johnson Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2013 Fa-ti un drum pe la mine cand ai chef, am vreo cateva motoare parcate pe aici sa vezi cam care ti s-ar potrivi, eventual iti mai dau si ceva sfaturi daca ai nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 Bineinteles! Merci .. tot acolo la S.S.A ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2013 Exact, te astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Tuturor va doresc Intalnire Frumoasa la Motoraliul National de la FAGARAS 5-7 Iulie! Salutare! Nemtenii nu vin sa pasca fericiti virajatele de pe Tihuta? Asfalt ca-n palma fara capcane. Dati-mi si mie un semn daca e cu pasca Dragos 0744 633428 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Al3xscrt Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 (editat) Merge cineva maine pana la Bicaz,binenteles daca asfaltu e uscat? PS:Motivu fiind Ziua Marinei. Editat August 14, 2013 de Al3xscrt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tabarlesh Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Campania Truck&Chopper sustinuta de Moto TGM continua in fiecare zi in Targu Mures. Detalii aici sau aici https://www.facebook.com/groups/154575061380804/ http://choppertruckfestival.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 plimbare azi 15.09.2013 Roman-Iasi iese cineva azi la o plimbare ca a iesit soarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Va asteptam cu drag ca si in anii trecuti !!! https://www.facebook.com/events/321106694720604/324434057721201/?notif_t=event_mall_comment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silv.cond Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 Intenționez să plec pe traseul următor : prima zi: P. Neamț - Onești - Tg Secuiesc - Sf Gheorghe - Brasov - Rașnov - Transbucegi. a 2-a zi: Brasov - Sighisoara - Targu Mures - Dej - Maramures. a 3-a zi : Maramureș - Borșa - Cl Moldovenesc - Tg Neamț - P. Neamț. Aprox 1100 km. M-aș întinde la 4 zile si 3 nopți, cu cazare la cameră, mancat in locuri decente, pt a evita cărat de bagaj. Dacă mai sunt doritori..aștept. Plecarea ar fi pe 17 sau 18 August. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 Salut. Se poate ajunge cu motocicleta intr-o zi de duminica pana la baza cetatii ? Pe google maps vad un indicator de acces interzis (cum e si normal), dar totusi am vazut la alti colegi poze cu motocicletele langa cetate. Nu as vrea sa o las in strada. Deci, pot intra pe drumusorul din imagine ? Nu sunt politisti pentru a asigura ordinea si linistea ? Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 28, 2015 Share Postat Martie 28, 2015 Salut. Poti urca, dar nu-ti recomand. Cred ca fiecare turist are dreptul de a urca linistit pana la cetate, fara a fi deranjat de sunetul motocicletelor. Nu ai de ce s-o lasi in strada. Sunt parcari la baza cetatii si nu se atinge nimeni. Cea din parcarea stadionului stiu ca e pazita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Martie 28, 2015 Share Postat Martie 28, 2015 (editat) Salut. "Am rezolvat" weekend-ul trecut. Am lasat motoretul in parcarea din fata (se vede in poza) si am luat-o usor si cu incredere la picior. Au iesit din mine tigarile pe ziua respectiva, dar nu-i bai. ) Oricum, nu mi-ar fi placut sa urc cu motocicleta pe drumul ala abrupt, printre oameni, copii, etc. Poate intr-o zi cand nu e nimeni pe acolo, merge, dar intr-o duminica, nu prea. Mersi. Editat Martie 28, 2015 de Radu H. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eustaces Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 https://www.facebook.com/pages/Hard-Enduro-Festival-Piatra-Neamt-26-27-iunie-2015/353343991528458?ref=hl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Mai 15, 2015 Autor Share Postat Mai 15, 2015 Pregatiti baieti motoarele pt festivalul de enduro, mai e putin! Intrati pe linkul de mai sus pt detalii si multe likuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Iulie 14, 2017 Share Postat Iulie 14, 2017 Salutam Motoristii! Intreb aici daca va organizati, daca putem merge impreuna catre MAN, Joi 20 Iulie 2017. Multumesc si drumuri bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator silviuZ750N Postat Octombrie 10, 2017 Share Postat Octombrie 10, 2017 La data de 15.10.2017, după mai bine de 4 ani, în ROMAN se iniţiază o PARADĂ MOTO - care se alătură Campaniei de prevenire a accidentelor rutiere în rândul conducătorilor de motociclete şi mopede, denumită ,, ALEGE VIAŢA ! ,, , care urmăreşte îndeplinirea a două obiective:- reducerea accidentelor rutiere în rândul motocicliştilor, prin abordarea unei conduite preventive şi a unui comportament care sa nu pună în pericol siguranţa circulaţiei rutiere;- conştientizarea conducătorilor de autovehicule asupra riscurilor la care sunt expuşi motocicliştii în calitate de participanţi la trafic.În cadrul campaniei, cu sprijinul motocicliştilor romaşcani, au fost realizate materiale preventive, respectiv pliante si stickere cu sloganul ALEGE VIAŢA, care vor fi distribuite participanţilor cu ocazia acestui eveniment organizat in Municipiul Roman.Programul evenimentului:- ora 11:00 - Întâlnirea motocicliştilor în parcarea de la Sala Polivalentă Roman - Bd. Roman Muşat nr. 82- ora 12:00 - Plecarea în paradă pe traseul ce este stabilit sub avizul favorabil primit de la Poliţia Rutieră.- ora 13:00 - Revenirea în punctul de plecare unde sunteţi aşteptaţi de organizatori cu un croissant şi un ceai cald.- ora 13:30 - Dialog între motociclisti şi pietoni / automobilişti şi împărţirea de materiale preventive.Evenimentul se desfăşoară cu autorizaţia Primăriei şi Consiliului Local Roman, împreună cu avizul favorabil al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ - Serviciul Rutier.Va aşteptăm în număr cât mai mare la Roman pentru a arăta tuturor faptul că noi ALEGEM VIAŢA !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate