dare_par Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 Hai cu pozele neamule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 ASTEPTAM POZE Pentru GeSeRica NUMAI BINE si SANATATATE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koss Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 430 KM si peste 30 de mobre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 16, 2008 Autor Share Postat August 16, 2008 PRIMUL RAD DE POZE. ........ca sa pot pune si altele va rog postati ceva ca sa ma leg de postul vostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_cbr Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 O prima plimbare reusita din partea mea voi mai participa cu siguranta si la urmatoarele. Geserica, important ca esti ok, fiarele se repara Numai bine! Asteptam pozele si filmuletele in timp ce bem o bere rece (nu cred ca sunt singurul care sa dus direct la bere ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 Mai vrem poze . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 sunt ruuupt . ajtept urmatoarea iesire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 16, 2008 Autor Share Postat August 16, 2008 Mai vrem poze . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 nu dormi. mai vrem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 16, 2008 Autor Share Postat August 16, 2008 sunt ruuupt . ajtept urmatoarea iesire nu dormi. mai vrem deja mi se inchid ochii de somn azi la 4 plec la peste, mai descarc in 10 minute sa le pun in server Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 Stim ca esti obosit si noi la fel suntem .Mai lasa si miine restul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 O prima plimbare reusita din partea mea voi mai participa cu siguranta si la urmatoarele.Geserica, important ca esti ok, fiarele se repara Numai bine! Asteptam pozele si filmuletele in timp ce bem o bere rece (nu cred ca sunt singurul care sa dus direct la bere ) Asa este, plimbarica a fost reusita, putin obositoare ,pacat de incidentul Gesericai dar bine ca e OK si doamne fereste nu a fost mai grav (sanatate multa si sa fii tare) NUMAI BINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 ma cam doare c-u-r-u...da mai vreau NU INTERPRETATI !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 (editat) sunt ruuupt . ajtept urmatoarea iesire Te vaiti doar de la atita Nici pe scaunul de la calculator nu mai pot sa stau. Editat August 16, 2008 de SDS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 16, 2008 Autor Share Postat August 16, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vic_le_vic Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 Salutare baieti, Imi pare rau ca nu am putut sa va insotim decat pana in Campulung...eu imi continui calatoria catre o nunta la Targu Jiu si apoi sper sa ajung pe la Moldova Noua-Orsova-Cazane sa vad daca avea dreptate Geo Bogza Ce s-a intamplat cu Geserica ? Asteptam urmatoarea plimbare! Cu acelasi entuziasm, Victor - Sprint ST si Marian - Thundercat Salutare baieti, Imi pare rau ca nu am putut sa va insotim decat pana in Campulung...eu imi continui calatoria catre o nunta la Targu Jiu si apoi sper sa ajung pe la Moldova Noua-Orsova-Cazane sa vad daca avea dreptate Geo Bogza Ce s-a intamplat cu Geserica ? Asteptam urmatoarea plimbare! Cu acelasi entuziasm, Victor - Sprint ST si Marian - Thundercat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 16, 2008 Autor Share Postat August 16, 2008 Salutare baieti, Imi pare rau ca nu am putut sa va insotim decat pana in Campulung...eu imi continui calatoria catre o nunta la Targu Jiu si apoi sper sa ajung pe la Moldova Noua-Orsova-Cazane sa vad daca avea dreptate Geo Bogza Ce s-a intamplat cu Geserica ? Asteptam urmatoarea plimbare! un impact frontal cu un matiz intr-o curba din fericere la 30 km/h fara vatamari corporale doar cu motorul stricat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 ma cam doare c-u-r-u...da mai vreau NU INTERPRETATI !!! Inseamna ca-ti place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 16, 2008 Autor Share Postat August 16, 2008 POSTATI CEVA CA SA MA LEG !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_cbr Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 postez eu Abia astep urmatoarea plimbarica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 16, 2008 Autor Share Postat August 16, 2008 SI MAI POSTATI CEVA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_cbr Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 ceva din nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 16, 2008 Autor Share Postat August 16, 2008 GATA ASTA ESTE ULTIMA MA DUC SA MA CULC PE BURTA CA MA DOARE POPONETU DE LA ATATA CALARIT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate