categoria"A" Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Chiar nu inteleg de ce am fost mutat la "vanzari motociclete". Poate ca alesesem un titlu gresit... Eu nu vroiam decat sa gasesc un stapan acelei Jawe... Am schimbat titlul. Jawa nu mai este de vanzare... Jawa este de dat... Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macho Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Chiar nu inteleg de ce am fost mutat la "vanzari motociclete". Poate ca alesesem un titlu gresit... Eu nu vroiam decat sa gasesc un stapan acelei Jawe... Am schimbat titlul. Jawa nu mai este de vanzare... Jawa este de dat... Multumesc! ce model ce an, am un pretenar care are o Jawa de 350 cm in 2 pistoane din 1960...si are probleme cu furcile, a schimbat el ceva dar nu a avut timp sa o ansambleze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoebus Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Daca e pe langa Bucuresti, ma intereseaza, id de mess esimionescu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 repet am acte (am vîndut-o Âşi proprietarul n-a mai venit niciodată după acte ... 3, 4 ani ago) - CI, etc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 wtf? MA, DE CE TE GRABESTI S-O DAI DACA NU PLECI DIN TARA? NU MAI VREA PRETINU' ALA AL TAU S-O TINA? sorry de caps Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Iulie 31, 2008 Autor Share Postat Iulie 31, 2008 (editat) wtf? MA, DE CE TE GRABESTI S-O DAI DACA NU PLECI DIN TARA? NU MAI VREA PRETINU' ALA AL TAU S-O TINA? sorry de caps Ti-am scris ceva la rubrica "vanzari"... Editat Iulie 31, 2008 de categoria"A" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 deci motocicleta mi-a fost data mie: /index.php?...t&p=1371789 . deocamdata doar in scris dar soon si live'n'direct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Iulie 31, 2008 Autor Share Postat Iulie 31, 2008 deci motocicleta mi-a fost data mie: /index.php?...t&p=1371789 . deocamdata doar in scris dar soon si live'n'direct. Gata! S-a dat persoanei care s-a agitat mai mult!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator georgebushyo Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 (editat) deci motocicleta mi-a fost data mie: /index.php?...t&p=1371789 . deocamdata doar in scris dar soon si live'n'direct. Fannyflint pe Jawa TS-350? vezi ca-i naravash ambreiajul ala , mai ales la plecarea de pe loc! tot jawa e motor... nu dnepr si Ural... macar ai unde sa o tii?(garaj) ca in fatza blocului ...ramai fara ea intr-o noapte... Editat August 1, 2008 de georgebushyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 n-am unde s-o tin. cand credeam ca n-o sa am unde sa tin uralul lu' unchi-miu un vecin care are o motoreta zicea sa-i zic cand aduc moto si vorbeste el cu aia de la o benzinarie din apropiere s-o tin acolo. daca nu, probabil o s-o tin intr-o parcare subterana daca ajung la concluzia ca nu e safe in fata blocului. si ce vrei sa zici, ca uralul e jaf sau ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 (editat) n-am unde s-o tin.cand credeam ca n-o sa am unde sa tin uralul lu' unchi-miu un vecin care are o motoreta zicea sa-i zic cand aduc moto si vorbeste el cu aia de la o benzinarie din apropiere s-o tin acolo. daca nu, probabil o s-o tin intr-o parcare subterana daca ajung la concluzia ca nu e safe in fata blocului. si ce vrei sa zici, ca uralul e jaf sau ce? fani, felicitari. daca ai probleme cu bestia, cauta-ma, se rezolva orice la o mobra. la femei e mai greu. Editat August 1, 2008 de bogdanawo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 mersi, awo, dragut din partea ta (dupa ce te-ai luat de toata lumea pe alt topic de pe aici)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 si ce vrei sa zici, ca uralul e jaf sau ce? Chiar trebuia sa il iei in seama? Saracul este traumatizat de un dnepr..de care si-a batut joc, evident. PS: te ajut eu la mobra, ca eu nu am balacarit pe nimeni. Hai ca am si scule bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 mersi, awo, dragut din partea ta (dupa ce te-ai luat de toata lumea pe alt topic de pe aici)! crede-ma, draga fani, nu m-am luat pe nedrept. de pafaristi care dau sfaturi sunt satul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 (editat) ...crede-ma (draga) fany , este un oligofren (poate si putin retardat) si isi expune 'calitatile' in public ca si cum ar fi mari realizari personale(...el nu stie ca sunt de la mama natura , si nu va mai putea scapa de ele...) Altfel, felicitari pentru Jawa...si rabdare pentru a o intretine... Editat August 3, 2008 de drobu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 (editat) bravo fanny acu strange bani de un gotronic sa nu stai sa reglezi platini super gest categoria A felicitarile mele chiar trebuie sa bem o bere intr-o zi dar, fanny, de ce ziceai sa vb cu mine si bibi sa iei mobra aia?vad ca ai luat-o si fara sa vb cu mine asadar, fanny are motor Editat August 3, 2008 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator georgebushyo Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 bravo drobule! atat iti poate mintea>? eu sunt retard , tu esti tare inteligent! ce pot sa-ti mai zic?! doar si succes in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 (editat) wtf is gotronic? ) de luat n-am luat-o ca nu e acasa la mine. de asta ziceam. dark, drobu vorbea de bogdan, nu de tine. Editat August 3, 2008 de fannyflint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 wtf is gotronic? )de luat n-am luat-o ca nu e acasa la mine. de asta ziceam. dark, drobu vorbea de bogdan, nu de tine. Gotronic, este o aprindere pe senzori, chiar nu mai ai treaba daca ti-o montezi. Dark a dat iama la damigeana, lasa ca observa el dupa ce se trezeste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 eu vreau sa dau la pedala, that's the beauty of a communist moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 eu vreau sa dau la pedala, that's the beauty of a communist moto Pai o sa dai.Aprinderea inlocuieste platinile, atat. O sa te saturi sa dai la pedala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 eu vreau sa dau la pedala, that's the beauty of a communist moto o sa te saturi cat o sa dai...noroc ca la jawa pedala lucreaza lejer.... io prefer sa dau la pompa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 La a cui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 (editat) ba, nu fiti offtopici. deci eu oricum nu stiu ce-s alea platini si o sa zic: bine, daca ziceti voi... si cat costa acest gotronic? eu am auzit numai de motronic. nu c-as sti ce inseamna a, si de jetronic (am gugalat motronic si pe wiki zice si de jetronic. ma informez acum) Editat August 3, 2008 de fannyflint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 Intreaba-l si tu pe Dany, el aduce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate