Părintele Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 (editat) am vb cu o prietena la telefon care si-a cumparat de curand o aprilia rs 125 din 2008. era cam suparata ca nu merge mai tare de 70-80 la ora. mai multe nu stiu, eu fiind in italia si ea in romania, nu am putut vorbi prea mult. mi-a mai spus ca pe unde a dus-o, nu a vrut nimeni sa "se bage" pt ca e noua. nu ma intrebati daca e in garantie sau nu, sau de ce nu a dus-o la magazinul de la care a cumparat-o pt ca nu am apucat sa intreb nici eu chestiile astea in caz ca stiti care ar putea fi cauza problemei, va rog sa imi spuneti Editat August 10, 2008 de RaduZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Mai multe detalii. Daca motocicleta nu are 1000 km, e posibil ca cei de la magazin sa-i fi pus o limitare la 6000 ture (fix 80 km/h) pt a fi siguri ca respecta rodajul, care este foarte foarte important la un moto in 2 timpi. Orice ar fi, cel mai bine o duce la magazinul de la care a cumparat-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat August 10, 2008 Autor Share Postat August 10, 2008 Mai multe detalii. Daca motocicleta nu are 1000 km, e posibil ca cei de la magazin sa-i fi pus o limitare la 6000 ture (fix 80 km/h) pt a fi siguri ca respecta rodajul, care este foarte foarte important la un moto in 2 timpi. Orice ar fi, cel mai bine o duce la magazinul de la care a cumparat-o. m-am gandit si eu ca ar fi o limitare.. nu stiu ce sa zic, mi-e ciuda ca nu am reusit sa intreb mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider18 Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 sigur ii limitata.Daca motoru si la cumparat nou ii bn sa mearga cu el limitat vreo 1000km ca sa isi faca rodaju ca daca ii da limitatoru o sa aibe probleme la motor + garantie (daca ii motoru nou) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 m-am gandit si eu ca ar fi o limitare.. nu stiu ce sa zic, mi-e ciuda ca nu am reusit sa intreb mai multe. Pai sun-o si intreab-o mai multe. Da-i un sms, ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat August 10, 2008 Autor Share Postat August 10, 2008 Pai sun-o si intreab-o mai multe. Da-i un sms, ceva.. Pai asa o sa fac. Maniana. Pana atunci ma gandeam sa strang niste pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oxigen72000 Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Pai asa o sa fac. Maniana. Pana atunci ma gandeam sa strang niste pareri e limitat sigur,daca este luat de nou e limitat 100%,si daca le scoti iti pierzi garantia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 e limitat sigur,daca este luat de nou e limitat 100%,si daca le scoti iti pierzi garantia... apropos, oxi', in ce consta acea limitare de esti tu asa de sigur in proportie de 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 apropos, oxi', in ce consta acea limitare de esti tu asa de sigur in proportie de 100% Limitarea asta de 80km/h se scoate la prima revizie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Limitarea asta de 80km/h se scoate la prima revizie. nu asta a fost intrebarea mea si nu tie iti era adresata, ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oxigen72000 Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 pentru ca cei de la aprilia cand vand o mobra rs 125,au 3 sau 4 limitatoare ,ca ele asa vin din fabrica,pentru a fi limitate la 11 kw,si din cate stiu eu fiecare limitator poate fi scos contra cost,iar daca vrei sa nu iti pierzi garantia la mobra trebuiesc scoase la ei in service,iar din partea mea pt UM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate