rony2006 Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Buna ziua,am o intrebare in situatia urmatoare.Scuterul este pe numele mamei iar eu merg cu el si vreau sa fac asigurare.Am gasit la adresa http://www.agentie-asigurari.ro/rca_form.php un formular pentru polita de asigurare.Acum intrebarea mea este la "asigurat" pe cine trec (pe mine utilizatorul sau pe mama proprietarul).Si la "utilizator" pe cine sa trec. Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Poti sa treci pe cine vrei acolo,dar daca tu mergi cu scuterul ar fii bine sa te treci pe tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rony2006 Postat August 17, 2008 Autor Share Postat August 17, 2008 Da,eu folosesc scuterul dar unde sa ma trec la asigurat sau la utilizator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Da,eu folosesc scuterul dar unde sa ma trec la asigurat sau la utilizator? pai logic ... nu la amandoua? pentru ca utilizatorul esti tu iar asiguratul tot tu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rony2006 Postat August 17, 2008 Autor Share Postat August 17, 2008 Sper ca asa sa fie,insa mai astept si alte pareri. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosx25 Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Daca imi fac asigurare casco la scuter mai trebuie si asigurarea obligatorie ? Trebuie sa am doua sau sa fac numai asigurarea obligatorie, si cei care au casco cam cat a dat pe an ? Ca vreau sa fac asigurare si nu stiu ce sa fac si nici nu prea stiu unde sa ma duc la ce firma sa fie mai ieftina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojanionut Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 asigurarea casco e buna atunci cand iti deteriorezi scuterul sau til fura etc...si ei iti platesc daunele si aceasta asigurare nu este obligatorie deci tio faci pentru binele tau.dar asigurarea obligatorie e atunci cand zgarii pe cine sa le dai asigurarea si sasi faca daunele facute de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rony2006 Postat August 23, 2008 Autor Share Postat August 23, 2008 (editat) asa este Editat August 23, 2008 de rony2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dod0 Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Asigurarea obligatorie [aka RCA] este OBLIGATORIE si pentru mopede. Casco nu are treaba cu RCA. Ce iti faci tu peste RCA e treaba ta. Pentru cei care cer citate din lege samd : google is your friend. Bagati repede un search si cautati singuri.. nu mai asteptati totu` mura in gura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_vclic Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Eu am căutat cu google Âşi iată ce-am găsit: E vechi articolul, s-au mai schimbat lucrurile, însă n-am găsit un articolu nou în care să scrie clar că este nevoie de asigurare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dod0 Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1056397...odul-rutier.htm Citeste al 7-lea punct. Asta e poveste veche de un an. Daca nu stiati ca trebuie sa va asigurati scuterele inseamna ca habar nu aveti legislatie. PS : amenda e 10 milioane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate