CDI Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Trebuie sa prind si eu un premiu anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Cred ca mai am un loc sau doua pe platforma(crossuri) plec vineri la pranz ,platforma o incarc joi seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 tinand cont ca eu am virago 250 - grupurile dezorganizate ...cu ce viteza vreti sa rulati? hai de vineri seara daca tot e intalneala sa simtim mai bine week endul - parerea mea 80 localitate si 100 afara, e bine? nu ne grabim. mai bine bem o tuica tarziu decat o...perfuzie mai devreme. vineri la arc la ora 17? sau daca nu puteti ajunge la acea ora propuneti voi alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Eu zic sa mergem cu viteza legala .maxim 100 80 localitate si 100 afara, e bine?nu ne grabim. mai bine bem o tuica tarziu decat o...perfuzie mai devreme. vineri la arc la ora 17? sau daca nu puteti ajunge la acea ora propuneti voi alta. supeeeeeeeeer poi nu la arc...ca daca tot iesim spre dn1 ... mai bine la omv? zic si eu(lucrez in pipera ) si nu se poate pe la un 18.30? plsssssssss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 20, 2008 Autor Share Postat August 20, 2008 (editat) Ba baieti(si fete) ce sa mai zic???? VA STEPT CU CEA MAI MARE PLACERE! AMR 2 zile! pt. ca toate lucrurile sa decurga ok: Editat August 20, 2008 de Stephon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Sith Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Salutare! Sosim si de la Constanta, 2 motoare cu siguranta (alte doua sint inca cu semnu intrebarii. Unu din cauza sedintelor si unu din cauza problemelor tehnice. Daca se rezolva, vom fi patru). O sa sosim mai pe seara. Sa ne opriti o bucatica de loc pentru campare Restul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 supeeeeeeeeer poi nu la arc...ca daca tot iesim spre dn1 ... mai bine la omv? zic si eu(lucrez in pipera ) si nu se poate pe la un 18.30? plsssssssss mare intalnire dezorganizata (eu cu inca vreo 4-5 motociclisti/e): la ora 17:45 la arc cu plecare la ora 18:15 daca nu poti atunci ne vedem la 18:30-18:45 la Rompetrol in Otopeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 mare intalnire dezorganizata (eu cu inca vreo 4-5 motociclisti/e): la ora 17:45 la arc cu plecare la ora 18:15daca nu poti atunci ne vedem la 18:30-18:45 la Rompetrol in Otopeni uok...rompetrol otopeni (nu m-am uitat niciodata dupa el) - o sa fiu acolo tks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 uok...rompetrol otopeni (nu m-am uitat niciodata dupa el) - o sa fiu acolo tks atentie venim si cativa Valahi-sa facem prapad si cum nu se poate mai rau se pare ca ne vom cupla si cu cateva exemplare din road riders sa vezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 20, 2008 Autor Share Postat August 20, 2008 Stiu stiu...tin legatura cu Gorica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 eu plec din pipera vineri (zona connect-mob expert) pe la ora aia. care mai sunt doritori in zona care vor sa plece direct de la munci sa dea de stire. supeeeeeeeeer poi nu la arc...ca daca tot iesim spre dn1 ... mai bine la omv? zic si eu(lucrez in pipera ) si nu se poate pe la un 18.30? plsssssssss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 eu plec din pipera vineri (zona connect-mob expert) pe la ora aia. care mai sunt doritori in zona care vor sa plece direct de la munci sa dea de stire. u got PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 nenea Stephon...pot sa vin si eu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 cred ca facem si noi o plimbarica sa vedem cum sunt sarmalele de breaza. tocmai ma gandeam la un traseu mai interesant pana acolo, ca pe dn1 n-o mai iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 Gabitu...te astept nene! Cum sa nu? Ba Paule...las-o naiba de treaba! Din partea voastra ma astept la prezenta masiva(asta daca...nu ii linseaza bosniacii pe ceilalti) AMR 1 zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 O sa imi faca placere sa ne revedem Desi nu mai merg pe strada decat foarte rar o sa ma sui pe motor sa vin la aceasta intalnire de la care am cele mai frumoase amintiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 Ady...dupa cum ti-am spus si pe SBZ...te astept cu cea mai mare placere! Poate...il aduci ci pe Bombardel...pe deal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 cred ca facem si noi o plimbarica sa vedem cum sunt sarmalele de breaza.tocmai ma gandeam la un traseu mai interesant pana acolo, ca pe dn1 n-o mai iau Nu te-ai saturat de balaurit ai??? deci ne vedem la Breaza sa-mi povestesti cum fu drumul de intoarcere..la o bere sau mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 atentie venim si cativa Valahi-sa facem prapad si cum nu se poate mai rau se pare ca ne vom cupla si cu cateva exemplare din road riders sa vezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 nici o grija stefone las snagovu si-mi iau dr-ul si muierea si miine dupa masa is acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 Va astept! Eu acum plec spre Breaza sa pun la punct ultimele detalii! Ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 nici o grija stefone las snagovu si-mi iau dr-ul si muierea si miine dupa masa is acolo Ura..,Pedros ,faci cinste daca ajungi ultimul..,sau daca ajungi inaintea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 pe sambata la orele pranzului s-a' mai gasi ceva de consumat ? sau doar rabufnelile celor ce s-au opintit la cizme ??? sa stiu daca sa-mi fac planuri 'au ba . caldura e mare zilele astea si ar prinde bine un ciko \ ca pe restu' stiu eu unde-i gasesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Gabitu...te astept nene! Cum sa nu? vineeee baiatuuuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 22, 2008 Autor Share Postat August 22, 2008 Live from the scene: pregatirile merg ok! sper sa nu ne faca probleme...caldura! se pare ca iarasi va fii canicula! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate