raulus Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 vreau sa cumpar o sa de M72... sau orice arata la fel... de aia tip bicicleta... nu stiu cum ii zice exact, da sunt sigur ca stiti voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 nu cred ca mai gasesti din alea in stare acceptabila folosite... numa noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 Si eu cred la fel.Iar noua cred ca coasta cat nu face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Septembrie 6, 2005 Share Postat Septembrie 6, 2005 chiar , oare cat costa o sha noua din aia tip vechi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Septembrie 7, 2005 Share Postat Septembrie 7, 2005 100 Euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 7, 2005 Share Postat Septembrie 7, 2005 100 Euro 238418[/snapback] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Septembrie 7, 2005 Share Postat Septembrie 7, 2005 AM IO DACA TI NEAPARAT SUNAMA 0727035336 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Septembrie 8, 2005 Autor Share Postat Septembrie 8, 2005 tin neaparat... dar acu stau rau de tooooot cu banii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 pai incearca saty faci una, sau sa adaptezi cumva una de bicicleta... este un articol la tutoriale, cum sa-ti faci sa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 pai incearca saty faci una, sau sa adaptezi cumva una de bicicleta... este un articol la tutoriale, cum sa-ti faci sa.... 239423[/snapback] shaua de la tutoriale nu e din-aia de care vrea omu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 tin neaparat... dar acu stau rau de tooooot cu banii... 239036[/snapback] TU SUNAMA CA DE BANI DUC SI EU LIPSA DA FIIND MINA 2- A CER DOAR 50 EURO VNO BA SO VEZI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Septembrie 9, 2005 Autor Share Postat Septembrie 9, 2005 din pacate au intervenit alte evenimente neprevazute (o nunta) care ma impiedica sa mai fac ceva... intai casca, cauciuce... dup-aia estetica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 100 de euro o Âşa de tip vechi din aia de plastic? japcă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 100 de euro o Âşa de tip vechi din aia de plastic? japcă. 240294[/snapback] daca o iei noua? nu cred... oricum nu iti baga nimeni mana in buzunar...consideri ca nu face - nu dai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Septembrie 13, 2005 Autor Share Postat Septembrie 13, 2005 pai... nu vad cine ar considera ca face atat... iar 50 euro second... poate daca e de BMW din razboi si semnata de Manstein insusi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 prin sa noua inteleg tot ansamblul -saua propriu zisa, prinderea, amortizorul... depinde cat de tare o vrei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 Saua e exact ca la M72? Pai cine vrea o sa impecabila io zic ca merita sa dea 100Euro, altfel pentru un cauciuc si prinderile de otel poate sa apeleze la otelul rusesc de acu 50 de ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Septembrie 16, 2005 Autor Share Postat Septembrie 16, 2005 io de aia speram sa gasesc... pe la cineva aruncata prin curte care sa nu o dea la un pret astronomic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate