Vizitator Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Cu placere te ajut,revino cu un tel in profilul tau nu prea am gasit posibilitate de contact Iata si doua harti pentru a gasi si mai usor locatia! Mai are JAK vreo speranta...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
singurelul_GS Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Cu placere te ajut,revino cu un tel in profilul tau nu prea am gasit posibilitate de contact Iata si doua harti pentru a gasi si mai usor locatia! Eu cu Jak venim impreuna, deci ce rezolvi pt el , e ok si pt mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorenzo Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 mai sunt si alte pensiuni si sunt tot cam ceva degenu estellela fostul perot pucheanunr de tel 230309 si ar mai fi mai multe dar numa saptamana viitoare as mai putea da numere de tel la puchianu nu increcati ca este ocupat pe uichendca am sunat la benga este camera cu 60 lei pe noapte si un nr 0724295657 benga ion mai este la cristian adica la 2 km de rasnov pensiunea babilonnr de tel257877 dar nu stiu cat este camera ca nu mia raspuuns nimeni la tel numai bine si asfalt uscat va mai dau informati de pensiuni de luni un colo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Eu cu Jak venim impreuna, deci ce rezolvi pt el , e ok si pt mine Scuze...,dar lucrul asta mi se pare chear tare!,nu stiam ca exista un club de Jak-si,(la al meu motor tot Jak ii spun),cum fac sa ma inscriu si eu in club? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorenzo Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 JEFF MAI SCURT DRUMUL ESTE PT CEI CARE VIN DE LA PREDEAL CAND AJUNG IN RASNOV SA INTE PE STE I.L.CARAGEALE SI DA EXACT LA INTERSECTIACARE URCA SPRE POIANA SI PE M.EMINESCU SE POATE CA DA IN UZINEI O RECOMANDARE PT CEI CARE VIN DE LA SIBIU SA NU VENITI PE FAGARAS BRASOV CA SE LUCREAZA SI ESTE DEZASTRU PUTETI SA VENITI PE PARTEA CEALANTA PE LA SINCA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Ne bagam si cativa din Alba la o bere ...ne primiti??? ne vedem la bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Ne bagam si cativa din Alba la o bere ...ne primiti??? ne vedem la bere fiti bineveniti !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
singurelul_GS Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Simplu , ne vedem la Rasnov, berea de rigoare si se rezolva ... era pt laura tazy, am tst aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Va asteptam pe toti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanna Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 daca nu reusesc sa vin cu motorul dar vin cu masina (posesor categoria A) si cu un prieten (neposesor categoria A) banuiesc ca poate intra si el cu mine, nu? PM pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 inca doua pensiuni cu preturi rezonabile: Rezervarile puteti face pe propria raspundere,nu sunt colaboratorii nostri,deci nu ne putem asuma nicio raspundere. Pensiunea "Alina" tel:0744473061 Pensiunea "Redis" tel:0745187267 Speram ca va ajuta si aceste informatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 A-si venii si eu, azi am trecut prin BV...mi-a inghetat kRu. ...deci cort, un sac de dormit si multa multa bere.... sper sa fie ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 (editat) daca nu reusesc sa vin cu motorul dar vin cu masina (posesor categoria A) si cu un prieten (neposesor categoria A) banuiesc ca poate intra si el cu mine, nu?PM pls Stai fara grija, masura de a limita accesul in camping este impotriva celor care nu au nici o tangenta cu fenomenul moto. Va asteptam! Editat August 31, 2008 de Skywalker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 inca una : fara ATV-uri si fara scutere a 2a : care veniti la cort ar fi bine sa va luati sacii de dormit, pt munte, nu pt mare (material va fi, dar afara nu e indicat a se dormi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 inca una : fara ATV-uri si fara scuterea 2a : care veniti la cort ar fi bine sa va luati sacii de dormit, pt munte, nu pt mare (material va fi, dar afara nu e indicat a se dormi) Pe mine ma primesti cu scuterul? asa pot sa beau si eu o bere fara frica politiei!!!promit sa nu-l turez prin camping!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 (editat) Pe mine ma primesti cu scuterul? asa pot sa beau si eu o bere fara frica politiei!!!promit sa nu-l turez prin camping!!!! te stiu destul de inventiv si nu m-as mira sa-ti ascunzi noua achizitie intre betele si foaia de cort, doar pt a insela vigilenta paznicilor si a trece de ei. cat despre bere ... doar sa nu te turezi prin imprejurimi si sa apuci la demolat corturile altora Editat Septembrie 1, 2008 de dhamzea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 te stiu destul de inventiv si nu m-as mira sa-ti ascunzi noua achizitie intre betele si foaia de cort, doar pt a insela vigilenta paznicilor si a trece de ei.cat despre bere ... doar sa nu te turezi prin imprejurimi si sa apuci la demolat corturile altora Promit sa fiu cuminte!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Promit sa fiu cuminte!!!! ma cam indoiesc........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Vremea tine cu oamenii buni....http://www.meteo.ro/vremea/179/starea-vremii-in-Risnov.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.grizzly Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 ma cam indoiesc........ nu este nici o regula care sa impuna cuiva sa fie cuminte ci sa respecte kamarazii . in rest fiecare este liber sa faca ce vrea . chiar asa : cum sa fi cuminte si sa rezolvi integrame cind la rasnov va asteapta , pe linga bere si ceva coniac , vodca si ceva palinca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIFER Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 PREZENT!!... si de la mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 mah, da cine se bate cu ursu daca vine? lasand gluma de-o parte.... credeti ca intr-un cort din 2 foi, pe izopren si-n sac la care sub 0 grade incepe starea de disconfort si la -5 starea de risc, dar imbracat bine si cu antigel la bord o sa-mi fie frig? nu de alta...dar nu vreau sa dardai prea tare... oricum de venit, vin! vreau doar sa stiu cat de mult sa incar mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 mah, da cine se bate cu ursu daca vine? lasand gluma de-o parte.... credeti ca intr-un cort din 2 foi, pe izopren si-n sac la care sub 0 grade incepe starea de disconfort si la -5 starea de risc, dar imbracat bine si cu antigel la bord o sa-mi fie frig? nu de alta...dar nu vreau sa dardai prea tare... oricum de venit, vin! vreau doar sa stiu cat de mult sa incar mobra. Cum cine se bate cu ursu ?????....uite aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Promit sa fiu cuminte!!!! Baiatu vezi ca nu am dat de tine la Brasov ....bine nici ca am stat pe acolo la ce "balamuc era" dar aici o ai promisa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Baiatu vezi ca nu am dat de tine la Brasov ....bine nici ca am stat pe acolo la ce "balamuc era" dar aici o ai promisa am fost la cativa km de Brasov la intrunirea celor cu Honda Transalp!!! ce sa-ti fac daca nu scoti si tu nasul din asfalt!!! acum sunt in Bulgaria....vineri in Bucuresti ma intalnesc cu Dayana(poate vii si tu ) iar sambata sunt acasa in Rasnov la INTRUNIREA MOTO!!!!! Deci pot sa-mi achit datoria!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate