ONU22 Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 Acum 3 zile veneam de la mare,pe drum se aude un sunet ciudat (de la toba) opresc ma uit s-a rupt surubul unde intra toba la motor,a mai ramas un surub in care se tinea.Pana la bucuresti mi-a cazut toba pe drum nu a fost prea placut dar am avut noroc cu un sofer de tir tare amabil care mi-a dat niste sarme si am prins toba. Eu m-am uitat cam ce as putea sa ii fac dar nu prea ma pricep eu asa bine.Am facut niste poze sper sa se inteleaga.Daca poate sa imi spuna cineva unde sa ma duc la un service ceva. Astept cu nerabdare raspunsurile voastre (De trei zile nu mai m-am plimbat cu motoru inebunesc) Ps sunt din buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 pai dak esty din buc. dute la tanga motors, din cate am citit pe forum lucreaza ff bine, dak vrei hai pana in campia si cumva til fac io, nu cred sa fie ceva complicat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ONU22 Postat August 11, 2005 Autor Share Postat August 11, 2005 Merci pt raspuns. Unde ar fi tanga motors??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 Merci pt raspuns. Unde ar fi tanga motors??? 221702[/snapback] Da si tu o cautare dupa cuvant!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 (editat) si s-ar putea sa gasesti niste gagici in bikini . Nu, glumeam, vezi poate poti sa inlocuiesti surubu, sau la tine iese din motor surubu si nu invers adik sa se insurubeze in motor. aaaaa.... sper sa intelegi. Editat August 11, 2005 de egobrain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ONU22 Postat August 11, 2005 Autor Share Postat August 11, 2005 Am cautat dar nu am gasit nici o adresa Surubul vine direct din motor si am nevoie neaparat de o adresa de service, in max 2 zile trebuie sa ii fac toba sa ii centrez roata fata sa ii schimb uleiul sa ii pun cablu la turometru sa ii zchimb placutele de la tambur de pe roata spate si inca nu am gasit un service.Daca stiti o adresa spuneti va rog frumos. Multumesc pt raspunsuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ONU22 Postat August 12, 2005 Autor Share Postat August 12, 2005 Nu stie nimeni nici un service????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 12, 2005 Share Postat August 12, 2005 Tanga Motors Daniel 0722 218 813 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ONU22 Postat August 12, 2005 Autor Share Postat August 12, 2005 Merci mult ionut73 O sa il sun luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate