Florin Daniel Postat August 7, 2008 Autor Share Postat August 7, 2008 Drumul Buc-Pitesti pe autostrada e plictisitor pt moto, mai bine va duceti pe Buc-Targoviste (drum bun) si Targ-Campul si pestera Dambovicioara. Pe campulung -Targoviste o sa fie intoarcerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_K Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Salutare Ma primiti si pe mine? Cam cat fac de la big pana in militari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 8, 2008 Autor Share Postat August 8, 2008 (editat) SalutareMa primiti si pe mine? Cam cat fac de la big pana in militari? Cu mare placere te asteptam. Legat de timpul pe care-l faci din big pana in militari, nu stiu ce sa zic depinde de trafic, de cum mergi...regulamentar sau printre masini. In jur de 20 de minute cred. . . Editat August 7, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 ma primiti si pe mine? as cam veni ca de mult salivez la plimbarile astea ar fi prima pt mine, am vfr ul de 2 zile, sunt incepator pana acum m-am plimbat doar cu RS50 prin bucuresti daca nu credeti ca va incurc si pot venit sa imi dati de stire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 8, 2008 Autor Share Postat August 8, 2008 ma primiti si pe mine? as cam veni ca de mult salivez la plimbarile astea ar fi prima pt mine, am vfr ul de 2 zile, sunt incepator pana acum m-am plimbat doar cu RS50 prin bucuresti daca nu credeti ca va incurc si pot venit sa imi dati de stire Te asteptam cu placere, putin instructaj de la cei care stiu mai bine mersul in grup si nu numai si este ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 sarumana prezent ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 8, 2008 Autor Share Postat August 8, 2008 sarumana prezent ! Incet incet ne stragem iara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi2008 Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Salutare!!! Mai e mult pina plecam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 8, 2008 Autor Share Postat August 8, 2008 Salutare!!! Mai e mult pina plecam? ""Rabdare vitejii mei, rabdare"" De maine intr-o saptamana suntem pe drum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata MCMLXXXVII Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Vin si eu. Am putea sa mergem pana la Bran daca tot suntem in zona. (e o sugestie... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 9, 2008 Autor Share Postat August 9, 2008 Vin si eu. Am putea sa mergem pana la Bran daca tot suntem in zona. (e o sugestie... ) OK, te asteptam iar legat de Bran vedem acolo ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Daca mai aveti locuri libere si sunteti dispusi sa le umpleti ma bag si eu. Felicitari pentru excursia trecuta ... din poze pare super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutzul123 Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Cred ca de abia astept sa iesim iar. Tine vremea cu noi si o sa fim si mai multi "nasule!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 la ce ora e intoarcerea??...de principiu apar si eu,dar mai tarziu...nu pot pleca asa devreme din cuza de job... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 10, 2008 Autor Share Postat August 10, 2008 Daca mai aveti locuri libere si sunteti dispusi sa le umpleti ma bag si eu. Felicitari pentru excursia trecuta ... din poze pare super. Locuri libere ??????? Cate vrei atatea avem. Cred ca de abia astept sa iesim iar. Tine vremea cu noi si o sa fim si mai multi "nasule!" Hai ca mai avem putin si o luam din loc, ""Finule"". la ce ora e intoarcerea??...de principiu apar si eu,dar mai tarziu...nu pot pleca asa devreme din cuza de job... Pai cred ca pe la 18-19 suntem acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigHead Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Salutare, Inteleg ca mai sunt locuri libere pe sosea :-) Sper sa ajung si eu. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 12, 2008 Autor Share Postat August 12, 2008 Salutare, Inteleg ca mai sunt locuri libere pe sosea :-) Sper sa ajung si eu. Numai bine Foarte multe si trebuie sa le o cupam pe toate !!!! . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratamahatta Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Daca zici tu ca mai sunt locuri ma bag si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Salut... poate vin si eu.... merge drumul de o vitezana??? Eu vin sigur dar nu pot stai mai mult de 2 zile adica 16 si 17... Mai vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 din ce m-am prins eu merge drumul de vitezana... cu restrictiile de rigoare si tot din ce m-am prins eu... plecarea e la 9 dimineata, intoarcerea in aceeasi zi pe la 18-19 nu de alta.. dar tre sa ajung sa scot catelul la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 13, 2008 Autor Share Postat August 13, 2008 din ce m-am prins eu merge drumul de vitezana... cu restrictiile de rigoaresi tot din ce m-am prins eu... plecarea e la 9 dimineata, intoarcerea in aceeasi zi pe la 18-19 nu de alta.. dar tre sa ajung sa scot catelul la plimbare corect. tare catelul !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 (editat) Eu si prietena mea, vom veni cu 2 motoare si o sa ramanem peste noapte cu cortul. Mai opteaza cineva ptr varianta innoptat acolo? Editat August 13, 2008 de snowstorm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 @Florin-V ata e.. te-am copiat dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 13, 2008 Autor Share Postat August 13, 2008 (editat) @Florin-V ata e.. te-am copiat dau o bere nu-i bai . ca mai am alta !!!! Editat August 13, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeSeRica Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 noi venim cu 2 motoare, geserica si yamaha tdm900... am vb si vin si doru si marius, poate chiar cu prietenele "in spate" ar fi fost cool sa gasim si o cazare sa ne intoarcem duminica. ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate