oresti m h Postat Noiembrie 13, 2003 Share Postat Noiembrie 13, 2003 Vad ca nu sunt singurul "sanatos" care tine "fiarele" in casa!!!O fi vreun "virus" tipic ducatistilor????? Pai si MH ul tot in casa e!, cu toate ca garajul e la vreo 5 metri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Noiembrie 14, 2003 Share Postat Noiembrie 14, 2003 Hotarat lucru GARAJUL ESTE PT. MASINI. PUNCT si daca ma gandesc bine daca ii este frica sa doarma "singurica" (motocicleta carcotasilor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Noiembrie 14, 2003 Share Postat Noiembrie 14, 2003 o culci cu tine ? motofilule ! inseamna ca ai saua super "accesorizata" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Noiembrie 15, 2003 Share Postat Noiembrie 15, 2003 Eu am facut perechile; Cagiva sta cu Ducati iar fimiu' si-a "cazat" Aprilia cu Kawa ce o sa iasa din perechile astea Dumnezeu cu mila si dracu' cu sila.Singurul care sta in garaj este GSX-R-ul 1100 deh; e prea mare "talanul" si ma descurc greu cu el pana il bag in casa mai ales ca trebuie sa-l urc doua trepte fara sa "raschetez" oglinzile sau carena de marginea usii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Noiembrie 15, 2003 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2003 Eu am facut perechile; Cagiva sta cu Ducati iar Aprilia cu Kawa ce o sa iasa din perechile astea Dumnezeu cu mila si dracu' cu sila. Daca-ti fata prima pereche , vreau un pui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Noiembrie 15, 2003 Share Postat Noiembrie 15, 2003 Daca-ti fata prima pereche , vreau un pui. Doar daca vi sa le mosesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slayer Postat Noiembrie 16, 2003 Share Postat Noiembrie 16, 2003 eu stau la bloc la etaj asa ca nu prea stiu ce sa fac....garaj nu am asa ca o sa imi fie cam greu cu motor-ul...eventual o sa il las la altcineva in garaj....poate imi dati alte ideii...numai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Noiembrie 16, 2003 Share Postat Noiembrie 16, 2003 Eu l-am tinut numai afara, toata iarna, cu zapada pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Noiembrie 16, 2003 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2003 Ofer un loc de parcare motocicletelor ce nu vor sa petreaca revelionul singure. Locuiesc in balotesti, la 3 km de prisma, la curte. Am posibilitatea de a gazdui pana la primavara circa 30 motoare. Ar fi parcate pe un platou de beton, langa casa. Nu percep taxa. ........sunt motociclist......inteleg......ajut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator LeoVFR Postat Noiembrie 16, 2003 Share Postat Noiembrie 16, 2003 Oresti, tot respectul, asta da solidaritate motociclistica ! Da cheama si-un caine, sau mai bine o haita sa pazeasca comorile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Noiembrie 16, 2003 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2003 Oresti, tot respectul, asta da solidaritate motociclistica ! Da cheama si-un caine, sau mai bine o haita sa pazeasca comorile... 2 caucazieni, un saint-bernard si 2 maidanezi ----Destul? Vorbesc f.serious. Pt cei care nu vor sa tina motoarele in strada iarna asta ar fi o optiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormaniac1 Postat Noiembrie 17, 2003 Share Postat Noiembrie 17, 2003 Toata stima pt oresti m h !!!! Eu am garaj dar am niste prieteni care si-au inchiriat garaje cate doi sau singuri pe unde au gasit in oras (nu langa casa lor...) si merg cu masina pana la motoare. Poate fi o solutie care implica insa sa ai masina sau abonament la bus... Afara mi-i se pare o prostie pt un motor, mai ales la clima noastra... Acuma depinde si ce motor ai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlos* Postat Noiembrie 18, 2003 Share Postat Noiembrie 18, 2003 Eu stau la bloc si cred ca o sa-l urc la etaj, pe palier la mine. Am prieteni care il tin in casa pe timpul iernii. Bine asta presupune ca in zilele mai frumoase ale iernii sa nu il scoti, ca doar nu sunt nebun sa il cobor si urc 5 etaje la fiecare raza de soare. Asa ca eu astept primavara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabry Postat Noiembrie 18, 2003 Share Postat Noiembrie 18, 2003 2 caucazieni, un saint-bernard si 2 maidanezi ----Destul? Vorbesc f.serious. Pt cei care nu vor sa tina motoarele in strada iarna asta ar fi o optiune. uau! combinatie misto de caini. Daca vezi un caucazian iti cam trece pofta de furat... dar 2 si un bernard si 2 maidanezi scandalagii? SUPER! Parcati-va motoarele ca suna misto! Noi la Sibiu aveam garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Noiembrie 18, 2003 Share Postat Noiembrie 18, 2003 oresti m h, iti luam toti cite o bere, pt frumusetea gestului chitzaie cind esti prin buc, sa te imbat bine :DDD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Noiembrie 18, 2003 Share Postat Noiembrie 18, 2003 De tinut il tin in casa, langa brad (este cadoul meu de la mosu).... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 20, 2003 Share Postat Noiembrie 20, 2003 Regret ca nu m-am oferit mai devreme, deja gestul a fost facut( toata stima),dar am si eu loc in curte de inca 6-7 motoare,le putem acoperii cu ceva.... al meu ,iarna asta e langa un HD,intr-un garaj inchiriat...:-) In curte am "cazat" deja Nepra unui preten.... Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Noiembrie 20, 2003 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2003 Regret ca nu m-am oferit mai devreme, deja gestul a fost facut( toata stima),dar am si eu loc in curte de inca 6-7 motoare,le putem acoperii cu ceva....al meu ,iarna asta e langa un HD,intr-un garaj inchiriat...:-) In curte am "cazat" deja Nepra unui preten.... Blackrider Las' ca-mi aduc eu motorul la tine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Noiembrie 20, 2003 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2003 Eu, mai nou, imi socotesc maruntisul sa vad daca am destul pt a monta o camere video in garaj. Daca vrea peste noapte un pic de antigel, sau un strop de ulei. Sa nu fiu acolo la nevoie? M-ar mustra constiinta o viata-n-treaga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Noiembrie 20, 2003 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2003 Invitatia a fost facuta, motoarele au inceput sa vina, PAZA la datorie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Postat Noiembrie 20, 2003 Share Postat Noiembrie 20, 2003 Daca va impacati bine cu vecinii de scara,tineti-l in casa scarilor(asta daca e destul loc).Eu asa l-am tinut toata vara,peste noapte,si cu husa pe el.Cum la scara e si interfon,nu umbla nici Dracu,si dormeam si eu linistit.La iarna am sa-l desfac bucati si am sa-l duc in atelieru din pod pentru revizia de sezon.Da cel mai bine,eu cred ca e de tinut in scara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3xt3r_kt Postat Noiembrie 22, 2003 Share Postat Noiembrie 22, 2003 nu ash putea sa il tzin in scara ... mai ales ca vin compiii astia handicapatzi si gasesc ei ce sa faca , mai ales daca au un cleste/patent si un cutzit.... Eu unu l-am dus la tzara... acolo am garaj si doi rottwelieri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabry Postat Noiembrie 27, 2003 Share Postat Noiembrie 27, 2003 Oresti cate motoare ai deja in curte? Sunt curioasa! Blackrider? Tu cate ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Noiembrie 27, 2003 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2003 Oresti cate motoare ai deja in curte?Sunt curioasa! Blackrider? Tu cate ai? Ha. Pai eu am fata de om serios in care lumea sa aibe incredere? 0, nici una, nada, none, ....de ce ar aduce cineva motorul la mine cand poate sa-l tina la fel de bine in fata blocului, cu zapada pe el , magazin de piese pt altii ? Eu daca voi avea nevoie de un manson sau altceva la iarna , sa nu gasesc printre blocuri ? Mai facut curios. De ce intrebi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3xt3r_kt Postat Noiembrie 28, 2003 Share Postat Noiembrie 28, 2003 eu imi iau setul de imbusuri la mine... si ma duc in cautare de oglinzi.. ca si asa nu-mi plac alea originale de la aprilia pun unele de Yamaha sau Kawasaki ( just kidding don`t shoot) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate