iama Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 din senin la un drum lung, oprind sa re-alimentez mi am luat teapa. nu am putut sa deschid busonul de la rezervor. cheia intra si iese usor dar se roteste numai jumate din cat ar trebui. ce e de facut????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oxigen72000 Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 din senin la un drum lung, oprind sa re-alimentez mi am luat teapa. nu am putut sa deschid busonul de la rezervor. cheia intra si iese usor dar se roteste numai jumate din cat ar trebui. ce e de facut????? incearca sa pui putin degripant spray acolo...sa pui exact acolo pe unde bagi cheia....si mie mi s a intamplat si eu asa am rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat August 19, 2008 Autor Share Postat August 19, 2008 incearca sa pui putin degripant spray acolo...sa pui exact acolo pe unde bagi cheia....si mie mi s a intamplat si eu asa am rezolvat am pus. nu merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oxigen72000 Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 am pus. nu merge. desfa suruburile si scoate l afara...si vezi exact ce si cum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remyx Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 am pus. nu merge. Insista cu un Joker 440 sau Joker 444. Pune din plin si lasa-l asa cateva ore. Am patit si eu la fel, tot la GS 500. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Sau apasa capacul cand deschizi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat August 19, 2008 Autor Share Postat August 19, 2008 am apasat.asa mergea inainte.dak apesi usor. in jurul busonului este un inel prins cu inbusuri.le am desfacut, dar busonul se tine in el cu o o balama. pot sa misc busonul si sa l invart in jurul lui. are un sistem de prindere in rezervor cu 2 gheare ceva de genu. una se deschide, alta nu . si iese putin afara numa intr o parte unde e gheara care se deschide, dar nu l pot scoate afara cu totul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 din senin la un drum lung, oprind sa re-alimentez mi am luat teapa. nu am putut sa deschid busonul de la rezervor. cheia intra si iese usor dar se roteste numai jumate din cat ar trebui. ce e de facut????? Am avut aceeasi problema la GS, dupa mai multe incercari (cu mai multe tipuri de spray degripant)....problema s-a rezolvat cu spray WD40. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Am avut aceeasi problema la GS, dupa mai multe incercari (cu mai multe tipuri de spray degripant)....problema s-a rezolvat cu spray WD40. ce spray este acest WD40??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 opreste-te intr-un metro, du-te la articolele auto si vezi ca il gasesti. in tenta albastru cu capac rosu parca, scrie mare WD40. (pray de contacte, degripant si alte nebunii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 wd40 e cunoscut ca spray degripant foarte bun . Dsface si deblocheaza tot. E chiar foarte bun . Incearca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 nu fratilor. am rezolvat problema. puteam sa dau cu mama degripantului ca nu rezolvam nimic. busonu are un sistem cu 2 ghiare ce se prind de buza rezervorului pe dinauntru. o gheara era blocata pt ca s-au slabit niste surubele ce tineau comprimat tot mecanismu si astfel s-au descalecat niste zimti care angrenau tot mecanismu. pot sa alimentez din nou!!!!!!!!!!!!!! o boy o boy sanatate si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate