reptile Postat August 7, 2005 Share Postat August 7, 2005 Merg linistit cu 35-40 si vad unu cu o Dacie rosie cu numere de Timisoara ca vrea sa intre pe sosea din stanga mea,las putin de acceleratie,el se opreste si cand eram aproape de el trece de mijlocul soselei (cu a banda pe sens) si in fata mea era parcat un tir si nu aveam pe unde sa trec,am franat violent spate,tras stanga de ghidon si accelerat si am reusit sa ma strecor printre dacie si tir.Pana sa intor eu (mai venea masini din fata) asta s-o pierdut. era sa uit,am si claxonat cand l-am vazut ca vrea sa intre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KhellY Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Accidente mai omule, nu aici... pe mine nu ma deranjeaza dar pe altii... poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Tipic romaneste, as putrea spune... Bine ca n-au fost probleme mai mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Dak-s prosti ma. F***i in ..... si ******* sa-mi*** Numai pt toti soferii de cacao cu ura pt motociclisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samolapraga Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 Faza clasica as putea spune... te-a vazut omu ca incetinesti, a zis ca poate sa se bage, ca il lasi. Trebuie sa intri hotarat si fara sovaieli in intersectii ca altfel uite ce iese.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 Fara sovaiala ii dai tare si te infigi in el.... sau cum ? Just kidding Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duracell Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 bine ca nu posteaza toti motociclistii de fiecare data cand le taie fatza o masina, mai ales in bucuresti, ca ar trebui deschisa o sectiune separata :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 9, 2005 Autor Share Postat August 9, 2005 Faza clasica as putea spune... te-a vazut omu ca incetinesti, a zis ca poate sa se bage, ca il lasi. Trebuie sa intri hotarat si fara sovaieli in intersectii ca altfel uite ce iese.. 219888[/snapback] Pei nu era intersectie,si sunt la prima faza din asta,de aceea am postat,si am sters cu pantalonul roata de la tir,am trecut printre ei la centimetri,de taiat fata mi-or mai taiat de multe ori dar niciodata sa ajung cu piciorul in ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 la inceput mergeam la marginea dreapta a benzii ca sa le fac loc la conservari dar m-am lecuit repede pt ca te baga in sant trebuie ocupata banda pe mijloc n-au decit sa claxoneze cit vor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 Faza asemanatoare pe Poetului... meream linistit pe sensul meu.. la un moment dat, de pe o straduta pe partea STANGA, iese o tanti cu o dacie, se opreste, ma vede, si cand mai aveam 10 -15 metri pana la ea accelereaza bagadu-se fix spre mine . Io n-am apcat macar sa franez, doar m-am aplecat pe dreapta, evitand-o pe tampita la cativa centimetri... apoi am frant...ea a trecut linisitia mai departe, io m-am enervat, am plecat dupa ea, am ajuns in dreptul ei la gem si am intrebat-o daca e normala la cap... la care ea: "Ce bah, n-ai loc sau ce????" Va dati seama ca am vazut rosu in fata ochilor, am depasit si am incetinit facandu-i semn sa opreasca sa ii explic io ceva... riscand sa treaca vaca cu utilaju peste mine... nu m-a lovit, da a fost jmeckera, adica a asteptat sa ne intersectam cu o straduta si in spatele meu a virat imediat la dreapta...pana sa intorc io in trafic - dusa a fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CMYK Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 (editat) ""Ce bah, n-ai loc sau ce????"" ... Neam prost.. caracter imputzit... poporu' p*lii..............nu mai stiu ce sa zic... la cat sunt de revoltat acum (e 3 jumate noaptea...)...as bate-o pe aia sa imi faca mie figura asta... cum adica "ce bah, n-ai loc " ? ? ?!?!?!?!? Gata ma duc sa fumez o tigara...ca de nu vorbesc magarii (cum sa poti lovi o femeie ?!? ) Editat August 11, 2005 de CMYK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 cum sa poti lovi o femeie cu palma, cu pumnu, cu picioru, cu bata, cu furtunu, cu prosopu ud.... solutii exista si daca nu esti tentat de partea fizica, poti s-o lovesti la sentiment, spunandu-i ca-i grasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 vai Ticolino nu stiam ca esti asa violent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 de unde ai scos ca sunt violent, am zis ca si pun in practica? stiu si o mie de feluri in care poti omori un om, dar asta nu ma face ucigas stiu cum se poate fura o motocicleta, dar nu sunt hot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 e adevarata faza... cu grasa... Bre, pe femei nimic nu le supara mai mult decat daca le zici ca sunt grase si urate!!! Am testat faza asa cu cativa ani in urma... ma certam cu una, am facut-o porata, chioara alea-alea, ea impasibila.. Ei bine, cand i-am zis ca e urata si sa isi miste curu ala gras mai repede, ei bine, atunci a luat foc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duracell Postat August 12, 2005 Share Postat August 12, 2005 e adevarata faza... cu grasa... Bre, pe femei nimic nu le supara mai mult decat daca le zici ca sunt grase si urate!!! Am testat faza asa cu cativa ani in urma... ma certam cu una, am facut-o porata, chioara alea-alea, ea impasibila.. Ei bine, cand i-am zis ca e urata si sa isi miste curu ala gras mai repede, ei bine, atunci a luat foc ... 221588[/snapback] Dlor moderatori, va rog cu insistenta splituitzi topicul si partea a doua puneti-o la chestii distractive, ar fi pacat ca membrii forumului sa piarda unele posturi cu real potential, dar ratacite la rubrica accidente Avetzi si alte variante: rubrica Fete motocicliste, sau Tutoriale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CMYK Postat August 13, 2005 Share Postat August 13, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate