Lupu Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 Cand a venit tata de la munca, mi-a spus ca tocmai se intamplase un accident nasol pe B-dul Bucurestii Noi, in zona fabricii Zarea (aproximativ orele 14:30), mai era doar motocicleta (se pare un enduro - tata a retinut doar aparatorile de vant albastre si motocicleta alba, nu a vazut prea bine) si multa lume + politia care masura. Cine stie mai multe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 ???? Din descriere seamana cu dominatoru lu demostene pe care l-a vandut acum o saptamna Mai multe detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 nu e al lui demo. ala e la mine acu. am verificat si e unde l-am lasat, sub ochii mei in parcare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 Hauleu maica eu am trecut pe acolo dar mai de dimineata . Bine ca ma ratat si am scapat cu bine, cum e cu pilotul e intreg? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat August 24, 2005 Autor Share Postat August 24, 2005 Chiar nu mai stie nimeni despre asta? Nu se poate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 24, 2005 Share Postat August 24, 2005 Sper ca nu a patit nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate