eustaces Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 schimb honda shadow vt600 cu Speed , astept propuneri ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Aha, te-a prins microbu, stiam eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eustaces Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Honda Shadow vt600 import Germania aprilie 2008 -Fab. 1997 , 5 vit , gume 90% noi Pirelli Route -Culoare galben/negru originala -38 000 km din care 3000 facuti in Romania -accesorii custom : sa, scarite ,ghidon(drag bar ) , bride , semnalizari capac filtru aer -Kitt transmisie aproape nou, ulei si filter noi -nu prezinta nici o zgarietura Schimb cu speed dupa 98 R6 , gsx 600 , cbr 600 .zx6 pot fi si cu carene de fibra race sau zgariate , eventual putin lovita . o iau pt circuit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu_m_2005 Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 Honda Shadow vt600 import Germania aprilie 2008 -Fab. 1997 , 5 vit , gume 90% noi Pirelli Route -Culoare galben/negru originala -38 000 km din care 3000 facuti in Romania -accesorii custom : sa, scarite ,ghidon(drag bar ) , bride , semnalizari capac filtru aer -Kitt transmisie aproape nou, ulei si filter noi -nu prezinta nici o zgarietura Schimb cu speed dupa 98 R6 , gsx 600 , cbr 600 .zx6 pot fi si cu carene de fibra race sau zgariate , eventual putin lovita . o iau pt circuit . baga si un pret la jucarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eustaces Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 3000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 vand si eu geaca piele, stare excelenta, pt o pers de max 73 kile si max 1,75 h.,protectii soft. pret de 230 lei usor neg ! pt cei din imprejurimi, se poate proba in tg neamt ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amedock Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 vand aprilia clasic din poze vreau ceva mai mare http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=46881 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Pentru primul an .. parerea mea sincera .... este perfecta : - gilera Dna - 49 cmc / 6 cp - Viteza - 70 km/h ( Manualul spune ca viteza maxima constructiva este de 105 in cazul in care se scot limitatorii .. ) - frana disc fata/spate - racire cu apa - Rar valabil martie 2010 " De Stiut : Display bord crapat / inlocuire display .. cost.. undeva la 50 euro " - Carte Identitate - Unic Propoetar - Stare impecabila ( Totul din fabrica .. singura inlocuire a fost a unui bec ) ) Piatra Neamt - pret fix 4500 Lei . ( Accept variante .. id : Cez_ro@yahoo.com ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Motorul meu poate fi achizitionat acum la 5500 discutabil. Dotari: amortyizor ghidon, scarite si manete race gold, toba acrapovic, power comander, suport numar rabatabil, crash paduri, parbriz dark, anvelope Pirelli supercorsa pro, ulei schmbat in max 4000 km, numai Motul 300v, Km reali 25000. In pret intra si carene de curse, folosite o singura data la Serres, iar pt cine e interesat si de altceva in afara de fente la terase, asigur si cursuri de pilotaj pe circuitul Selena Bacau, asta pana la un anumit nivel, al meu ma refer. Si poze, alte relatii la tel 0722699014 sau jonsone75@yahoo.com, messul e deschis toata ziua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SYMM Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 da cit baga nenea,cit baga....???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Mai mult ca a ta, fii sigur, ca sa nu mai zic de urmatoarea, daca iese combinatia. Vezi ce faci si incadreaza-te in trend mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SYMM Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 complexele astea fata de hondisti...of of of...nu va mai dau pace....green sucks ia de aici wai baiete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 Motorul meu poate fi achizitionat acum la 5500 discutabil. Dotari: amortyizor ghidon, scarite si manete race gold, toba acrapovic, power comander, suport numar rabatabil, crash paduri, parbriz dark, anvelope Pirelli supercorsa pro, ulei schmbat in max 4000 km, numai Motul 300v, Km reali 25000. In pret intra si carene de curse, folosite o singura data la Serres, iar pt cine e interesat si de altceva in afara de fente la terase, asigur si cursuri de pilotaj pe circuitul Selena Bacau, asta pana la un anumit nivel, al meu ma refer. Si poze, alte relatii la tel 0722699014 sau jonsone75@yahoo.com, messul e deschis toata ziua Discutabil pana in 5000, daca se ia fara carenele de curse sau mai stiu eu ce altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 traficantilor!... vladut...ia din germania un speed scapat pe strada si gata!... am auzit k semnezi cu honda, johns...asa e?!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 As semna si cu First bike pt o oferta generoasa, pana atunci k5 imi face cu ochiul, acel k5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 e un swarowski in oras... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eustaces Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 traficantilor!...vladut...ia din germania un speed scapat pe strada si gata!... am auzit k semnezi cu honda, johns...asa e?!... hey mate !! nu chiar cristi , semnez acu ca am chopper honda , da cand mi-oi lua speed oi vedea eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 se vinde si un cebereu di ala bun, 600rr, productie 2005, aprox 10000km, stare ca nou, semnalizari, crash paduri, suport numar si mansoanele de la Rizoma, filtru K&N, anvelope supercorsa pro sc2, ulei Motul schimbat la 4000 maxim, inscris cu numere de Neamt PF. Telefon 0746238335, Marius, 5500 euro poza Pt pasionatii de tehnica si istorie moto, se vand 2 exemplare de succes la vremea lor: -Honda cbr1000f, sc24, an 89, aprox 98 cp, la numai 700 euro(sapte sute) -Yamaha FZ 750 , an 86, 102 cp cica, la numai 600 euro(sase sute) Nu au circulat in Romania, cine le cumpara devine prim proprietar, sunt in stare de functionare, trebuie cosmetizate, dar la pretul asta e de preferat sa intre in sarcina cumparatorului. Pun si poze daca sunt interesati sau le puteti vedea la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 (editat) se vinde si un cebereu di ala bun, 600rr, productie 2005, aprox 10000km, stare ca nou, semnalizari, crash paduri, suport numar si mansoanele de la Rizoma, filtru K&N, anvelope supercorsa pro sc2, ulei Motul schimbat la 4000 maxim, inscris cu numere de Neamt PF. Telefon 0746238335, Marius, 5500 euro poza Pt pasionatii de tehnica si istorie moto, se vand 2 exemplare de succes la vremea lor: -Honda cbr1000f, sc24, an 89, aprox 98 cp, la numai 700 euro(sapte sute) -Yamaha FZ 750 , an 86, 102 cp cica, la numai 600 euro(sase sute) Nu au circulat in Romania, cine le cumpara devine prim proprietar, sunt in stare de functionare, trebuie cosmetizate, dar la pretul asta e de preferat sa intre in sarcina cumparatorului. Pun si poze daca sunt interesati sau le puteti vedea la mine Pune poze, pune poze!!! Unde se afla acum?? Editat Noiembrie 13, 2008 de mangusta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 La mine in showroom se pot vedea si o sa pun si poze in cazul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepe75ro Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Johnson ma intereseaza niste huse de motor, ce-mi propui ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eustaces Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 La mine in showroom se pot vedea si o sa pun si poze in cazul asta show cum ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_passs Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 vand un BMW F 650 ST,,,schimbat totul la el,,are genti laterale, top case,merge super bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Johnson ma intereseaza niste huse de motor, ce-mi propui ?! Deocamdata iti propun doar ce este in catalogul Louis si de acolo sunt mai multe variante, treci pe la mine cand ai timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepe75ro Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Deocamdata iti propun doar ce este in catalogul Louis si de acolo sunt mai multe variante, treci pe la mine cand ai timp Ti-am zis ca o sa-ti scriu pe forum ca o sa uiti. OF,Of ,Offfff Vezi nu ma uita ca am sa-ti arat ca ti-am postat pe forum. Astept comanada asa cum ai zis, saptamana viitoare, sau cine stie ce surpriza imi mai oferi !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate