eustaces Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 tataia .. nu tataee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SYMM Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 "escusa me...vai acasa mosiu pedro...vai acasaaaa" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 De vanzare urgent Yamaha Virago 535cc pret foarte bun, detalii: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...997-161401.html http://www.youtube.com/watch?v=J9B3OU0JyFE&feature Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riciu Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 aoleooo...vrajeala voastra e ieftina maaa..."mintiti poporu cu televizoru" zicea vorba aia... o tigaie din '96...de 13 ani cu 'nspe zeci de mii de km 1200 de euroi !!!!!! ieftin??? pe vremea asta ??? ati tras ceva??? cred ca nu mai are rost sa zic...si marca motorului,care e cea mai accesibila dintre toate + se mai retrage si din Gp si din AMA SBK de la 1000 .... imediat se apuca de tractoare din nou ... va face iar "LEUTZ" vb lu tataeee pace voua mai drac de doctor ungur ce esti,de ce te iei de "leutz-ul meu"??????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SYMM Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 no no no...."jiunca" iese din discutie.... (blhu blhu blhu blhu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mekkaman Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 stimabililor...desi m-o furat peisaju' si am aruncat intrebarea urmatoare si pe postul "it's a chopper, baby"...indraznesc sa deranjez si aici cu o umila intrebare: un cauciuc fatza de chopper...80/90/r21...da' oleaca mai sh...gasesc pe la voi? pe criza asta, sa mor de am 120 de euro pt unul nou... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 S`a vandut cea neagra Johnson ? ( p.s : am vazut pe cineva pe ea .. ieri ori alaltaieri ... pe varianta .In 50 de metri era sa pice de vreo 2 ori :| ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Da s-a vandut imediat, la pretul cerut era si de asteptat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1rz Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Salut, daca tot se pare ca sezonul va incepe devreme anul acesta, bagati un ochi si pe Bursa de Iasi De vanzare CBR 600 F3 din 95. Poze si detalii pe bursa de Iasi /index.php?...0&start=160 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 S`a vandut cea neagra Johnson ? ( ... ...OAIA ?!?...normal....cre'ca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Oaia neagra e inestimabila, nu pleaca nicaieri RCA-uri la cele mai bune preturi gasiti numai la mine, iar motocilistii beneficiaza de bonusuri si reduceri la alte produse achizitionate Cei interesati de schimburi de ulei sa se anunte din timp, sa pot estima comanda de inceput de sezon. Motul la cel mai bun pret, calitate de top Flitre sunt pe stoc deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Februarie 6, 2009 Autor Share Postat Februarie 6, 2009 Oaia neagra e inestimabila, nu pleaca nicaieriRCA-uri la cele mai bune preturi gasiti numai la mine, iar motocilistii beneficiaza de bonusuri si reduceri la alte produse achizitionate Cei interesati de schimburi de ulei sa se anunte din timp, sa pot estima comanda de inceput de sezon. Motul la cel mai bun pret, calitate de top Flitre sunt pe stoc deja cu cat poti sa aduci motul 10w40 semisint.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Anul trecut, cel mai ieftin ulei Motul, 5100 era 120 lei bidonul de 4 litri Cauciuc fata, 120/70/17 Bridgestone bt015, uzura mai mult pe laterale, productie 2008, de pe motor nou. A fost schimbat cu unul mai race si se vinde cu 100 lei, il gasiti la mine daca va intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
subzeror Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 aprilia pegaso 650 an 2000 , 32000km , motor rotax 650 cmc , 50 cp , genti laterale , cauciucuri noi 2300E 0742.088566 , bacau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepe75ro Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Cine sta in zona OMV Piatra Neamt, str.Mihai Viteazu, si are un garaj ceva sa-mi parchez si eu motorul ?! Daca e inchiriat ma bag la chirie, please !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eustaces Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 /index.php?...=279762&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepe75ro Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Cine sta in zona OMV Piatra Neamt, str.Mihai Viteazu, si are un garaj ceva sa-mi parchez si eu motorul ?!Daca e inchiriat ma bag la chirie, please !!!! NIMENI nu ma poate ajuta ?!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Un prieten care nu are treaba cu motoarele, s-a pricopsit cu o pereche de cizme pt speed, marca Gaerne masura 43, putin folosite si vrea sa scape de ele pt numai 50 de euro. Poze mai jos, live sunt la mine printr-un colt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
why Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 (editat) Partea rosie e piele sau nylon ? Editat Februarie 10, 2009 de why Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 e o impletitura asemanatoare cu carbonul, arata bine tipul asta de material si cred ca e si rezistent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Vand cizme Soumy extreemeboots folosite un sezon,stare foarte buna,marime 42(pentru persoane care poarta 41) pret 100 euro Vand combinizon Berik folosit un sezon,impecabil,slidere uzate 20%,marime 50(persoana maxim 1.75,maxim 75-80kg) pret 200 euro Bogdan Pascu 0752.19.15.16 pas_bogdan@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 este vorba despre echipamentul gri. Cizme 100 euro Combinezon 200 euro 0752.19.15.16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rpyro Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Vad ca tot vindeti cizme de motor...marimea 46 nu are nimeni nimic ? ^^ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SYMM Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 sunt ceva cizme flm 46 pe la tirgu mures dar mai bine vb cu un sofer de'al lui taica-tu sa-ti aduca din Germanica,ca's mai ieftine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Februarie 12, 2009 Autor Share Postat Februarie 12, 2009 (editat) un prieten de-al meu are niste cizme de vanzare. is SIDI si is noi. pret 100 euro marimea 46, am uitat sa specific Editat Februarie 12, 2009 de smakalan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate