Cezu Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 si ? ce urmeaza ??? SecreT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Vandut ! Asfalt uscat noului propietar ! ai dat'o in banii aia? 4500 lei?! si ? ce urmeaza ??? chiar asa..ce urmeaza? acu ca tot esti in club iti trebuie si un motor adecvat pt excursii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 (editat) ai dat'o in banii aia? 4500 lei?! chiar asa..ce urmeaza? acu ca tot esti in club iti trebuie si un motor adecvat pt excursii Pai .. ultimul pret fusese 950 euro la 42900 .. nu am calculat . Deja sunt in tratative si cineva din family e`n italia .... un Cagiva River de 600 ( 98-99 undeva pe`acolo ca an ) mai mult ca sigur. Dar e mai bine sa nu zic hop pana nu sar gardul Editat Martie 30, 2009 de CeZ_Ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Pt cei care au incheiat asigurare la cocktail tuning si au beneficiat de promotia cu cagulele, ii astept sa le ridice, astazi am primit stoc nou. Tot de astazi intru si cu o colaborare avantajoasa si pt cei mai tineri, va tin la curent cu pretul respectiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Pt cei care au incheiat asigurare la cocktail tuning si au beneficiat de promotia cu cagulele, ii astept sa le ridice, astazi am primit stoc nou. Tot de astazi intru si cu o colaborare avantajoasa si pt cei mai tineri, va tin la curent cu pretul respectiv Pretul nou pt cei mai tineri, e de 102 ron pe 6 luni, nu conteza cati ani are Pt keaguri mai ieftin de 88 ron nu se poate, cel putin la mine Cagula moca la fiecare rca, se da in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Salut! Vand un set de genti de motocicleta marca moto detail, cu huse de ploaie incluse. Sunt de calitate f buna si sunt noi noute. Geanta de sus (topcase) are aprox 45l, doua buzunare laterale cu fermoar, curea (se poate purta pe umar, ca geanta de voiaj), husa de ploaie integrata (are un buzunar interior de unde se scoate husa de ploaie, care se strange cu snur in jurul gentii), partea de jos a gentii este acoperita cu cauciuc sa nu se ude si sa se curete mai usor. Dimensiuni (LxW) circa 55 x 30 cm. 2xGenti laterale - extensibile cu volum de la 12 la 22 de litri; un buzunar exterior cu fermoar, diverse buzunare interioare, deasemenea, au curea de umar detasabila si huse de ploaie. Sunt exact ca in fotografie, cu sistem de prindere pe motocicleta. Dimensiune cca 32 (jos L) x 40 (L sus) x 22 (H înapoi) x 30 (fata H) cm Pret, 450 Ron, transport inclus, oriunde in tara. Tel 0740 531 955 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Pretul nou pt cei mai tineri, e de 102 ron pe 6 luni, nu conteza cati ani arePt keaguri mai ieftin de 88 ron nu se poate, cel putin la mine Cagula moca la fiecare rca, se da in continuare Preturi pt persoana fizica, am uitat sa mentionez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimofo Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 vand/schimb BMW F650GS Dakar /index.php?showtopic=340951 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu_m_2005 Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 vreun importator ngk prin zona neamt?sau cineva care sa aiba bujii br10eg pe stoc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Pe stoc nu merita sa le tii decat pe cele frecvent utilizate, atat timp cat se pot aduce a 2-a zi. Daca vrei asa, te ajut eu, desi poti sa mergi la orice magazin de piese auto si sa dai comanda in Roman, ca e mai greu sa ajunga la tine dupa asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryan Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 vreun importator ngk prin zona neamt?sau cineva care sa aiba bujii br10eg pe stoc ? Incearca la orestte 0721535377 e super baiat,preturi mici calitate,eu am luat de la el baterie,bujii ,etc si sunt multumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cody2 Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 (editat) Se vinde honda NSR 125 , 29 cp , 29000 km In stare ft buna de functionare ... anvelope fata 50% sp 90% ... consumabile schimbate . . . xenon . . . nelovita ... in stare originala ... Ideala pt incepatori ... Pret de criza .... 990 euro .... usor neg . Editat Aprilie 13, 2009 de cody2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovax_r6 Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 dezmembrez motor de zx6r din 98 31000 km 0743208589 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulisse77 Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 ROMAN-VAND URGENT SUZUKI RF400R,1995,FUNCTIONEAZA F BINE ,USOARE DEFECTE OPTICE-1700E NEG,SAU SCHIMB CU MOTO DE 600CC INCEPAND CU 2001.0727938500(ROMAN) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 mi-am luat alt combinezon de piele, asa ca cel vechi e scos la vanzare, de banii de pe el sa-mi iau o geaca de oras mai bunuta. Model Alpinestar Vector, din 2 bucati, putin julit, slidere tocite, negru, gri, rosu, pret 230 euro. Poze numai cu el fac la cerere, dar cred ca il stiu cam toti din zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krystynell Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 vand geaca piele Vanucci, marimea 56, protectii hard coate si umeri, soft coloana; e putin zgariata la coate, nimic irecuperabil... pret 450 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 mi-am luat alt combinezon de piele, asa ca cel vechi e scos la vanzare, de banii de pe el sa-mi iau o geaca de oras mai bunuta. Model Alpinestar Vector, din 2 bucati, putin julit, slidere tocite, negru, gri, rosu, pret 230 euro. Poze numai cu el fac la cerere, dar cred ca il stiu cam toti din zona sliderele tocite is gen amintire de la un racer in viata?!...separat la licitatie sau intra in pret?!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 Mi-ai dat de gandit cu asta, ce prost sunt era sa le dau incluse in pret... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krystynell Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 vand geaca piele Vanucci, marimea 56, protectii hard coate si umeri, soft coloana; e putin zgariata la coate, nimic irecuperabil...pret 450 lei pret redus: 420 ron anunt valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 mi-am luat alt combinezon de piele, asa ca cel vechi e scos la vanzare, de banii de pe el sa-mi iau o geaca de oras mai bunuta. Model Alpinestar Vector, din 2 bucati, putin julit, slidere tocite, negru, gri, rosu, pret 230 euro. Poze numai cu el fac la cerere, dar cred ca il stiu cam toti din zona vad ca e prea scump, 200 pare mai ok? posibil si cu plata in lei, 800 ron, mai iese un pic si de acolo. Pun si o poza, singura mai clara pe care am gasit-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Mai 8, 2009 Autor Share Postat Mai 8, 2009 Vand Honda CB 500, anul 2002, 38.000 km, inmatriculata, ITP pana in 2010. pret 2400 euroMotorul a fost adus anul trecut din Italia, eu fiind unicul proprietar in tara. Merge foarte bine, nu am avut deloc probleme. Kitul de lant a fost schimbat pe la 35000 km -> DID Racing xring Am folosit numai ulei Repsol. In pret mai intra un windshield Puig si 2 pinioane aproape noi...... si ce mai gasesc prin garaj si nu imi mai trebuie Motorul arata foarte bine, nu are defecte optice, cu exceptia unei mici infundaturi in partea dreapta a rezervorului(asa a fost adusa). Consuma foarte putin si este buna pentru incepatori. up pret nou: 2100 de EURO poze pe pagina 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Schimb 2 bilete la tribuna b la Depeche cu 2 la gazon C, astept propuneri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 (editat) cizme moto marimea 43-44 hein geriche , pret 80 lei....tel 0751960556 Editat Mai 12, 2009 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Nou la Cocktail Tuning: toata gama de echipamente si accesorii din Louis, Auner si inca multe altele, la pret de catalog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Nou la Cocktail Tuning: toata gama de echipamente si accesorii din Louis, Auner si inca multe altele, la pret de catalog Acum ma gasiti si la numarul de telefon 0233 24 24 24 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate