radupop Postat Noiembrie 11, 2003 Share Postat Noiembrie 11, 2003 Multumiri maxime celor care au vrut sa ne ajute, in urma apelurilor mele telefonice (Gelu+Dany - Motor Unu, Dobrescu+ Nitescu-PRO-BIKE). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 11, 2003 Share Postat Noiembrie 11, 2003 Ce accident? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Noiembrie 11, 2003 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2003 Sambata, in fata barajului Ciurel, in curba, mi-a cazut in fata (la 50 metri) un alt motociclist, am franat cat am putut dar cauciucurile erau reci, asa ca a trebuit sa o culc lateral ca sa nu-l lovesc (oricum am oprit-o la un metru de el....).Rezultat : m-am lovit la un genunchi si la un deget (noroc cu cizmele Gaerne ca altfel ramanean fara el) iar moto s-a zgariat pe lateral. Mai grav este cu cel care a cazut in fata ca i-a venit motorul pe picior si a avut fractura deschisa la tibia stanga cu super hemoragie....salvare...Urgenta...operatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 11, 2003 Share Postat Noiembrie 11, 2003 mmmmmm urat de tot.... da-l draq de motor .. e un fier. Insanatoshire grabnica la amandoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Noiembrie 11, 2003 Admin Share Postat Noiembrie 11, 2003 mi-a cazut in fata (la 50 metri) un alt motociclist, am franat cat am putut dar cauciucurile erau reci nasol moment. ce viteza aveati? insanatosire grabnica la amandoi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Noiembrie 11, 2003 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2003 Nu ff mare, cam 70-80, dar fiind aplecat in curba, nu am putut frana eficient (mai ales ca "amicul" din fata a cazut brusc...). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Noiembrie 12, 2003 Share Postat Noiembrie 12, 2003 Daca ai o problema am asistat la masuratori.Personal nu am fost deacord cu ce a scris politia in legatura cu urmele de frana si viteza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Noiembrie 13, 2003 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2003 Daca ai o problema am asistat la masuratori.Personal nu am fost deacord cu ce a scris politia in legatura cu urmele de frana si viteza. Multumesc mult, dar in cazul meu politistii nu mi-au facut nici macar proces verbal. Mi-au dat autorizatie de reparatie in baza declaratiei mele si m-au trimis la plimbare. Cu cel din fata mea e mai grav ca i-au facut dosar penal de vatamare corporala (s-a vatamat pe el insusi......; eu refuzand sa declar ca am avut vreo lovitura, ca sa nu-i fac probleme) din culpa (ne-adaptarea vitezei la conditiile vremii si carosabilului....).Oricum "amicul" este internat pentru o luna la Urgenta. Vorbim cand iese si ne poate da mai multe detalii. Oricum, mersi din nou..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Noiembrie 13, 2003 Share Postat Noiembrie 13, 2003 ... i-au facut dosar penal de vatamare corporala (s-a vatamat pe el insusi......; eu refuzand sa declar ca am avut vreo lovitura, ca sa nu-i fac probleme) din culpa (ne-adaptarea vitezei la conditiile vremii si carosabilului....). Eu nu pot sa cred asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Noiembrie 13, 2003 Share Postat Noiembrie 13, 2003 da mah, e posibil. faptu ca te-ai vatamat pe tine arata ca esti iresponsabil, si se cere trecuta la dosar. nu ca sa te pedepseasca, ci ca sa fie luata in considerare in cazul altor accidente... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexia Postat Noiembrie 14, 2003 Share Postat Noiembrie 14, 2003 da mah, e posibil. faptu ca te-ai vatamat pe tine arata ca esti iresponsabil, si se cere trecuta la dosar. nu ca sa te pedepseasca, ci ca sa fie luata in considerare in cazul altor accidente... CE TAMPENIE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Noiembrie 14, 2003 Share Postat Noiembrie 14, 2003 Din pacate asa e ....eu cand mi-am rupt mana dreapta in primavara a trebuit sa declar ca n-am patit nik si sa semnez solemn cu stanga...declaratia mi-a scris-o politaiu' ca io nu puteam....altfel si acuma ma plimbam pe la Calarasi sa "solutionez dosarul". cacao de tara ce avem Da 'e a noastra macar... PS: imi pare foarte rau de accidentul lui radu...stiu cam cum e , dar eu macar am avut noroc sa nu fie asa grav... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Noiembrie 14, 2003 Share Postat Noiembrie 14, 2003 asta pentru ca societatea noastra avansata ne protejeaza inclusiv de noi insine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Noiembrie 16, 2003 Share Postat Noiembrie 16, 2003 asta e doar la motoare? la masini nu am auzit de asa ceva. oricum normal nu trebuia sa faca asta. dupa ce ca omu' este in spital... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Noiembrie 17, 2003 Share Postat Noiembrie 17, 2003 afaik, e la orice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocros Postat Noiembrie 18, 2003 Share Postat Noiembrie 18, 2003 insanatosire grabnica la aman2 !!! Si se pare ca in curand o sa putem sa ne dam singuri si in judecata daca o tin baetii tot asa!!!Doar asa pe timp de iarna sa fie un pic de activitate de sezon...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Noiembrie 19, 2003 Share Postat Noiembrie 19, 2003 in cazul asta politia s-a autosesizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Noiembrie 20, 2003 Share Postat Noiembrie 20, 2003 un prieten a patit la fel cu masina a darimat o jumatate de casa si i-au facut dosar penal.procesul a inceput dupa 2-3 luni pina sa vindecat,ca a fost nevoie de 2 operatii si nu prea cred ca va iesii basma curata ca i-au gasit si oarerce alcool in singe. salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Noiembrie 21, 2003 Share Postat Noiembrie 21, 2003 nu avea bani de spaga sau ce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Noiembrie 21, 2003 Share Postat Noiembrie 21, 2003 l-au dus la urgente citeva zile a fost destul de rau si pina sa realizeze ce se intimpla militienii l-au rezolvat de dosar. salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Noiembrie 22, 2003 Share Postat Noiembrie 22, 2003 moshule...la chestii de-astea nu e loc de combinatzie. cand o faci lata nasol, nici naiba nu-ti mai ia spaga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Noiembrie 22, 2003 Share Postat Noiembrie 22, 2003 asta crezi tu. trust me, i know stuff. cu exceptia cazului cind OMORI pe unu, te cam doare-n pix in tara asta. si chiar si atunci e cu semn de intrebare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Noiembrie 23, 2003 Share Postat Noiembrie 23, 2003 nu oricine care are bani de spaga poate sa scape daca face nasoale. trebuie sa cunosti lume ca sa poti da bani la combinatii mai mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Noiembrie 23, 2003 Share Postat Noiembrie 23, 2003 teoretic e cum zici tu, dar pierzi din vedere un aspect : daca ai bani, cunosti si oameni. asta e lege Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Noiembrie 23, 2003 Share Postat Noiembrie 23, 2003 hai frate ca vad ca nu prea le ai cu astea. daca doar ai bani si esti pampalau, degeaba cunosti. normal ca mai si cunosti daca ai bani, dar nu merge chiar asa treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate