nou pe aici si nu ma pricep cu PM-urile astea. Pana-mi dau eu seama cu se mananca, bagati id de mess. Ma intereseaza propunerea ta, thrull. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 ij 49 ii zice, a fost facut pana in 56 caand s-a trecut la modelul urmator ij56 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator georgebushyo Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Cumpar modelul asta de IJ. Multumesc! ambitios rau , "novicele" stie ce vrea...oare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Iulie 26, 2008 Autor Share Postat Iulie 26, 2008 Multumesc pentru informatii! Sunt novice intr-adevar in ceea ce priveste forumul asta. In rest... Nu mai sunt chiar atat de tanar incat sa nu stiu ce vreau. Sincer iti spun ca mi-au trecut prin mana cateva M-uri, un Simson, un EMW si-un DKW NZ500 din '39 si ma oftic acum ca n-am pastrat nimic(le-am dat pe bani de...). Ij-ul asta chiar imi place si chiar am de gand sa-l tin pentru mine. E cam singura motocicleta frumoasa pe care o poti achizitiona chiar ieftin. In ziua de azi nu mai da nimeni motoare ca cele enumerate mai sus, de pomana, asa cum am dat eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator georgebushyo Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 stiam ca vb cu cineva cu experientza! da' imi place sa mai rad asa , un pic! DKW NZ-500 trebuia sa-l pastrezi... cu toate ca seamana izbitor de mult cu izh-ul asta pe care-l vrei tu... zici ca-i aproape aceeasi motocicleta... rusii astia ...copiatori notorii http://www.autogallery.org.ru/dkwnz500.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 (editat) Cumpar modelul asta de IJ. Multumesc! o motoreta d-asta m-ar interesa si pe mine, sa completez DKW-ul meu, dar sa fie cu furca Hussack (paralelogram). stiam ca vb cu cineva cu experientza! da' imi place sa mai rad asa , un pic! DKW NZ-500 trebuia sa-l pastrezi... cu toate ca seamana izbitor de mult cu izh-ul asta pe care-l vrei tu... zici ca-i aproape aceeasi motocicleta... rusii astia ...copiatori notorii http://www.autogallery.org.ru/dkwnz500.htm e o mica diferentza intre IZH 350(49) si DKW NZ500, NZ-ul are 2 cilindri si suspensie spate. Editat Iulie 27, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Iulie 27, 2008 Autor Share Postat Iulie 27, 2008 Ce DKW ai? Mai stii vreunul? Din cate vad, pe tine te intereseaza doar furca paralelogram. Din cate stiu eu, Ij-ul n-a avut o astfel de furca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Ce DKW ai? Mai stii vreunul? Din cate vad, pe tine te intereseaza doar furca paralelogram. Din cate stiu eu, Ij-ul n-a avut o astfel de furca... Am un NZ350-1 din '39 cu suspensie spate after-market (de NZ500) intreg in proportie de 85%. uite IZH cu furca paralelogram: si un topic mai vechi: /index.php?showtopic=163060 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Am Âşi eu un rezervor de DKW NZ500 de vanzare. Care vrei, PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate