Biraid Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Foarte reusita. Oameni de nota 20. Tuica de a noastra sa tot fie. Si acum,ceva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius13 Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 frumos,frumos sa stiti ca au fost moto si din Sibiu.........si destul de multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Ceva filmari si poze de la parada, nu are nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maru Postat August 25, 2008 Autor Share Postat August 25, 2008 deocamdata poze shi un articol pe link-ul urmator: http://www.huon.ro/stiri/im:huon:news_spec...080825-10562660 http://uk.youtube.com/watch?v=BH1zll6rCGc plecarea la parada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 (editat) BRAVO OAMENI BUNI...FEICITARI! SIBIUL S-A SIMTIT BINE LA VOI... RESPECT... Editat August 25, 2008 de Viomaddog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 e gata si intrunirea. care avetzi poze va rog nu ezitati sa le postati! Asha, sa vedem...Cer oamenii poze de la parada. Uite-o si pe prima, cu Doctoru', care avea grija la parada ca traficu' sa se desfasoare in conditii optime : Cateva de la parada: O viitoare motociclista, actual pasagera mea Ruleta rusesca cu...oua Si premiul ruletei Concursul pentru...OAMENI PUTERNICI Minunata "Piscina cu bere", unde in realitate era DOAR O BERE "BAUBILA" Diverse de prin locatie...cred ca se poate observa starea de spirit ASTEPTAM CU INTERES FILMAREA DE LA PARADA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gilbert Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Aici prima parte a unei filmari din timpul paradei. Cam slaba calitatea ca nu am prea reusit calumea sa comprim filmul. Vine in curand si partea a doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IIoo Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Salutare Hunedoara! primi pasi intotdeauna sunt cei mai grei...! dar la noi acesta e un salt urias! vreau sa multumesc celor care au participat la bucuria noastra, deasemenea celor care prin munca lor au facut posibil acest spectacol! Salut in nume propriu pe prietenii din Timisoara, Lugoj,Resita,Cugir,Deva,Hunedoara,din Vale, deasemenea pe hategani! Anul viitor va asteptam pe toti, impreuna si cu prietenii vostri! ps. am si doua poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maru Postat August 26, 2008 Autor Share Postat August 26, 2008 offtopic: PS : am si poze cu Jose dar le dau numai pe privat poze cu "cocos"?) da sa-l vedem si noi pe josee!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MareleMelc Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 o sa bage cumnata poze si filmarea de la parada ca ea le-a facut si pe mine nu ma lasa sa postez.eu am mai pierdut unele lucruri pt ca eram la poarta dar nu e nimik.cand a venit cretzu pe acolo ne-am crapat de ras.sper sa veniti in numar cat mai mare si la anul.Va multumesc tuturor celor care ati venit si in special lui Achimoto pt ca mi-a dat ocazia sa ajut la cladirea unei traditii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Etta Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 da sa-l vedem si noi pe josee!!!! nu eu aveam pozele...eu doar intrebam dak sunt poze cu "cocos" de vreme ce se dau doar pe privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Izabella Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 o sa bage cumnata poze si filmarea de la parada ca ea le-a facut si pe mine nu ma lasa sa postez.eu am mai pierdut unele lucruri pt ca eram la poarta dar nu e nimik.cand a venit cretzu pe acolo ne-am crapat de ras.sper sa veniti in numar cat mai mare si la anul.Va multumesc tuturor celor care ati venit si in special lui Achimoto pt ca mi-a dat ocazia sa ajut la cladirea unei traditii. Pentru prima editie a iesit chiar foarte bine intrunirea si acuma pozele si filmarile http://s387.photobucket.com/albums/oo320/i...la_gy/Achimoto/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdy_hd Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 (editat) hai ca n-am fugit asa rau ba da rece fu' berea aia bat-o vina! ce ma durea capu hai ca o fo' faina intrunirea asta. o sa revin si eu cu poze, oricum eu nu prea am, decat cateva cu trupa scrum si cu unii de se zbenguiau cand cantau scrum abia astept urmatoarele intruniri! asfalt uscat! :kiss: Editat August 26, 2008 de bogdy_hd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Izabella Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Si dimineata pe la 3-4 asa ne "odihneam" noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdy_hd Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 ba nebun ii cretzu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 :kiss: cat am ras la ultimu video Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Asha, sa vedem...Cer oamenii poze de la parada. Uite-o si pe prima, cu Doctoru', care avea grija la parada ca traficu' sa se desfasoare in conditii optime : Cateva de la parada: O viitoare motociclista, actual pasagera mea Ruleta rusesca cu...oua Si premiul ruletei Concursul pentru...OAMENI PUTERNICI Minunata "Piscina cu bere", unde in realitate era DOAR O BERE "BAUBILA" Diverse de prin locatie...cred ca se poate observa starea de spirit ASTEPTAM CU INTERES FILMAREA DE LA PARADA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdy_hd Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 (editat) yedutz ce ai vrut sa faci? Editat August 26, 2008 de bogdy_hd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 super tare intrunirea....RESPECT organizatorilor... Jos palaria pt baietii din sibiu,in special pt viomaddog ce m-a sustinut la ruleta ruseasca,cand l-am invins pe shakalu asfalt uscat.... scuze...sunt la servici si printre altele sunt si pe forum.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maru Postat August 26, 2008 Autor Share Postat August 26, 2008 mai omuletz. tare curios is cum te-a sustinut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gilbert Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Si de la mine inca un film cu parada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 mai omuletz. tare curios is cum te-a sustinut Pai nush' cum l-a sustinut, da' adevarul e ca a castigat concursul Si premiul ruletei cred ca statea sub masa si ii pasa oua crude...pe sub mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 super tare intrunirea....RESPECT organizatorilor... Jos palaria pt baietii din sibiu,in special pt viomaddog ce m-a sustinut la ruleta ruseasca,cand l-am invins pe shakalu asfalt uscat.... scuze...sunt la servici si printre altele sunt si pe forum.... te-am sustinut pentru ca stiam care e premiul..... ...aaa si merci pentru bere! Pai nush' cum l-a sustinut, da' adevarul e ca a castigat concursul cred ca statea sub masa si ii pasa oua crude...pe sub mana shackalule...e riscant sa pui cuvinte ca "masa" si "oua crude....pe sub mana" in aceeasi propozitie..... Lumea ar putea intelege gresit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maru Postat August 26, 2008 Autor Share Postat August 26, 2008 baaaa. eu eram pe masa, si nu dadeam nimic pe sub asa. vezi pozele!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deus`Absconditus Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Cateva Poz(n)e pe care le-am prins in fuga prin Valea Roatei...Multumesc fiecarui participant care si-a facut simtita prezenta la acest Festival,Celor care ne-au sustinut si care au crezut in noi si celor care s-au simtit bine Numa` Bine Dilai, ne auzim la anu` ... Bravo Achimoto & Co ... Le Multumesc la toti dilaii care au pus osu` la bataie si care a facut posibila organizarea acestui Festival , In ciuda aspectului si pe fondul oboselii si al febrei organizatorice , eu unul m-am simtit foarte bine si ma bucur enorm ca printre ele am putut degusta cu masura niste lichide bahice si mi-a facut placere sa ma reintalnesc cu adevaratii mei vechi prieteni si sa povestim patzaniile si aventurile noastre cu si despre motoare pana-n miez de noapte ... No Fain ma , grozava distractie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate